placeholder img big one
Imagine Articol

Luana Sahian - Rolul grăsimilor în alimentație

17-10-2016 16:55 0 Comentarii

Grăsimile sunt o sursă de energie și câteva dintre ele ajută chiar la menținerea sănătații inimii tale, oferind piatra de temelie esențială pentru toate celulele din corpul tău. Important este însă să știm ce cantitate si ce fel de grăsimi mâncăm.

Imagine Articol

Simona Dragomir - Dieta de vacanță

02-08-2016 13:15 0 Comentarii

Concediile vin de cele mai multe ori cu kilograme în plus, însă o viață sănătoasă înseamnă o dieta echilibrată, o hidratare corespunzatoare, limitarea obiceiurilor nocive, mișcare cât mai multă în aer liber și, nu în ultimul rând, gândire și energie pozitivă!

Imagine Articol

Copiii și gadgeturile

19-07-2016 15:47 2 Comentarii

Știai că până la vârsta de 5 ani copilul tău nu ar trebui să folosească laptopul sau telefonul mobil? Creierul copilului dumneavoastră ar putea să închidă anumite sinapse dacă acesta nu este atent la ce se întamplă în jurul său.

Imagine Articol

Gestionarea emoțiilor negative ale copiilor

02-07-2016 13:45 1 Comentarii

Mersul la gradiniță ajută copilul să se dezvolte armonios, să împartă, să comunice ce simte. Vorbește cu micuțul tău despre realizarile zilei și împărtășeste cu el realizările tale.

Imagine Articol

Iubește-ți copilul așa cum e!

24-05-2016 21:00 0 Comentarii

În fiecare zi, copiii simt furie, teamă, tristețe sau frică. Află care sunt cele mai importante momente din ziua copilului tău, și învață-l să împartă totul cu tine și cu cei din jur, atât sentimentele pozitive cât și sentimentele negative. Doar în acest mod îi arăți că il iubești si îl ajuți să se dezvolte psihic armonios.

Imagine Articol

Anca Serea îți recomandă un stil de viață echilibrat

24-05-2016 20:00 0 Comentarii

Cum se descurcă Anca Serea cu 4 copii de vârste diferite și un cățel? În primul rând prin alegerea de comun acord a unui meniu sănătos și prin citirea cu atenție a etichetelor produselor achiziționate.

Înscrie produse