Cu ingrediente 100% naturale

Produs cu ingrediente 100% naturale

Când lucrurile nu mai sunt cum erau, iar la fiecare pas întâlnești lucruri care te mulțumesc pe jumătate. Când ce mănânci pare un amestec de E-uri, conservanți și aditivi înveliți în artificial. Când mâncarea își păstrează forma, dar își pierde gustul. Când ți se pare imposibil să găsești acel echilibru între gust și sănătate.
Poți conta pe gama Maestro de la Caroli să-ți schimbe perspectiva.
De la prepararea cărnii cu toate condimentele care-ți miros a copilărie, până la afumarea slăninei, așa cum se face, la lemn mocnit, ne-am asigurat că fiecare ingredient din produsele Maestro este 100% natural.Chiar și membranele pe care le folosim sunt 100% naturale. De oaie sau porc.Ne-am asigurat că primești 100% gust. 100% sănătate. 100% satisfacție. Ne-am asigurat că primești 100% ingrediente naturale.Pentru că nu e ușor și nu e pentru oricine, dar poți conta pe gama Maestro de la Caroli să-ți schimbe felul în care mănânci.

Detalii

Cumpara Salam Maestro, te surprindem cu premii!

Cumpără minim 2 buc. de Salam Maestro, pe același bon fiscal, trimite SMS la numărul 3793 cu nume, premune, număr bon fiscal și textul Mega Image și poți câștiga premii călduroase.

Regulament

Probabil cel mai bine plătit job din Marketing

Caroli și Maestro - gama cu produse din ingrediente 100 % naturale - te invită la cea mai Creativă competiție din România. Poți câștiga cel mai dorit salariu din România, 10.000 de dolari pe lună, timp de trei luni, o excursie în Bali și premii săptămânale

Detalii Regulament