Cu ingrediente 100% naturale

Produs cu ingrediente 100% naturale

Când lucrurile nu mai sunt cum erau, iar la fiecare pas întâlnești lucruri care te mulțumesc pe jumătate. Când ce mănânci pare un amestec de E-uri, conservanți și aditivi înveliți în artificial. Când mâncarea își păstrează forma, dar își pierde gustul. Când ți se pare imposibil să găsești acel echilibru între gust și sănătate.
Poți conta pe gama Maestro de la Caroli să-ți schimbe perspectiva.
De la prepararea cărnii cu toate condimentele care-ți miros a copilărie, până la afumarea slăninei, așa cum se face, la lemn mocnit, ne-am asigurat că fiecare ingredient din produsele Maestro este 100% natural.Chiar și membranele pe care le folosim sunt 100% naturale. De oaie sau porc.Ne-am asigurat că primești 100% gust. 100% sănătate. 100% satisfacție. Ne-am asigurat că primești 100% ingrediente naturale.Pentru că nu e ușor și nu e pentru oricine, dar poți conta pe gama Maestro de la Caroli să-ți schimbe felul în care mănânci.

Detalii

Provocarea lui Flick pentru Maestro din ingrediente 100% naturale - Februarie 2020

Flick este mai pe natural și te provoacă să creezi versuri despre produsele Maestro din ingrediente 100% naturale!

Detalii Regulament

Research februarie 2020

Orice demers al Caroli Foods este dublat de o atenție permanentă la nevoile în schimbare ale consumatorilor. Am dezvoltat un dialog continuu cu consumatorii și lansăm produse sau schimbam retete pe baza raspunsurilor pe care le primim. Tocmai de aceea, parerea ta chiar conteaza! Daca iti doresti ca un anumit produs sa se regaseasca in viitor pe rafturile magazinelor, te invitam sa iti exprimi aceasta dorinta. Orice alta idee legata de promotii, premii, inovatii sau chiar o recomnadare este bine venita! Daca idea ta poate fi implemntata, fii sigur ca vom depune toate eforturile sa-i dam viata!

Detalii Regulament