Din apreciere pentru tine, Sissi te trimite la Nisa

Sissi, cea mai fină șuncă, îți răsplătește fidelitatea printr-un adevărat regal al simțurilor. Lasă-te fermecat de capitala faimoasei Riviere Franceze, într-o escală pe “Tărâmul bunului gust și al vacanței perfecte” sau relaxează-te în cadrul unor ritualuri spa ce îţi oferă senzații unice, de neimaginat, pentru o piele fină şi radiantă! În plus, săptămânal ai șansa de a câștiga nu doar coșuri cu produsele tale preferate, ci și ocazia unor amintiri frumos ambalate...

Înscrie codul unic răzuibil de pe eticheta aflată pe spatele fiecărui produs Sissi participant în campanie și numărul bonului fiscal de achiziție pe site-ul www.casacaroliștilor.ro după ce ți-ai creat cont sau trimite-le prin SMS la 1736 și colectează cât mai mulți Carolei pentru a te bucura de premiile oferite.

Perioada campaniei 10.10.2018 - 31.01.2019

premii premii
Vacanță la Nisa

Vacanță la Nisa

Pentru persoana care în ziua de 31.01.2019, la ora 23:59:59, va avea, în contul său, cel mai mare număr de Carolei dintre toți cei înscrisi.

Voucher Orhideea Spa, București

Voucher Orhideea Spa, București

Se acordă lunar, prin tragere la sorți, din rândul persoanelor care au introdus coduri răzuibile în luna anterioară extragerii.

5 x Kituri de apreciere

5 x Kituri de apreciere

Se acordă săptămânal, prin tragere la sorți, din rândul persoanelor care au introdus coduri răzuibile în săptămâna anterioară extragerii.

cum particip cum particip
Pas 1

Cumpără produse Sissi participante la campanie și răzuiește codul unic de pe eticheta aflată pe spatele fiecărui produs Sissi.

Pas 2

Trimite-ne acest cod şi numărul bonului fiscal de achiziţie prin sms la numărul 1736 sau înscrie-le pe platforma www.casacarolistilor.ro după ce ţi-ai creat şi validat contul tău

Pas 3

Colectează cât mai mulți Carolei în contul tău de pe platforma www.casacarolistilor.ro pentru a putea câștiga unul din cele aproape 100 de premii ale campaniei.

Mult succes!