Campanii încheiate

Castiga greutatea ta in carnati naturali Maestro la Biz SMS Camp 2018

Posteaza o fotografie realizata la punctul de activare Caroli – „Poarta cu carnati 100% naturali” din restaurantul Hotelului Piatra Craiului din localitatea Paraul Rece, jud. Brasov, pe pagina proprie de Facebook folosind hashtagul #maestronatural, strange un numar cat mai mare de reactii de tip like/share pana luni, si castiga contravaloarea greutatii ptale in produse Carnati Maestro 100% naturali.

Regulament

Revendica-ti jocul - Hai la Masa!

Colecționează oricare 12 figurine(chiar si dubluri) cu personajele preferate de sub capacul caserolelor de Carolino și revendică gratuit jocul ”Hai la masa!”
Perioada campaniei 2.11.2018-15.11.2018

Detalii Regulament

Carnati Maestro, hipnogustosi pentru pretentiosi, te incurajeaza sa fii mai aproape de natura!

Cumpără produse Maestro, cu ingrediente 100% naturale, de minim 15 lei, trimite SMS la numărul 3739 cu numele, prenumele tău, nr. bonului și mesajul "NATURAL" și poți câștiga un premiu care să te ajute să fii mai aproape de natură

Regulament

Pentru că te apreciem, de sarbatori noi te rasfatam!

Cumpără orice produs Sissi din magazinele Penny de minim 15 lei folosind cardul de fidelitate PENNY și ești încris automat în tombolă. Perioada campaniei: 01.11.2018 – 30.11.2018

Regulament

Sissi iti ofera premii pentru o toamna calduroasa

Completează talonul de tombolă oferit de promoterii Sissi din locații și depune-l în urna de la standul promo, iar noi te apreciem cu unul dintre cele 3 vouchere de 300 lei cu care te poți răsfăța!

Regulament

Sissi iti ofera premii pentru o masa plina de personalitate!

Cumpără produse Sissi de minim 15 ron pe același bon fiscal din magazinele Auchan participante, în perioada 19.10.2018- 4.11.2018 și poți câștiga unul din premiile pregătite.

Poți câștiga premii pentru mese pline de personalitate sau poți câștiga pe loc premii prin care îți poți arăta aprecierea față de cei dragi.

Regulament

Castiga un hotdog in doi pasi la Bucharest Marathon

Dacă vii la Bucharest Marathon în perioada 13-14 Octombrie 2018, caută Van-ul Campofrio No Hot Dog, No Fun, pentru a te bucura de cei mai cool hot dogi!

Premiile campaniei: Campofrio îți oferă un hot dog gratis!

Detalii Regulament

Mergi la spectacolele Puterea cornetelor? Șervețel te premiază

Vizitează zona de activare a lui Carolino de la spectacolele ”Puterea cornetelor”, fă-ți o poză la panoul foto, încarcă poza și poți câștiga unul din cele 10 premii, oferite în cadrul activării la care ai participat.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Servetelul Carolino si turneul Puterea Cornetelor

Încarcă o fotografie care să reprezinte o gustare pentru cei mici creată folosind mini-cremwurstii Carolino și poți câștiga 4 bilete la concertul "Puterea Cornetelor" organizat de Gașca Zurli

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Șervețelul Carolino la Antrenorul Părinților

Spune-ne care este secretul tău pentru a-i face pe cei mici fericiţi, iar Şerveţelul Carolino te premiază!

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Septembrie vine cu aprecierea noastră în Mega Image!

Cumpără șuncă Sissi din magazinele Mega Image în valoare de minim 15 lei pe același boon fiscal, trimite un SMS la numărul 1736 cu numele, prenumele, numărul bonului fiscal și mesajul "APRECIERE", și poți câștiga un troler de călătorie.

Regulament Vezi câştigătorii