Energie pozitivă la pachet

Caroli dintr-o bucata

CAROLI este cea mai populara marca din portofoliul Caroli Foods Group si alegerea perfecta pentru a satisface intreaga familie, prin gustul bogat si inconfundabil.
Din 1994 , Caroli imparte bucurii in familie si intre prieteni, la scoala, la serviciu sau acasa. De 24 de ani, mesele noastre sunt nu doar mai savuroase si mai sanatoase, ci si momente speciale, de sarbatoare. De 24 de ani, preparatele traditionale romanesti sau moderne isi pastreaza gustul inconfundabil si calitatea superioara.

Detalii

Carolimetrul termic

Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, salamurile Extra de la Caroli cu 90% carne au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil.

Detalii

Hai și tu în lumea lui Carolino!

Mini-crenwurștii Carolino sunt gustarea ideală pentru copii, dar și pentru mămici. De ce? Pentru că mămicile nu mai au motive de îngrijorare, iar copiii au numai motive de bucurie la masă. Produsele Carolino sunt de cea mai înaltă calitate, iar lipsa membranei nu numai că le permite celor mici să se bucure cu ușurință de mini-crenwurști, dar și părinții au încredere că nimic nu le poate strica masa celor mici. În plus, faptul că rețeta este îmbogățită cu lapte și unt face din Mini-crenwurștii Carolino gustarea preferată a prichindeilor.

Detalii

Serialul lui Șervețel

Urmărește Serialul lui Șervețel, un serial animat și rimat, educativ și distractiv, de parenting. Fiecare episod este bazat pe o problemă reală din relația părinți-copii care însă își găsește, de fiecare dată, rezolvări creative și ușor de pus în practică. Urmăriți-l în toate cele 12 episoade pe Șervețelul Carolino, psihologul de serviciu, care dă dovadă de inventivitate atât în soluțiile pe care le propune, cât și în rimele pe care le potrivește, dar și pe ceilalți copii, Teo, Ștefan, Maria, Violeta, Matei, Daria... și pe părinții lor. Învață mai multe despre parenting, în rime, dintr-un serial simpatic, bun și pentru mami, și pentru tati, și pentru copilași!

Detalii