Încearcă produsele Carolino

Mini-cremwurștii Carolino sunt gustarea ideală pentru copii, dar și pentru mămici. De ce? Pentru că mămicile nu mai au motive de îngrijorare, iar copiii au numai motive de bucurie la masă. Produsele Carolino sunt de cea mai înaltă calitate, iar lipsa membranei nu numai că le permite celor mici să se bucure cu ușurință de mini-cremwurști, dar și părinții au încredere că nimic nu le poate strica masa celor mici. În plus, faptul că rețeta este îmbogățită cu lapte și unt face din Mini-cremwurștii Carolino gustarea preferată a prichindeilor.

FARĂ E-URI
FARĂ MEMBRANĂ
FARĂ CONSERVANȚI
FARĂ COLORANȚI
FARĂ NITRIT ADĂUGAT

Cremvurști MINI de PORC
cu lapte și unt

Ingrediente:68 % carne de porc, 28 % lapte, fibre vegetale, sare, aromă, zaharuri, condimente, aromă de fum, 0,2 % unt (produs din smântână pasteurizată din lapte de vacă ), apă, extract de condimente, suc concentrat de fructe, extract de drojdie.
Produs fiert și afumat. Ambalat în atmosferă protectoare.

Cremvurști MINI de PUI
cu lapte și unt

Ingrediente:59 % piept de pui, 30 % lapte, 12% unt (produs din smântână pasteurizată din lapte de vacă), aromă de fum, sare, fibre vegetale, aromă, zaharuri, apă, condimente, extracte de condimente, suc concentrat de fructe, extract de drojdie.
Produs fiert și afumat. Ambalat în atmosferă protectoare.

 

Cremvurștii Carolino sunt deliciul copiilor mei. Și mă bucur că în sfârșit pot să le fac pe plac și să le cumpăr niște produse fără e-uri.

(Alina - Brașov)

Produsele Carolino sunt cea mai bună alegere pentru fetița mea. Fără e-uri, fără membrană, un produs excepțional.

(Mihaela - București)

Excelentă alegere pentru cina piticilor mei. Excelent produs, super-drăguțe figurinele.

(Laura - Pitești)

Colecționează-i pe toți 45!

Prietenii lui Carolino abia așteaptă să te cunoască și să vă jucați împreună. Cele mai simpatice personaje sunt pregătite de aventură.
Intră în Lumea lui Carolino și împrietenește-te cu toți.

Unde gasim produsele?

magazine
 

Urmărește serialul
lui Șervețel!

Urmărește Serialul lui Șervețel, un serial animat și rimat, educativ și distractiv, de parenting. Fiecare episod este bazat pe o problemă reală din relația părinți-copii care însă își găsește, de fiecare dată, rezolvări creative și ușor de pus în practică. Învață mai multe despre parenting, în rime, dintr-un serial simpatic, bun și pentru mami, și pentru tati, și pentru copilași!

VIZIONEAZA

Vezi colecțiile anterioare