Energie pozitivă la pachet

Campanii încheiate

Crenvurstii Caroli cu 80% carne aduc veselie în farfurie!

Crenvurstii Caroli cu 80% carne, lansează CAROLIVARA DISTRACȚIEI cu 80 de premii atractive oferite în 8 săptămâni de concurs. Intră pe pagina de Facebook Caroli cumpără crenvurstii Caroli cu 80% carne, răspunde provocărilor săptămânale de concurs și dă tag unui prieten în comentarii pentru a putea câștiga premii inspirate din lumea Caroli: rucsacuri și seturi de mobilier pentru picnic, cutii electrice pentru gustări, măsuțe de mic dejun și diferite jocuri pentru momente de veselie maximă în familie.

Am pregătit și o surpriză interactivă! Crenvurștii Caroli cu 80% carne vin cu 80 de rețete de crenvursti, delicioase, sățioase și ușor de preparat! Tot ce trebuie să faceți este să intrați www.caroli.ro, să răsfoiți rețetele sau chiar să le distribuiți prietenilor!

Să fie veselie în farfurie și bucurie în familie!

Detalii Regulament

DUPĂ MUNCĂ ȘI RĂSPLATĂ!

Cumpără orice produs Caroli participant în campanie în perioada 01.03-20.06.2023, înscrie codul unic, numărul și data bonului fiscal pe www.casacarolistilor.ro sau prin SMS la 3793 și poți câștiga: Marele Premiu, Vacanță de 50.000lei cu familia unde vrei tu sau 5.000lei lunar direct in contul tău.

 

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Caroli, pentru sărbători cu dorințe împlinite

Caroli, pentru sărbători cu dorințe împlinite

Cumpără minimum un produs Caroli din magazinele PENNY, folosește cardul Penny pentru fiecare achiziție și poți câștiga Marele Premiu de 2,000lei sau alte 20 de premii de 500lei.

Perioada campaniei: 23.11.2022 - 03.01.2023

 

Regulament Vezi câştigătorii

Caroli îți crește venitul familiei!

Cumpără cel puțin un produs Caroli participant în campanie în perioada 01.09-30.11.2022, înscrie codul unic, numărul și data bonului fiscal prin SMS la 3793 sau pe www.casacarolistilor.ro și poți câștiga: 60.000lei pentru un an, ca un BONUS LA SALARIU sau 500lei zilnic in contul familiei.

Lista produselor participante in campanie este disponibila aici.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Caroli iti creste venitul familiei by Flick

Campania este destinata doar acelor persoane care vor accepta provocarea lui Flick, si anume, vor raspunde in comentarii cu o strofa/catren, la postarea lui Flick si vor spune ce ar face daca ar castiga 60.000 de lei, in perioada de desfasurare a campaniei - 07.09.2022-09.09.2022. Pentru a fi luat in considerare raspunsul si respectiv participarea, sintagma obligatorie care trebuie folosita este : 60.000 de lei. Data la care este oferit raspunsul in comentarii este data la care se dobandeste calitatea de participant. Cei care vor accepta provocarea, adica vor oferi un raspuns la postarea lui, vor intra automat in cursa pentru castigarea unuia dintre premiile puse la dispozitie de catre organizator. *Prin inscrierea la campanie, participantii accepta si eventuala postare a poeziilor lor pe pagina de facebook a lui Flick Domnul Rima https://www.facebook.com/FlickDomnulRima, pe pagina de facebook a organizatorului https://www.facebook.com/caroli.romania, la alegerea organizatorului, in mod aleatoriu, cu citarea autoului/numelui participantului.

Regulament

Bucura-te de mare si castiga saptamanal alaturi de Caroli

Campania promotionala „Bucura-te de mare si castiga saptamanal alaturi de Caroli!" se desfasoara in perioada 15.07.2022-07.08.2022, intr-o selectie de magazine din retele locale din zona Litoralului (jud. Constanta), si iti poate aduce saptamanal un premiu!

 

Mecanismul campaniei:

Cumperi orice produs brand Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro, Primo din locatiile participante, de minim 15 LEI

Trimiti mesaj SMS la 3793 cu text “CAROLI” nume, prenume si numarul bonului fiscal

Poti castiga o Bicicleta pliabila saptamanal!

Regulament Vezi câştigătorii

Caroli iti aduce in frigider iubire pe paine

Pentru a intra in cursa pentru unul dintre premiile puse la dispozitie, participantii trebuie sa:

 • Acizitioneze in perioada campaniei produsele participante in promotie pe un singut bon in valoare de minimum 15 lei;
 • Utilizeaza cardul Penny  in momentul achizitiei;
 • Isi exprima acordul in formularul de solicitare a acordului pentru a-i fi prelucrate datele personale in scop de marketing;

Premiile campaniei sunt:

 • 3x combina frigorifica Fram;
 • 50x geanta termoizolanta cu produse Caroli;
Regulament Vezi câştigătorii

Caroli aduce dragostea in jurul mesei

Campania promotionala "Caroli, aduce dragostea in jurul mesei" se desfasoara in perioada 15.11.2021-16.01.2022, intr-o selectie de 120 magazine din retele de magazine locale, si iti poate aduce la fiecare 3 saptamani, premii pentru casa ta! 

Mecanismul campaniei:

   • Cumperi orice produs brand Caroli din locatiile participante, de minim 15 LEI
   • Trimiti mesaj pe whatsapp la 0766.503.811 cu nume, prenume, foto bon fiscal si mesajul “Caroli”
   • Poti castiga super premii prin tragere la sorti, la fiecare 3 saptamani de campanie!

Premiile campaniei: 

 • 3x combina frigorifica;
 • 12 x robot de bucatarie;
 • 15x friteuze cu aer cald;
 • 150 x cos produse Caroli;
Regulament Vezi câştigătorii

O oferta gustoasa cu premii Caroli pentru acasa!

Campania promotionala O oferta gustoasa cu premii Caroli pentru acasa! se desfasoara in perioada 15 iunie- 31 iulie 2021 in reteaua de magazine Profi. Pentru a participa la campanie trebuie sa achizitionezi orice produs Caroli din magazinele Profi in valoare de minimum 15 lei, sa trimiti sms la 3793 cu numele, prenumele, numatul bonului fiscal si mesajul "Caroli_Profi"!

Preemiile campaniei:

 • 20x Aspirator Robot;
 • 80x Aparat Gatit Multicooker
Regulament Vezi câştigătorii

Alege CAROLI, gustul care te premiaza!

Campania promotionala "Alege CAROLI, gustul care te premiaza" se desfasoara in perioada 01.07-31.07. 2021. 

Mecanismul campaniei: Cumpara orice produs Caroli din magazinele Persam, de minimum 12 lei (pe un singur bon fiscal) si poti castiga premii prin tragere la sorti. 

Premiile campaniei:  5x blender sau 7x cos produse Caroli. 

 

Regulament Vezi câştigătorii

Caroli iti aduce pofta de joaca in familie

Campania Caroli iti aduce pofta de joaca in familie  se desfasoara in perioada 01.06.2021 - 30. 06.2021 in reteaua de magazine Cora. Pentru participarea in cadrul campaniei trebuie sa achizitionezi produse Caroli in valoare de 12 lei, sa trimiti SMS LA *3793 cu numele, prenumele, numarul bonului fiscal si mesajul "caroli-cora". 

 • Premiile campaniei:

10x Aspirator vertical de ultima generatie Philips;

Regulament Vezi câştigătorii

Campanie shopper Alfa Beta_Caroli2021!

Campania promotionala  "Shopper Alfa Beta" se desfasoara in perioada 01.04.2021 - 30.04.2021. 

Participantii la campanie trebuie sa achizitioneze produse Caroli in valoare de minimum 10 lei pe acelasi bon fiscal din magazinele participante si sa completeze talonul cu datele indicate. Astfel, va  intra in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 10 premii puse la dispozitie de catre organizator. 

Premiile campaniei sunt urmatoarele:

 • 3x Purificator de aer Philips;
 • 7x Friteuza airfryer Philips;
Regulament

Ramai conectat cu cei dragi

Cumpara salamuri Caroli in valoare de minimum 15 lei si poti castiga unul dintre cele 10x telefon mobil Samsung Galaxy A20. 

Foloseste cardul Penny pentru achizitie. 

Perioada de desfasurare a campaniei: 09.11.2020-06.12.2020

Regulament

Școala începe cu poftă de distracție

Cumpără orice salam Caroli din magazinele Auchan de minimum 15 lei (pe un singur bon fiscal) și poți câștiga prin tragere la sorți:

1x Consolă Sony Playstation 4 Slim

10x Căști On- Ear Sony

20x Rucsac Laptop Tellur Antifurt

 

Regulament Vezi câştigătorii

Accepta provocarea lui Flick si alege salamul de 10 de la Caroli

Accepta provocarea lui Flick si alege salamul de 10 de la Caroli!

Participa lunar in cadrul live-ului organizat de Flick Domnul Rima  pe pagina sa de Facebook si poti castiga 5 x Cosuri pe luna cu produse Caroli – Salam Victoria si Salam Vara;

Înscrie poza de produs si numarului bonului fiscal pe platforma Casa Carolistilor si poti castiga 5 VOUCHERE x 1000 RON la Emag pe luna

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Câştigă o inimă din aur

Cumpără salamurile Caroli aflate în promoţie în perioada 15 iulie - 15 septembrie 2019, răzuieşte lozul de pe eticheta produsului și află pe loc dacă ai câștigat unul din cele 1000 de lănțișoare cu pandantiv - inimă din aur.

Detalii Regulament

Cumperi salam si Te Vezi castigator!

Cumpara in perioada 01.07.2019 – 31.08.2019 orice SALAM Caroli  din magazinele Profi de minim 10 lei, trimite SMS la numarul 3793 cu numele, prenumele tau, numarul bonului fiscal si mesajul “CAROLI” si Te Vezi castigator!

Regulament Vezi câştigătorii