Prindeți energie cu Campofrio Active Snack și începeți 2021 cu optimism

17/01/2021

Pentru a putea vizualiza acest video trebuie să acceptaţi cookie-urile de direcţionare şi publicitate

Cea mai bună veste din 2021 este că 2020 s-a terminat. Chiar dacă nu şi-a luat toate problemele cu el, ne-a eliberat de o tensiune constantă. De la 2021 nu avem pretenţii colosale, ne dorim doar să fie un an obişnuit, care să ne permită însă să recuperăm o parte din ceea ce am pierdut în pandemie şi să nu ne mai oblige să #damsnooze dorinţelor noastre. Pentru că planurile pot fi realizate doar când ai suficientă energie, v-am provocat într-un concurs pe Facebook să savuraţi un Campofrio Active Snack cu cantitate mare de proteine, care să vă încurajeze să ne povestiţi ce vă doriţi de la 2021.

Am primit atâtea idei bune, încât ne-am propus să le listăm într-un articol:

 

Dor de vacanţă

Ne-aţi povestit despre dorul de vacanţă. Unii dintre voi ați făcut chiar şi rime inspirate, doar-doar să vă apropiați mai mult de escapadale voastre prin ţară sau în afara ei. Ne-aţi transmis şi nouă dorul de Spania şi de Grecia, chiar şi de Dubai, de soare şi de mare, de regiunile noastre încă subapreciate, dar ne-ați făcut să și zâmbim.

 

Reuniuni cu prietenii 

Se cunoaşte că 2020 a fost anul distanţării sociale, pentru că mulţi dintre voi ne-aţi povestit că vă e dor de o petrecere cu prietenii, de o reuniune fără stres, ba chiar de întâlnirile şi şedinţele cu colegii, la sediu. Timpul trece mai uşor cu cei dragi. În 2020 ne-am bucurat că am rămas sănătoși și am susținut interacţiunea, chiar şi virtuală, prin intermediul evenimentelor de gaming online, în care mai mulţi streameri au putut comunica, urmându-şi pasiunea. Aţi putut să vă înscrieţi în echipele influencerilor voştri preferaţi în concursurile Campofrio Active Snack şi sperăm să vă alăturaţi comunităţii noastre şi în 2021, chiar şi virtual. V-am propus și un spot video simpatic, în care Selly #DăSnooze foamei, alături de voi. Pe site-ul www.campofrio.ro găsiți un joculeț de browser în care obțineți mai multă energie cu produsele Campofrio Active Snack.

 

Nunta mult visată

2020 a amânat şi multe evenimente frumoase în familie, aşa că o rezoluţie des întâlnită în comunitatea Campofrio Active Snack a fost reluarea pregătirilor de nuntă. Între timp, unii dintre membrii comunității noastre ne-au mărturisit că au devenit şi părinţi, ceea ce le-a crescut dorinţa de a se căsători