Promoţii încheiate

Sissi îți oferă un cadou de ziua ta!

Din apreciere pentru tine, Sissi iti ofera un cadou de ziua ta! Lasa-ne ziua si luna nasterii tale, inscrie-te in campanie si poti castiga un lantisor de aur cu pandantiv in forma de inimioara sau un kit de accesorii de par Sissi, placate cu argint! Lunar, se vor organiza trageri la sorti in care vor participa sarbatoritii lunii respective si se vor acorda: 1 lantisor de aur si 10 kituri de printesa. Perioada campaniei 01.12.2021 – 30.11.2023

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Crenvurstii Caroli cu 80% carne aduc veselie în farfurie!

Crenvurstii Caroli cu 80% carne, lansează CAROLIVARA DISTRACȚIEI cu 80 de premii atractive oferite în 8 săptămâni de concurs. Intră pe pagina de Facebook Caroli cumpără crenvurstii Caroli cu 80% carne, răspunde provocărilor săptămânale de concurs și dă tag unui prieten în comentarii pentru a putea câștiga premii inspirate din lumea Caroli: rucsacuri și seturi de mobilier pentru picnic, cutii electrice pentru gustări, măsuțe de mic dejun și diferite jocuri pentru momente de veselie maximă în familie.

Am pregătit și o surpriză interactivă! Crenvurștii Caroli cu 80% carne vin cu 80 de rețete de crenvursti, delicioase, sățioase și ușor de preparat! Tot ce trebuie să faceți este să intrați www.caroli.ro, să răsfoiți rețetele sau chiar să le distribuiți prietenilor!

Să fie veselie în farfurie și bucurie în familie!

Detalii Regulament

Carrefour - Fiecare clipa petrecuta pentru tine este cea mai valoroasa apreciere!

Cumpara produse Sissi din magazinele Carrefour in valoare de minim 25 lei pe acelasi bon fiscal.

Trimite la 1736 numarul bonului fiscal, nume si prenume si textul "Carrefour Sissi".

Poti castiga laptopuri si carduri de cumparaturi.

Regulament Vezi câştigătorii

DUPĂ MUNCĂ ȘI RĂSPLATĂ!

Cumpără orice produs Caroli participant în campanie în perioada 01.03-20.06.2023, înscrie codul unic, numărul și data bonului fiscal pe www.casacarolistilor.ro sau prin SMS la 3793 și poți câștiga: Marele Premiu, Vacanță de 50.000lei cu familia unde vrei tu sau 5.000lei lunar direct in contul tău.

 

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Cu Maestro, mananci tot din farfurie!

Între 26 aprilie ora 10 :00 și 17 mai ora 23:59 este organizată campania promoțională „Cu Maestro, mananci tot din farfurie!”. Maestro îi invită astfel pe toți cei interesați de consumul responsabil de alimente să răspundă în comentarii, pe pagina de Facebook a brandului, la întrebarea Tu ce faci pentru a preveni risipa alimentară?”. Condițiile de participare la campanie sunt descrise în regulament, iar tragerea la sorți a câștigătorilor și a rezervelor, precum și afișarea acestora vor avea loc în 18 mai.

Regulament Vezi câştigătorii

Descoperă rețeta aprecierii

.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Câștigă cu rețeta aprecierii!

.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Alege supa favorita Maestro

În perioada 23 martie – 06 aprilie, intra pe pagina de Facebook Maestro Natural si spune-ne în comentarii care este supa-cremă Maestro pe gustul tău! Poți câștiga un bax cu 6 caserole cu supele delicioase Maestro.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Spune-ne opinia ta și poți câștiga!

Ne dorim opinia ta și te premiem pentru ea!

Regulament

Caroli, pentru sărbători cu dorințe împlinite

Caroli, pentru sărbători cu dorințe împlinite

Cumpără minimum un produs Caroli din magazinele PENNY, folosește cardul Penny pentru fiecare achiziție și poți câștiga Marele Premiu de 2,000lei sau alte 20 de premii de 500lei.

Perioada campaniei: 23.11.2022 - 03.01.2023

 

Regulament Vezi câştigătorii

Câștigă timp să apreciezi ce contează

Câștigă timp să apreciezi ce contează, ediția 2022

 1. Cumpără orice produs Sissi feliat sau vid participant la promoție;
 2. Înscrie CODUL UNIC de pe eticheta verso și NUMĂRUL BONULUI sau al facturii fiscale pe www.sissi.ro în secțiunea dedicată;
 3. Păstrează bonul sau factura fiscală pentru validare în cazul în care vei fi extras câștigător;
 4. Poți câștiga un aspirator robot ROWENTA X-PLORER ANIMAL SERIE 80 prin tragere la sorti!
Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Caroli îți crește venitul familiei!

Cumpără cel puțin un produs Caroli participant în campanie în perioada 01.09-30.11.2022, înscrie codul unic, numărul și data bonului fiscal prin SMS la 3793 sau pe www.casacarolistilor.ro și poți câștiga: 60.000lei pentru un an, ca un BONUS LA SALARIU sau 500lei zilnic in contul familiei.

Lista produselor participante in campanie este disponibila aici.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Caroli iti creste venitul familiei by Flick

Campania este destinata doar acelor persoane care vor accepta provocarea lui Flick, si anume, vor raspunde in comentarii cu o strofa/catren, la postarea lui Flick si vor spune ce ar face daca ar castiga 60.000 de lei, in perioada de desfasurare a campaniei - 07.09.2022-09.09.2022. Pentru a fi luat in considerare raspunsul si respectiv participarea, sintagma obligatorie care trebuie folosita este : 60.000 de lei. Data la care este oferit raspunsul in comentarii este data la care se dobandeste calitatea de participant. Cei care vor accepta provocarea, adica vor oferi un raspuns la postarea lui, vor intra automat in cursa pentru castigarea unuia dintre premiile puse la dispozitie de catre organizator. *Prin inscrierea la campanie, participantii accepta si eventuala postare a poeziilor lor pe pagina de facebook a lui Flick Domnul Rima https://www.facebook.com/FlickDomnulRima, pe pagina de facebook a organizatorului https://www.facebook.com/caroli.romania, la alegerea organizatorului, in mod aleatoriu, cu citarea autoului/numelui participantului.

Regulament

Snack'In Bar Campofrio

 Campania promotionala "Snack'In Bar" va fi lansata cel mai devreme la data de 15.08.2021  si se va desfasura pana cel mai tarziu  in data de  17.08.2022 ora 15:00 inclusiv. Participantii se pot inscrie la campanie raspunzand la provocarea lui Flick Domnul Rima de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/FlickDomnulRima . Data la care participantul raspunde provocarii (raspunde la provocarea lui Flick cu un comentariu) este data la care se dobandeste calitatea de participant. Castigatorul pentru premiul pus la dispozitie de catre organizator va fi ales in felul urmator: Primul dintre participanti care va raspunde provocarii lui Flick cu un estimat/raspuns cat mai apropiat de cel care corespunde realitatii (cat de repede s-a terminat snacking bar-ul) va primi premiul pus la dispozitie de catre organizator.

 

Regulament

Bucura-te de mare si castiga saptamanal alaturi de Caroli

Campania promotionala „Bucura-te de mare si castiga saptamanal alaturi de Caroli!" se desfasoara in perioada 15.07.2022-07.08.2022, intr-o selectie de magazine din retele locale din zona Litoralului (jud. Constanta), si iti poate aduce saptamanal un premiu!

 

Mecanismul campaniei:

Cumperi orice produs brand Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro, Primo din locatiile participante, de minim 15 LEI

Trimiti mesaj SMS la 3793 cu text “CAROLI” nume, prenume si numarul bonului fiscal

Poti castiga o Bicicleta pliabila saptamanal!

Regulament Vezi câştigătorii

Hai la distracție!

Ai bilet de 1 iunie 2022 la spectacolul „Fii Zurli la Arenele Romane”?

Dacă da, achiziționează Super Kit-ul „Hai la Distracție” creat special de prietenul nostru Șervetelul Carolino pentru a-i oferi copilului tău întreaga experiență de carnaval. Kit-ul conține board game-ul „Hai la masă” și multe alte surprize de care vă puteți bucura doar la Arenele Romane, de 1 iunie!

Kit-ul poate fi achiziționat de aici: https://bit.ly/3GhbwAW și se poate ridica doar în ziua evenimentului de la standul Caroli din interiorul Arenelor Romane.

Detalii Regulament

Caroli iti aduce in frigider iubire pe paine

Pentru a intra in cursa pentru unul dintre premiile puse la dispozitie, participantii trebuie sa:

 • Acizitioneze in perioada campaniei produsele participante in promotie pe un singut bon in valoare de minimum 15 lei;
 • Utilizeaza cardul Penny  in momentul achizitiei;
 • Isi exprima acordul in formularul de solicitare a acordului pentru a-i fi prelucrate datele personale in scop de marketing;

Premiile campaniei sunt:

 • 3x combina frigorifica Fram;
 • 50x geanta termoizolanta cu produse Caroli;
Regulament Vezi câştigătorii

Castiga momente de relaxare cu Sissi

Campania va fi lansata la data de 20.04.2022  (ora 00:01a.m) si se va desfasura pana in data de 31.05.2022  (ora23:59 p.m) inclusiv.

Pentru a participa la Campanie, persoana care achizitioneaza, pe Durata Campaniei, din Magazinele Participante Produsele Participante, vrac sau ambalate, in valoare de minim 25  LEI, TVA inclus (aceasta valoare minima trebuie sa fie inclusa pe acelasi bon fiscal), va trimite, pe Durata Campaniei,  un SMS la numarul 3793 (numar valabil in retelele Vodafone, T-Mobile, Orange, cost 0,05 euro fara TVA), precizand: numarul bonului fiscal, nume si prenume si textul „SISSI”. Un bon fiscal participa o singura data la extragere si confera o singura sansa de castig, indiferent de numarul de Produse Participante inscrise pe bonul fiscal.

Regulament Vezi câştigătorii

Campanie Nationala Campofrio

Campofrio Snack’IN lanseaza in data de 06.12.2021 cea mai tare campanie nationala.

There’s a new snacking in town dar si cele mai cool premii pe care poti sa le castigi prin tragere la sorti.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Campofrio Snack In - Livrare gratuita Bringo

Campania Promotionala Campofrio Snack In-Livrare gratuita in platforma Bringo este activa in perioada 20.01.2022-02.02.2022. 

Mecanismul campaniei consta in achizitia de produse din gama Campofrio Snacking in valoare de minimum 49 de lei si beneficiezi de transport gratuit. 

Produsele participante in campanie sunt:

CAMPOFRIO CARNATI STICKS SINAIA 75GR

CAMPOFRIO CARNATI STICKS SINAIA PICANTI 75GR

CAMPOFRIO CARNATI SIBIU STICKS 75GR

CAMPOFRIO MINI SALAMI 75GR

CAMPOFRIO MINI SALAMI PICANT 75GR

CAMPOFRIO MINI STICKS FUET CURCAN 50G

CAMPOFRIO MINI STICK CHORIZO 50G

CAMPOFRIO MINI FUETS 250G

 

Produsele participante in campanie pot fi gasite aici:

 • Baia Mare: Bulevardul Bucuresti, nr. 53
 • Barlad: Bulevardul Republicii nr.320 – Barlad
 • Bd-ul Mihai Eminescu, Nr. 6, Botosani, Jud. Botosani
 • Braila: DN 21, Sat Varsatura, Comuna Chiscani, Jud. Braila
 • Brasov: Calea Bucuresti, Nr. 107, Brasov, Jud. Brasov
 • Baneasa: Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr. 44A, Sector 1, Bucuresti
 • Berceni: Bd-ul Metalurgiei, Nr. 12-18, Sector 4, Bucuresti
 • Colentina: Soseaua Colentina, Nr. 426-426A, Sector 2, Bucuresti
 • Colloseum: Soseaua Chitilei, Nr. 284, Sector 1, Bucuresti
 • Mega Mall: Bd-ul Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sector 2, Bucuresti
 • Militari: Autostrada Bucuresti-Pitesti, Km 11.4, Comuna Chiajna, Jud. Ilfov
 • Orhideea: Splaiul Independentei, Nr. 210-210B (Grozavesti), Sector 6, Bucuresti
 • Park Lake: Str. Liviu Rebreanu, Nr 4, Sector 3
 • Unirii: Bd-ul Corneliu Coposu, Nr. 2, Sector 3, Bucuresti
 • Veranda: Str. Ziduri Mosi, Nr. 23, Sector 2
 • Vulcan: Soseaua Mihail Sebastian, Nr. 88, Sector 5, Bucuresti
 • Buzau: Bd-ul Unirii, Nr. 232, Buzau, Jud. Buzau
 • Cluj: Strada Avram Iancu, Nr.492-500, Floresti, Jud. Cluj
 • Constanta: Bd-ul Tomis, Nr. 391, Constanta, Jud. Constanta
 • Corbeanca: sos Bucuresti- Ploiesti, Km 20, loc. Balotești , Ilfov
 • Drobeta: Bd-ul Mihai Viteazul, Nr. 78, Drobeta Turnu Severin, Jud. Mehedinti
 • Focsani: Calea Moldovei, Nr. 32, Focsani, Jud. Vrancea
 • Galati: Bd-ul George Cosbuc, Nr. 251, Galati, Jud. Galati
 • Iasi: Calea Pacurari, Nr. 121, Iasi, Jud. Iasi
 • Iasi: Baza 3, Str. Bucium, Nr. 36, Iasi, Jud. Iasi
 • Oradea: Calea Aradului, Nr. 62, Oradea, Jud. Bihor
 • Oradea: Strada Nufarului, Nr. 30, Oradea, Jud. Bihor
 • Piatra Neamt: Bd-ul Decebal, Nr. 79, Piatra Neamt, Jud. Neamt
 • Pitesti: Intersectia DN 65B cu A1, Comuna Bradu, Jud. Arges
 • Ploiesti: DN 1B, Km 6, Comuna Blejoi, Jud. Prahova
 • Valcea: Bd-ul Ferdinand, Nr. 38, Ramnicu Valcea
 • Roman: Roman Value Centre, Str. Mihai Viteazul, Nr. 3
 • Satu Mare: Strada Careiului nr. 17
 • Sf Gheorgghe: Str. Lunca Oltului, nr 31-35, Sfantu Gheorghe
 • Sibiu: Soseaua Sibiului, Nr.5, DN1, Km 306, Comuna Selimbar, Jud. Sibiu
 • Suceava: Calea Unirii, Nr. 27B, Suceava, Jud. Suceava
 • Targoviste: Bulevardul Regele Ferdinand nr.6, Targoviste, jud. Dambovita
 • Targu Jiu: Strada Termocentralei, Nr. 10, Targu Jiu, Jud. Gorj
 • Targu Mures: Bd. 1 Decembrie 1918 nr.242
 • Timisoara: Calea Sagului, Nr. 100, Timisoara, Jud. Timis
 • Zalau: Bd. Mihai Viteazul, nr 58 B, Zalau, jud Salaj, (Zalau Value Center)
Regulament

Apreciaza tot ceea ce te face unica

Apreciaza tot ceea ce te face unica.

 1. Cumpără produse Sissi în valoare de minimum 35 lei pe același bon fiscal.
 2. Încarcă poza cu bonul fiscal și înscrie codul unic de pe ambalajul produsului Ediție Limitată.
 3. Alege premiul pentru care vrei să participi și ești înscris în tragerea la sorți.
Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Caroli aduce dragostea in jurul mesei

Campania promotionala "Caroli, aduce dragostea in jurul mesei" se desfasoara in perioada 15.11.2021-16.01.2022, intr-o selectie de 120 magazine din retele de magazine locale, si iti poate aduce la fiecare 3 saptamani, premii pentru casa ta! 

Mecanismul campaniei:

   • Cumperi orice produs brand Caroli din locatiile participante, de minim 15 LEI
   • Trimiti mesaj pe whatsapp la 0766.503.811 cu nume, prenume, foto bon fiscal si mesajul “Caroli”
   • Poti castiga super premii prin tragere la sorti, la fiecare 3 saptamani de campanie!

Premiile campaniei: 

 • 3x combina frigorifica;
 • 12 x robot de bucatarie;
 • 15x friteuze cu aer cald;
 • 150 x cos produse Caroli;
Regulament Vezi câştigătorii

Campanie Campofrio #vreausagust Party Snack

Participantii se pot inscrie in campanie prin urmatoarea modalitate: sa raspunda provocarii de a manca produsul Campofrio Party Snack 250 gr intr-un mod creativ si inovativ fara sa se murdareasca pe maini.

Regulament Vezi câştigătorii

Campofrio - #vreausagust

Campofrio SNACK'IN lanseaza campania #vreausagust! There's a new SNAKING în town, aşa că facem cinste cu un snack gustos din carne. Profită de ofertă limitată şi participă în campania #vreausagust. Ce trebuie să faci? Logheaza-te, completează formularul şi vei primi acasă, prin curier, GRATUIT unul dintre snack-urile din carne Campofrio SNACK'IN.

Savurează Campofrio Mini Fuet Pavo, Campofrio Mini Chorizo sau Campofrio Mini Fuet sau o altă gustare săţioasă care să-ţi dea energie şi good vibes. Poţi să te bucuri de ele la o întâlnire cu prietenii, după gym, în timpul filmului sau al jocului. Găseşte-ţi preferatul!

Detalii Regulament

Un altfel de brad

Participantii se pot inscrie in campanie prin urmatoarea modalitate: Sa raspunda in comentarii la postarea lui Flick Domnul Rima de pe platforma de socializare Facebook: https://www.facebook.com/FlickDomnulRima, cu patru versuri in care sa spuna de ce si-ar dori sa aiba un brad compus din Campofrio Snack In la petrecerea de revelion. Cele mai bune 10 poezii formate din catre patru versuri vor avea sansa sa castige un astfel de brad.

Regulament

Tu cand ai gatit ultima oara

Știi o persoană care nu are timp suficient pentru gătit? Dă-i tag într-un comentariu și puteți câștiga premii #FaraGriji, împreună. Tu poți fi premiat cu un espressor de cafea, ca să-ți începi diminețile cu o doză de energie, iar persoana tag-uită – un kit #FaraGriji cu 6 mâncăruri gata pregătite Maestro.

Înscrierea în campanie se face printr-un singur comentariu, urmând să fie alese 3 perechi de câștigători, prin tragere la sorți, la finalul concursului. Concursul durează până pe 22 decembrie ora 23:59. Tragerea la sorți a câștigătorilor și a rezervelor va avea loc în 23 decembrie.

Regulament

Maestro la FIX

In perioada 8 noiembrie-6 decembrie 2021, Mirela Retegan raspunde provocarii Maestro si propune comunitatii Fix la Fix o campanie indrazneata : Maestro la FIX.

Dupa ce Mirela a reusit sa gateasca 4 retete cu indgrediente naturale, in fiecare saptamana, cei curajosi din comunitatea Fix la Fix sunt invitati sa posteze in comentarii fotografii si filmulete, ca raspuns la intrebarea: Ce credeti ca puteti gati in 4 minute?

Sunt pregatite 12 premii in fiecare saptamana din campanie (2 genti, 10 umbrele). Succes si spor la gatit!

Regulament

O oferta gustoasa cu premii Caroli pentru acasa!

Campania promotionala O oferta gustoasa cu premii Caroli pentru acasa! se desfasoara in perioada 15 iunie- 31 iulie 2021 in reteaua de magazine Profi. Pentru a participa la campanie trebuie sa achizitionezi orice produs Caroli din magazinele Profi in valoare de minimum 15 lei, sa trimiti sms la 3793 cu numele, prenumele, numatul bonului fiscal si mesajul "Caroli_Profi"!

Preemiile campaniei:

 • 20x Aspirator Robot;
 • 80x Aparat Gatit Multicooker
Regulament Vezi câştigătorii

Alege CAROLI, gustul care te premiaza!

Campania promotionala "Alege CAROLI, gustul care te premiaza" se desfasoara in perioada 01.07-31.07. 2021. 

Mecanismul campaniei: Cumpara orice produs Caroli din magazinele Persam, de minimum 12 lei (pe un singur bon fiscal) si poti castiga premii prin tragere la sorti. 

Premiile campaniei:  5x blender sau 7x cos produse Caroli. 

 

Regulament Vezi câştigătorii

Tag Challenge By Campofrio

Toate persoanele care doresc sa participe la campanie trebuie sa accepte provocarea Campofrio - sa dea tag in comentarii pe facebook unui prieten care are nevoie de mai multa energie sa-si duca la bun sfarsit proiectul vara asta si vor avea sansa sa castige un voucher de 200 de RON la Emag.

Premiile campaniei : 9x Vouchere Emag;

Regulament Vezi câştigătorii

Caroli iti aduce pofta de joaca in familie

Campania Caroli iti aduce pofta de joaca in familie  se desfasoara in perioada 01.06.2021 - 30. 06.2021 in reteaua de magazine Cora. Pentru participarea in cadrul campaniei trebuie sa achizitionezi produse Caroli in valoare de 12 lei, sa trimiti SMS LA *3793 cu numele, prenumele, numarul bonului fiscal si mesajul "caroli-cora". 

 • Premiile campaniei:

10x Aspirator vertical de ultima generatie Philips;

Regulament Vezi câştigătorii

Cu Sissi poti castiga dimineti de printesa

Campania promotionala "Cu Sissi poti castiga dimineti de printesa" se desfasoara in perioada 01.05.2021-31.05.2021 in magazinele Trans Agape;

Premiile campaniei sunt:

 • 3x Esspresor automat Philips EP1224/00;
 • 5x Set de cafea din portelan  Mica Cera (2 cani + 2 farfurii)
Regulament

A Beautiful Cosmos Energized by Campofrio Active Snack

In cadrul petrecerii online" A Beautiful Cosmos Energized by Campofrio Active Snack"  din data de 08.05.2021 organizata pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/alexandra.badoi vor fi acordate urmatoarele premii :

 • 7 cutii Campofrio Active Snack;
 • 3 vouchere Emag in valoare de 500 ron;
 • 1 Iphone SE 2;

Pentru a intra in posesia premiilor, participantii se pot inscrie in campanie prin scrierea de propuneri de melodii sau dedicatii muzicale in comentarii la materialele din cadrul campaniei distribuite pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/alexandra.badoi si https://www.facebook.com/CampofrioRomania;

Regulament

Campanie shopper Alfa Beta_Caroli2021!

Campania promotionala  "Shopper Alfa Beta" se desfasoara in perioada 01.04.2021 - 30.04.2021. 

Participantii la campanie trebuie sa achizitioneze produse Caroli in valoare de minimum 10 lei pe acelasi bon fiscal din magazinele participante si sa completeze talonul cu datele indicate. Astfel, va  intra in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 10 premii puse la dispozitie de catre organizator. 

Premiile campaniei sunt urmatoarele:

 • 3x Purificator de aer Philips;
 • 7x Friteuza airfryer Philips;
Regulament

Aventura primaverii incepe cu Sissi!

Cumpara orice produs Sissi din magazinele Carrefour in valoare de minim 15 lei. Trimite sms la 3793 cu numele, prenumele, numarul bonului fiscal,  si mesajul "sissi" si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 4 premii ale campaniei. 

Premiile campaniei sunt:

 • 1x Scuter Piaggio;
 • 3x Trotineta electrica;
Regulament

Campofrio - Best Marketing Conference

.

Detalii Regulament

Game ON!

Campania promotioanala "Game ON" se desfasoara in perioada 02.04.2021-25.04.2021. Participantii la campanie trebuie sa completeze corect si complet quiz-ul disponibil pe campofrio.ro si pot castiga unul dintre premiile puse la dispozitie de catre organizator.

Premiile campaniei sunt:

 • 7x Cutie Active Snack;
 • 3x Voucher Card in valoare de 1000 RON Kaufland;
 • 1x Drona;
Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Campofrio - Digital Marketing Forum

.

Detalii Regulament

Cu Sissi, TU ești prințesa!

Simte-te în pielea unei prințese! Creează-ți propriul portret regal folosind o fotografie la alegere și ai șansa să câștigi premii din apreciere pentru tine!

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Model de crestere a vanzarilor in online

.

Detalii Regulament

Cumpără 4 Campofrio Active Snack la preţ de 3

Zilele aglomerate sunt o adevărată provocare. Dar cu doza necesară de energie, găseşti cele mai bune soluţii în cel mai scurt timp.

Recomandarea noastră? Snack-ul hiper-evoluat din viitor cu extra proteine Campofrio Active Snack.Acum la promoţie până pe 15 martie. #DaSnoozeFoamei şi vino şi tu la Carrefour, Auchan, Cora, Mega-Image sau Remarkt!

Detalii Regulament

Fii nobil cu Sissi !

Anul 2020 a fost un an complicat pentru toată lumea, așa că ne dorim să aducem bucurie și să ajutăm 500 de familii să aibă un început 2021 mai bun, cu mai multă bucurie.

Împreună ne dorim să umplem 500 de coșuri Sissi și le trimitem celor care au nevoie de noi.

Cumpără minim două produse Sissi participante la campanie pe un bon, înscrie bonul și noi adăugăm câte un produs în Coșul Sissi! Când coșul e plin, îl trimitem către o familie.

La finalul campaniei, vom premia prin tragere la sorți 10 persoane care au dat dovadă de generozitate și ne-au ajutat să împărțim bucurie celor mai puțin norocoși, cu un coș cu bunătăți Sissi.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

#DăSnooze plictiselii, intră în Campofrio Challenge!

Alege influencerul preferat și câștiga premii în competiția Campofrio

Detalii Regulament

Alege Campofrio Active Snack si Da Snooze de sarbatori

.

Regulament Vezi câştigătorii

Ideile tale castiga aprecierea noastra!

Cumpara produse Sissi din magazinele Mega Image si de pe https://www.mega-image.ro/ si poti castiga unul dintre cele 5x laptop Lenovo Ideapad. 

Perioada de desfasurare a campaniei: 01.12.2020-31.12.2020.

Regulament

Da Snooze lui 2020 cu Flick si Campofrio Active Snack

Accepta provocarea lui Flick si poti castiga una dintre cele sapte cutii de Active Snack sau un card cadou la Kaufland. 

Perioada de desfasurare a campaniei: 20.12.2020 -21.12.2020 inclusiv .

Campania se va desfasura pe pagina de facebook https://www.facebook.com/FlickDomnulRima.

Regulament

Câștigă timp să apreciezi ce contează

 1. Cumpără produse Sissi participante la promoție.
 2. Trimite CODUL UNIC de pe exteriorul etichetei și numărul bonului sau al facturii fiscale prin SMS la numărul 1736.
 3. Poți câștiga chiar tu un aspirator ROBOROCK S5 MAX zilnic, prin tragere la sorți, și astfel mai mult timp pentru tine!
Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Ramai conectat cu cei dragi

Cumpara salamuri Caroli in valoare de minimum 15 lei si poti castiga unul dintre cele 10x telefon mobil Samsung Galaxy A20. 

Foloseste cardul Penny pentru achizitie. 

Perioada de desfasurare a campaniei: 09.11.2020-06.12.2020

Regulament

Sissi te premiaza in Elan Trio

Cumpara din reteau de magazine Elan Trio orice produs Sissi de minim 15 lei pe acelasi bon fiscal! Completeaza talonul primit la casa de marcat cu nume, prenume, numar bon fiscal, iar apoi introdu talonul in urna din magazin. Poti castiga prin extragere unul dintre cele 6 Smart TV Samsung cu diagonala de 108 cm. 

Detalii Regulament

Alege Campofrio Active Snack și câștigă premii inovatoare

.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Școala începe cu poftă de distracție

Cumpără orice salam Caroli din magazinele Auchan de minimum 15 lei (pe un singur bon fiscal) și poți câștiga prin tragere la sorți:

1x Consolă Sony Playstation 4 Slim

10x Căști On- Ear Sony

20x Rucsac Laptop Tellur Antifurt

 

Regulament Vezi câştigătorii

Campofrio vrea să te cunoască

Intră în joc cu noi și află cum poți DA SNOOZE FOAMEI! Descoperă produsele Campofrio Active Snack și compleateză spațiile goale. Dacă răspunzi corect în cele două versuri marcate, intri în tombola pentru 5 vouchere la E-mag, în valoare de 500 lei fără TVA, fiecare.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Accepta provocarea lui Flick si alege Campofrio Active Snack

.

Regulament Vezi câştigătorii

Accepta provocarea lui Flick si alege salamul de 10 de la Caroli

Accepta provocarea lui Flick si alege salamul de 10 de la Caroli!

Participa lunar in cadrul live-ului organizat de Flick Domnul Rima  pe pagina sa de Facebook si poti castiga 5 x Cosuri pe luna cu produse Caroli – Salam Victoria si Salam Vara;

Înscrie poza de produs si numarului bonului fiscal pe platforma Casa Carolistilor si poti castiga 5 VOUCHERE x 1000 RON la Emag pe luna

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Susţine eroii din linia întâi

În această perioadă există și oameni care nu au cum să lucreze de acasă: personal medical, forțe de ordine si militare, angajatii din fabrici și în logistică sau magazine alimentare.

Din #GrijăPentruBine, poți și tu susține un erou din linia întâi care te-a ajutat sau te-a impresionat, alăturându-te inițiativei lansate de Caroli Foods Grup.

Detalii Regulament

Primavara asta, premiile le aduce Sissi

Primavara asta, premiile le aduce Sissi!

Cumpara orice produs Sissi din magazinele Carrefour de minim 15 lei, pe acelasi bon fiscal, si poti castiga unul din cele 2 MOPEDE ELECTRICE sau una din cele 10 BRATARI FITNESS!

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Sissi iti aduce premii din inima

In luna martie cumpara orice produs Sissi, inscrie bonul fiscal pe casacarolistilor.ro si intri automat in tragerea la sorti pentru unul din cele 5 lantisoare cu inima din aur. 

Detalii Regulament

Gustul care merita descoperit - Campofrio

Cumpara din magazinele Cora orice produs Campofrio,(de la vitrina cu produse ambalet si vitrina cu servire asistata) de minim 15 lei, pe un singur bon fiscal, trimite SMS la 3793 cu nume, prenume, nr. bon fiscal si mesajul "Campofrio" si poti castiga:

 • 1x statie de calcat Philips PerfectCare Aqua pro;
 • 11x aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go;

Perioada:

26.02-31.03.2020

Regulament Vezi câştigătorii

Lasa-te surprins cu o cina romantica!

Arata-i persoanei dragi din viata ta cat de mult o iubesti si surprinde-o cu un gest de apreciere! Printesa Sissi iti vine in ajutor si iti ofera sansa sa castigi o cina romantica pentru tine si jumatatea, in valoare de 1000 lei sau o inima de aur! Poti celebra dragostea si aprecierea cu ocazia Sfantului Valentin, de Dragobete sau 8 Martie la lumina lumanarii, intr-o atmosfera intima, aleasa de voi,  sau daca te afli in primii 10 participanti cu cel mai mare numar de coduri inscrise la finalul campaniei, sa castigi garantat simbolul iubirii, o inima de aur. Cumpara produsele SISSI participante la promotie din gama de crud-uscate: Muschi, Jambon, Pastrama, inscrie codul promotional din interiorul ambalajului online pe www.casacarolistilor.ro sau prin SMS la 1736, in perioada 07.02-06.03.2020 si intri automat in cele 3 trageri la sorti pentru o cina regala. Nu uita ca dragostea trece prin stomac si cu cat mai multe coduri inscrii, cu atat ai mai multe sanse la premiile campaniei si mai multe ocazii in care sa-I arati persoanei dragi aprecierea creand  platouri cu produsele  Sissi crud-uscate, branzeturi fine si struguri, alaturi de un pahar de vin!

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Alege vacanta visurilor tale

Ești cel mai gurmand membru al Casei Caroliștilor? Dovedește-o, iar noi îți răsplătim fidelitatea cu o excursie garantată. Fără tragere la sorți, o croazieră în Caraibe pentru o croazieră de gusturi. Cumpără produsele participante din gamele Caroli, Maestro, Carolino, Sissi, Campofrio, trimite codul prin SMS la 1736 sau înscrie-l online pe www.casacarolistilor.ro, iar dacă la 31.01.2020, tu ești cel care a trimis cele mai multe coduri valide, îți poți împacheta deja bagajele pentru o aventură exotică în Caraibe. În plus, fiecare gamă te răsplătește pentru fidelitatea ta. În cursa pentru biletul de croazieră, poți câștiga și excursii în Toscana, Tenerife, Antalya sau poți fi suporterul înfocat în tribunele unui meci de fotbal in 2020!

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

De 25 de ani in familia Caroli

Dupa o experienta acumulata intr-un sfert de veac, oamenii din Caroli chiar stiu ce fac.
Si azi, la ceas de aniversare, Caroli are si pentru tine ... o provocare!

 

Exerseaza-ti si tu talentul construind rime alaturi de Flick! Intra pe pagina de Facebook Caroli, scrie într-un comentariu povestea ta, în max 4 versuri, folosind cuvintele-cheie și poti câștiga unul dintre 325 coșuri cu TOP 25 produse de la Caroli!

Regulament

Activare in Jurul Lumii

În turneul  ”Gașca Zurli în jurul lumii” Șervețelul Carolino și-a propus să împrietenească cele 45 de animalute pufoase din colecție cu cât mai mulți dintre voi.

Câștigă garantat o figurină, daca esti prezent la unul dintre spectacolele din turneu , și poți câștiga și un voucher de 1000 de ron

Detalii Regulament

Servetelul Carolino te trimite in turneul ”Gașca Zurli în jurul lumii”

În perioada 06 octombrie – 5 noiembrie 2019 Șervețelul Carolino pleacă alături prietenii de la Gașca Zurli într-o minunată călătorie în 10 orașe din România, în noul lor turneu, ”În jurul lumii”, un spectacol în care e gata să îi împrietenească pe copii cu geografia, dar, mai mult decât atât, să îi învețe că visurile se împlinesc atunci când ai curajul să mergi spre ele.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Câştigă o inimă din aur

Cumpără salamurile Caroli aflate în promoţie în perioada 15 iulie - 15 septembrie 2019, răzuieşte lozul de pe eticheta produsului și află pe loc dacă ai câștigat unul din cele 1000 de lănțișoare cu pandantiv - inimă din aur.

Detalii Regulament

Află ce tip de gamer ești si castigi!

Dacă joci cu mâinile curate, Casa Caroliștilor te premiază!
Ești cel mai bun din echipă la jocurile de strategie? Îți plac mai mult aventurile cu hărți nesfârșite sau ești pasionat de rezolvat mistere? Află exact ce fel de gamer ești și ai ocazia să câștigi un voucher la emag, în valoare de 1000 de ron!
Intră în contul tău de pe casacarolistilor.ro sau fă-ți un cont nou. Alegi tipul de joc pe care îl preferi, răspunzi la chestionarul nostru și intri automat în concurs.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Câștigă un voucher pe săptămână cu Active Snack

Cumpără oricare două Active Snack de la Campofrio de pe www.mega-image.ro și poți câștiga unul dintre voucherele de 500 ron la Emag oferite săptămânal prin tragere la sorți.

Detalii Regulament

Cumperi salam si Te Vezi castigator!

Cumpara in perioada 01.07.2019 – 31.08.2019 orice SALAM Caroli  din magazinele Profi de minim 10 lei, trimite SMS la numarul 3793 cu numele, prenumele tau, numarul bonului fiscal si mesajul “CAROLI” si Te Vezi castigator!

Regulament Vezi câştigătorii

Carolino si prietenii la Zurlandia

La Zurlandia, Șervețelul Carolino și-a propus să împrietenească cele 45 de animalute pufoase din colecție cu cât mai mulți dintre voi.

Câștigă garantat o figurină, daca esti prezent la Zurlandia, pe Domensiul Stirbey Buftea și urmezi pașii de mai jos

Detalii Regulament

Revendica-ti gratuit un Campofrio Active Snack ca să ai energie pentru festivalul Zurlandia!

Când ai nevoie să te reîncarci într-o zi activă, alege meat-snack-ul tău preferat, Campofrio Active Snack!

Primești garantat un Active Snack, daca esti prezent la Zurlandia, pe Domeniul Stirbey Buftea.

Detalii Regulament

Carolino te trimite la Zurlandia

CUMPĂRĂ ORICE PRODUS CAROLINO DE PE WWW.MEGA-IMAGE.RO

TRIMITE SMS LA 3793 CU TEXTUL ”CAROLINO” ȘI NUMĂRUL BONULUI FISCAL

ȘI POȚI CÂȘTIGA 4 DIN CELE 40 BILETE LA ZURLANDIA, 15-16 IUNIE 2019!

Regulament

Carolino te premiaza de 1 iunie

De 1 iunie Șervețelul Carolino și-a propus să împrietenească cele 45 de animalute pufoase cu cât mai mulți dintre voi.

Câștigă garantat o figurină, dacă eşti prezent la unul din evenimentele dedicate zilei de 1 iunie la care este prezent şi Carolino

Detalii Regulament

Carolino te trimite la 1 ZurliE

CUMPĂRĂ ORICE PRODUS CAROLINO DE PE WWW.MEGA-IMAGE.RO

TRIMITE SMS LA 3793 CU TEXTUL ”CAROLINO” ȘI NUMĂRUL BONULUI FISCAL

ȘI POȚI CÂȘTIGA 4 DIN CELE 40 BILETE LA CEL MAI MARE CARNAVAL DE 1 IUNIE: 1ZURLIE CU GASCA ZURLI LA SALA PALATULUI!

Regulament

Campofrio Active Snack te trimite la Brand Minds

Completeaza formularul de testare si poti intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 5 bilete la Brand Minds, ce are loc la Sala Palatului, Bucurest in data de 10.05.2019

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

E natural sa citesti

Cumpara in perioada 01.04 – 30.04.2019 orice produs din gama Maestro cu ingrediente 100% Naturale din magazinele Mega Image de minim 15 lei, trimite SMS la numarul 3793 cu numele, prenumele tau si mesajul “Natural” si poti castiga premii.

 

Regulament

Active Snack Pork 1+1 oferit pe Mega Image online

In perioada 16-30 aprilie, orice Campofrio Active Snack porc 25gr comandat pe www.mega-image.ro iti aduce garantat ina unul.

Promotie valabila in limita stocurilor disponibile.

 

Regulament

Mergi la spectacolele Casa Zurli? Șervețel te premiază

Vizitează zona de activare a lui Carolino de la spectacolele ”Casa Zurli”, fă-ți o poză la panoul foto, încarcă poza și poți câștiga o ședință foto de familie, boardgame "Hai la masa" sau cosuri cu produse, oferite în cadrul activării la care ai participat.

Detalii Regulament

Servetelul Carolino te trimite in turneul Casa Zurli

În perioada 21 martie-23 aprilie 2019 Șervețelul Carolino îi va însoți pe prietenii de la Gașca Zurli în 11 orașe din România, în noul lor turneu, ”Casa Zurli”, un spectacol care împletește armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reușim să găsim echilibrul între toate acestea, viața noastră este mai frumoasă!

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Sissi, creata din apreciere pentru femei, te rasfata cu premii care sa iti completeze personalitatea

Sissi, creata din apreciere pentru femei, te rasfata cu premii care sa iti completeze personalitatea!

 • Cumpara orice produs Sissi, in valoare de 15 lei, pe un singur bon fiscal, din magazinele Cora participante
 • Trimite SMS la numarul 3793 cu nr. bon, nume, prenume si text “SISSI”
 • Poti castiga premii cu care sa iti completezi personalitatea
Regulament

Probabil cel mai bine plătit job din Marketing

Caroli și Maestro - gama cu produse din ingrediente 100 % naturale - te invită la cea mai Creativă competiție din România. Poți câștiga cel mai dorit salariu din România, 10.000 de dolari pe lună, timp de trei luni, o excursie în Bali și premii săptămânale

Detalii Regulament

Cumpara Salam Maestro, te surprindem cu premii!

Cumpără minim 2 buc. de Salam Maestro, pe același bon fiscal, trimite SMS la numărul 3793 cu nume, premune, număr bon fiscal și textul Mega Image și poți câștiga premii călduroase.

Regulament

Sissi te trimite la Nisa

Sissi, cea mai fină șuncă, îți răsplătește fidelitatea printr-un adevărat regal al simțurilor. Înscrie codurile răzuibile de pe produsele Sissi și numărul bonului fiscal de achiziție pe site-ul www.casacaroliștilor.ro după ce ți-ai creat cont sau trimite-le prin SMS la 1736 și colectează cât mai mulți Carolei pentru a te bucura de premiile oferite.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Ho,ho,ho, Craciun cu Carolino!

Cumpără cel puțin o caserola de minicremwurști Carolino din magazinele Mega Image, trimite un SMS la 3793 cu numărul bonului fiscal, nume, prenume si textul ”Carolino”, și poți câștiga o mascotă Carolino sau o petrecere pentru copilul tău în valoare de 2000lei.

Regulament

Ce cadou ai vrea să oferi de Crăciun persoanei apreciate?

Cumpără orice produs Sissi din magazinele Profi de minim 10 lei, trimite SMS la numarul 3793 cu numele, prenumele tău, numărul bonului fiscal și mesajul „APRECIERE”, iar Moș Crăciun și Sissi te pot surprinde.

Premii 25 x 100 euro

Regulament

Castiga o figurina din colectia Carolino si prietenii

Câștigă una din cele 45 de figurine din noua colecție  “Carolino&prietenii lui”

Detalii Regulament

Castiga greutatea ta in carnati naturali Maestro la Biz SMS Camp 2018

Posteaza o fotografie realizata la punctul de activare Caroli – „Poarta cu carnati 100% naturali” din restaurantul Hotelului Piatra Craiului din localitatea Paraul Rece, jud. Brasov, pe pagina proprie de Facebook folosind hashtagul #maestronatural, strange un numar cat mai mare de reactii de tip like/share pana luni, si castiga contravaloarea greutatii ptale in produse Carnati Maestro 100% naturali.

Regulament

Carnati Maestro, hipnogustosi pentru pretentiosi, te incurajeaza sa fii mai aproape de natura!

Cumpără produse Maestro, cu ingrediente 100% naturale, de minim 15 lei, trimite SMS la numărul 3739 cu numele, prenumele tău, nr. bonului și mesajul "NATURAL" și poți câștiga un premiu care să te ajute să fii mai aproape de natură

Regulament

Pentru că te apreciem, de sarbatori noi te rasfatam!

Cumpără orice produs Sissi din magazinele Penny de minim 15 lei folosind cardul de fidelitate PENNY și ești încris automat în tombolă. Perioada campaniei: 01.11.2018 – 30.11.2018

Regulament

Revendica-ti jocul - Hai la Masa!

Colecționează oricare 12 figurine(chiar si dubluri) cu personajele preferate de sub capacul caserolelor de Carolino și revendică gratuit jocul ”Hai la masa!”
Perioada campaniei 2.11.2018-15.11.2018

Detalii Regulament

Sissi iti ofera premii pentru o toamna calduroasa

Completează talonul de tombolă oferit de promoterii Sissi din locații și depune-l în urna de la standul promo, iar noi te apreciem cu unul dintre cele 3 vouchere de 300 lei cu care te poți răsfăța!

Regulament

Sissi iti ofera premii pentru o masa plina de personalitate!

Cumpără produse Sissi de minim 15 ron pe același bon fiscal din magazinele Auchan participante, în perioada 19.10.2018- 4.11.2018 și poți câștiga unul din premiile pregătite.

Poți câștiga premii pentru mese pline de personalitate sau poți câștiga pe loc premii prin care îți poți arăta aprecierea față de cei dragi.

Regulament

Mergi la spectacolele Puterea cornetelor? Șervețel te premiază

Vizitează zona de activare a lui Carolino de la spectacolele ”Puterea cornetelor”, fă-ți o poză la panoul foto, încarcă poza și poți câștiga unul din cele 10 premii, oferite în cadrul activării la care ai participat.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Servetelul Carolino si turneul Puterea Cornetelor

Încarcă o fotografie care să reprezinte o gustare pentru cei mici creată folosind mini-cremwurstii Carolino și poți câștiga 4 bilete la concertul "Puterea Cornetelor" organizat de Gașca Zurli

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Castiga un hotdog in doi pasi la Bucharest Marathon

Dacă vii la Bucharest Marathon în perioada 13-14 Octombrie 2018, caută Van-ul Campofrio No Hot Dog, No Fun, pentru a te bucura de cei mai cool hot dogi!

Premiile campaniei: Campofrio îți oferă un hot dog gratis!

Detalii Regulament

Septembrie vine cu aprecierea noastră în Mega Image!

Cumpără șuncă Sissi din magazinele Mega Image în valoare de minim 15 lei pe același boon fiscal, trimite un SMS la numărul 1736 cu numele, prenumele, numărul bonului fiscal și mesajul "APRECIERE", și poți câștiga un troler de călătorie.

Regulament Vezi câştigătorii

Șervețelul Carolino la Antrenorul Părinților

Spune-ne care este secretul tău pentru a-i face pe cei mici fericiţi, iar Şerveţelul Carolino te premiază!

Detalii Regulament Vezi câştigătorii