Cu ingrediente 100% naturale

Produs cu ingrediente 100% naturale

Când lucrurile nu mai sunt cum erau, iar la fiecare pas întâlnești lucruri care te mulțumesc pe jumătate. Când ce mănânci pare un amestec de E-uri, conservanți și aditivi înveliți în artificial. Când mâncarea își păstrează forma, dar își pierde gustul. Când ți se pare imposibil să găsești acel echilibru între gust și sănătate.
Poți conta pe gama Maestro de la Caroli să-ți schimbe perspectiva.
De la prepararea cărnii cu toate condimentele care-ți miros a copilărie, până la afumarea slăninei, așa cum se face, la lemn mocnit, ne-am asigurat că fiecare ingredient din produsele Maestro este 100% natural.Chiar și membranele pe care le folosim sunt 100% naturale. De oaie sau porc.Ne-am asigurat că primești 100% gust. 100% sănătate. 100% satisfacție. Ne-am asigurat că primești 100% ingrediente naturale.Pentru că nu e ușor și nu e pentru oricine, dar poți conta pe gama Maestro de la Caroli să-ți schimbe felul în care mănânci.

Detalii

Sissi te trimite la Nisa

Sissi, cea mai fină șuncă, îți răsplătește fidelitatea printr-un adevărat regal al simțurilor. Înscrie codurile răzuibile de pe produsele Sissi și numărul bonului fiscal de achiziție pe site-ul www.casacaroliștilor.ro după ce ți-ai creat cont sau trimite-le prin SMS la 1736 și colectează cât mai mulți Carolei pentru a te bucura de premiile oferite.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Mergi la spectacolele Puterea cornetelor? Șervețel te premiază

Vizitează zona de activare a lui Carolino de la spectacolele ”Puterea cornetelor”, fă-ți o poză la panoul foto, încarcă poza și poți câștiga unul din cele 10 premii, oferite în cadrul activării la care ai participat.

Detalii Regulament

Servetelul Carolino si turneul Puterea Cornetelor

Încarcă o fotografie care să reprezinte o gustare pentru cei mici creată folosind mini-cremwurstii Carolino și poți câștiga 4 bilete la concertul "Puterea Cornetelor" organizat de Gașca Zurli

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Probabil cel mai bine plătit job din Marketing

Caroli și Maestro - gama cu produse din ingrediente 100 % naturale - te invită la cea mai Creativă competiție din România. Poți câștiga cel mai dorit salariu din România, 10.000 de dolari pe lună, timp de trei luni, o excursie în Bali și premii săptămânale

Detalii Regulament