Întrebări și Răspunsuri "Casa Caroliștilor"


1. Care este perioada campaniei?

Campania se desfasoara in perioada 1 ianuarie 2018 si 15 decembrie 2018.

2. Care este dreptul de participare?

Poate participa orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani, impliniti inainte de inceperea campaniei, cu domiciliul sau resedinta in Romania.

3. Unde gasesc regulamentul campaniei?

Regulamentul este disponibil online pe site-ul promotiei www.casacarolistilor.ro. Informatii legate de campanie sau regulament se pot obtine si de la linia informativa 0800.070.236 de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 – 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale. Apel gratuit in orice retea.

4. Cum ma pot insrie in campanie?

Inscrierea in campanie se face prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul www.casacarolistilor.ro in sectiunea “Contul Tau”. Pentru cei care ajung in Casa Carolistilor in urma unui link primit pe mail, dupa completarea formularului de inscriere trebuie accesat link-ul de activare a contului, link primit pe adresa de email completata la inscriere.

5. Cum pot acumula puncte de loialitate(carolei)?

Pe toata durata campaniei, participantii pot acumula caroLEI (puncte) prin achizitionarea de produse participante si prin realizarea a diverse actiuni in cadrul platformei www.casacarolistilor.ro:

• Creare cont - 5 caroLEI
• Share platforma pe pagina personala de Facebook – 1 caroLEU
• Updatare informatii din „Contul tau” prin sincron Facebook – 5 caroLEU
• Share premiu castigat din „Contul tau” – 1 caroLEU
• Member get member (invite mail) – 5 caroLEI - acordati pentru fiecare prieten carnati).invitat si care si-a facut cont activ in platforma. Un cont activ este un cont activat in urma accesarii link-ul unic primit la adresa de mail inregistrata in formularul de creare cont.
• Completare informatii din „Contul tau” cu tipul de produs acchizitionat – 5caroLEI De fiecare data cand un participant achizitioneaza 5 produse, din 5 categorii diferite de mezeluri(cremwursti, salam, sunca, specialitati si carnati)

6. Care sunt produsele participante?

Produsele participante sunt produsele Caroli Foods Group din categoria de mezeluri (Caroli, Campofrio, Sissi si Maestro).

7. Daca am achizitionat produse participante cum le pot inregistra in campanie pentru a primi caroLEI(puncte)?

Daca ati achizitionat produse Caroli va trebui sa va logati in contul dumneavoastra si sa inscrieti lotul produsului, valoarea produsului si data bonului in campurile dedicate inscrierii, in partea de jos a paginii www.casacarolistilor.ro.

8. Daca am achizitionat produse vrac cum pot inscrie lotul produsului?

Daca ati achizitionat produse vrac trebuie sa solicitati vanzatoarei lotul produsului si sa pastrati eticheta alba primita de la vanzatoare.

9. Cate puncte primesc pentru produsele achizitionate si inregistrate?

CaroLEII (punctele) reprezinta 10% din valoarea produsului cumparat.

10. Cum introduce valoarea produsului de pe bon?

Valoarea produsului trebuie trecuta asa cum apare pe bonul fiscal, cu maxim 2 zecimale. Exemplu: 00.00.

11. Pentru ce alte activitati mai primesc carolei(puncte)?

Carolei(puncte) se mai primesc pentru urmatoarele activitati:

• Creare cont - 5 caroLEI
• Share platforma pe pagina personala de Facebook – 1 caroLEU
• Updatare informatii din „Contul tau” prin sincron Facebook – 5 caroLEU
• Share premiu castigat din „Contul tau” – 1 caroLEU
• Member get member (invite mail) – 5 caroLEI - acordati pentru fiecare prieten invitat si care si-a facut cont activ in platforma. Un cont activ este un cont activat in urma accesarii link-ul unic primit la adresa de mail inregistrata in formularul de creare cont.
• Completare informatii din „Contul tau” cu tipul de produs acchizitionat – 5caroLEI De fiecare data cand un participant achizitioneaza 5 produse, din 5 categorii diferite.

12. Trebuie sa pastrez bonurile fiscale?

Da, trebuie sa pastrati bonurile fiscale ce atesta achizitia produselor achizitionate si inregistrate in cadrul campaniei si trebuie sa pastrati si eticheta cu lot produs/eticheta alba primita de la vanzatoare (in cazul produselor vrac).

13. Ce pot face cu punctele acumulate in cont?

Puteti revendica unul sau mai multe premii, in functie de numarul de CaroLEI (puncte) acumulat in contul dumneavoastra.

14. Daca am revendica un premiu pe baza CaroLEILOR acumulati, cum il pot ridica?

Premiile revendicate in cadrul campaniei vor expediate prin curier in termen de maxim 30 zile lucratoare de la incheierea procesului de validare. Dupa comandarea unui premiu, participantul va fi contactat telefonic si anuntat de ce trebuie sa faca ca sa poata fi validat.

15. Pana cand folosi CaroLEI (punctele) pentru comandarea unui premiu?

Punctele pot fi consumate pana la data de 15 decembrie 2018, inclusiv.

Înscrie produse