Alege Campofrio Active Snack și câștigă premii inovatoare

Regulamentul concursului în original poate fi consultat aici

Anexa 1 la regulamentul concursului în original poate fi consultată aici

Anexa 2 la regulamentul concursului în original poate fi consultată aici

Anexa 3 la regulamentul concursului în original poate fi consultată aici

Anexa 4 la regulamentul concursului în original poate fi consultată aici

 

     CAMPANIA PUBLICITARA

“Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”

 

REGULAMENT OFICIAL

 

 

1.      ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

 • Campania publicitara “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!” organizata si desfasurata de Caroli Foods Group SRL, societate comerciala din Romania cu sediul social in Pitesti, Intrarea Abatorului nr. 30, jud. Arges, inmatriculata la Registrul Comertului cu J03/38/2003, cu cod unic de inregistrare RO 6543790, Capital social subscris (total RON): 2100.00, IBAN RO30RNCB0721027072290001 la BCR sucursala Mall Plaza, tel.021.444.08.09; fax:021.444.08.10 (”Organizator”).
 • Campania se deruleaza prin intermediul Front Line Marketing, cu sediul in Strada Andrei Barseanu nr. 14, sector 3, Bucuresti, inmatriculata la Registrul Comertului J40/16308/2003, C.U.I. RO15956672, Cod IBAN : RO95 INGB 0001 0081 8767 8910 la ING Bank sau Cod IBAN : RO72 BACX 0000 0045 1402 4001 la Unicredit Bank, prin Ocatvian Sava, Director General (”Agentie”).
 • Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos ("Regulamentul Oficial").
 • Regulamentul Oficial este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe si pe www.campofrio.ro/regulamente, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant, pe intreaga durata a Campaniei potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 sau trimitand o scrisoare la sediul Organizatorului.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea acestor modificari pe campofrio.ro

 

2.      ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 • Campania este organizata si se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei, cu respectarea conditiilor de participare din sectiunea 5. Pentru obtinerea de informatii suplimentare, participantii pot accesa Regulamentul Oficial si Actele/Anexele Aditionale realizate pe perioada campaniei care sunt publicate pe https://www.casacarolistilor.ro/campanii/regulamente si pe campofrio.ro/regulamente, pe intreaga durata a Campaniei, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica zona de desfasurare a Campaniei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a modifica prezentul Regulament Oficial si de a anunta acest lucru public pe https://www.casacarolistilor.ro/campanii/regulamente si pe campofrio.ro/regulamente.

 

3.      DURATA CAMPANIEI

3.1.Campania va fi lansata cel mai devreme la data de 15.10.2020 ora 00:00 :00 si se va desfasura pana cel mai tarziu in data de 12.11.2020 ora 23:59:00, perioada denumita in continuare „durata campaniei” sau „perioada campaniei”.

3.2. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

4.     MARCILE PARTICIPANTE / SCOPUL CAMPANIEI

4.1 Marca participanta si promovata: Campofrio; Produsele promovate: Campofrio Active Snack din carne de porc, Campofrio Active Snack din carne de porc cu curcan, conform precizarilor de la pct. 5.3.

4.2.   Produsele participante in campanie sunt :

 • Campofrio Active Snack din porc - 25 gr/buc
 • Campofrio Active Snack cu curcan - 25 gr/buc

 

5.     DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1 Campania este deschisa participarii persoanelor fizice, cu varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii in campanie, cetateni romani sau cetateni straini, rezidenti in Romania sau cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara in Romania, care detin adrese de e-mail si numere de telefon valabile pe toata durata campaniei, adrese create pe baza/asociate unui numar de telefon valid/real utilizat de participant; atat numarul de telefon cat si adresa de email precum si asocierea (prin unic sau acelasi titular/proprietar/utilizator) dintre cele doua date trebuia sa fie valide/reale si astfel associate/corelate pe toata durata campaniei si  pana la data de 15.12.2020 ora 23 :59 :00 a.m, inclusiv.

Conditiile privind email si numar de telefon, precizate, trebuie respectate de catre orice participant, in orice categorie s-ar incadra.

La aceasta Campanie nu au drept de participare urmatoarele persoane:

 1. prepusii (inclusiv insa fara a se limita la angajati) Organizatorului,
 2. prepusii (inclusiv insa fara a se limita la angajati) Agentiei;
 3. persoanele a caror varsta este mai mica de 18 ani, la data inscrierii in campanie. Data inscrierii in campanie este data la care utilizatorii introduc in contul lor de pe campofrio.ro o dovada a achizitiei a 3 produse Campofrio Active Snack . Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile pentru a preveni inscrierea in Campanie a persoanelor sub varsta de 18 ani.

5.2.Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii sau care au participat la Campanie, desi se aflau sub incidenta art. 5.1 din Prezentul Regulament, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea premiilor si a prejudiciilor cauzate.

5.3.Orice incercare de fraudare, de incalcare si/sau nerespectare a conditiilor de participare se soldeaza cu eliminarea definitiva a participantului in cauza, acesta urmand a fi informat in scris la adresa de email cu care s-a creat contul, cu privire la aceasta decizie.

 5.4.Daca sunt identificate conturi create pe www.campofrio.ro pe baza unei adrese de email sau numar de telefon care nu sunt valide la orice moment dat, pe perioada campaniei, Organizatorul (dupa o verificare in prealabil - de exemplu, dar fara a se limita la aceasta: se trimite mesaj la o adresa de mail selectata din lista celor inscrise pe platforma pt verificare si se primeste raspunsul serverului care confirma ca e-mail-ul nu exista) are dreptul de a bloca acel cont si de a anula toate inscrierile de bonuri fiscale/dovezi de achizitie acumulate in contul creat cu/prin asociere cu adresa de mail sau numarul de telefon nevalide pe toata perioada campaniei (blocarea contului conduce la imposibilitatea vizualizarii acelui cont in topurile saptamanale si implicit la descalificarea din competitie).

5.5.Organizatorul isi rezerva dreptul sa verifice in orice moment, pe perioada campaniei, validitatea tuturor adreselor de email inscrise in campanie; orice cont creat pe baza unei adrese de email nevalide care a fost notificat si de la care nu s-a primit raspuns in termen de 3  zile lucratoare va fi blocat de catre organizator, iar toate inscrierile de bonuri fiscale/dovezi de achizitie acumulate atat in contul respectiv, dar si in orice alt cont care a acumulat puncte pe baza adresei nevalide, vor fi anulate.

5.6.Organizatorul are dreptul de a anula inscrierile de bonuri fiscale/dovezi de achizitie acumulate pe baza unor /prin asociere cu adrese de email nevalide pe toata perioada campaniei, de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea premiilor si a prejudiciilor cauzate, tuturor celor care au influentat sau care au facilitat castigarea de puncte intr-un mod incorect (de exemplu dar fara a se limita la aceasta: folosind adrese care nu sunt valide pe toata perioada campaniei, influentand locul in clasamentul general si determinand castigarea premiilor din campanie, obtinand avantaje /beneficii nejustificate/necuvenite.

 

6.     MECANISMELE CAMPANIEI

6.1 Mecanismele campaniei pot fi sumarizate in urmatorii pasi. Participantii pot alege folosirea fiecaruia dintre mecanisme sau a ambelor mecansime.

 

Mecanismul 1 – Nivel Avansat:

 • Participantul achizitioneaza 3 produse Campofrio Active Snack participante in campanie pe aceeasi dovada de achizitie
 • Creeaza cont de utilizator pe campofrio.ro, pe baza unei adrese de e-mail si a unui numar de telefon valide, si a unei parole unice. Utilizatorul se poate loga in cont si pe baza datelor de autentificare deja utilizate pe celelalte platforme online ale Caroli Foods Grup, unde are déjà un cont valid, cu parola si nume de utilizator validate
 • In cazul crearii unui cont nou pe campofrio.ro:
  • Se completeaza formularul de inregistrare https://www.campofrio.ro/inregistrare
  • Se valideaza contul prin introducerea codului primit prin sms pe numarul de telefon inscris valid
  • Daca validarea contului de utilizatorului nu s-a realizat in termen de 3 zile lucratoare, contul va fi sters.
  • Logarea in contul de utilizator utilizand numarul de telefon si parola indicate
 • Inscrierea unei fotografii si numarul identificativ al dovezii de achizitie in formularul de pe pagina https://www.campofrio.ro/campanii/campofrio-active-snack-avansat. Data si ora emiterii dovezii de achizitie trebuie sa corespunda saptamanii de derulare a campaniei, descrise mai jos.
 • Fiecare dovada inscrisa inseamna o sansa in tombola, mai multe dovezi de achizitie ofera mai multe sanse.
 • Pentru fiecare dintre perioadele urmatoare va avea loc o tragere la sorti ale persoanelor care au inscris bonuri fiscale/dovezi de achitie conform pasilor mecanismului 1, sus-mentionati.
  • 15 octombrie 2020 ora 10:00 :00 - 21 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
  • 22 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 28 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
  • 29 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 05 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59
  • 05 noiembrie 2020 ora 00 :00 :00 - 12 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59
 • Corespunzator fiecarei dintre perioadele sus-mentionate, vor fi extrase prin mecanism aleator cu tombola un castigator si 3 rezerve, care pot castiga un voucher la Emag in valoare de 400 lei cu TVA inclus
 • Daca un castigator nu va fi validat in urma verificarilor, organizatorii competitiei vor aborda rezervele, in ordinea extragerii in tombola
 • Castigatorii premiilor pe baza de tombola sunt eligibili sa le castige o singura data pe perioada campaniei, dar dovezile achizitiilor de cate 3 produse Campofrio Active Snack pot fi utilizate pentru Mecansimul 2 al campaniei promotionale (descris in cele ce urmeaza)

Mecanismul 2 – Nivel Expert:

Vizitatorii site-ului www.campofrio.ro pot accesa jocul Campofrio Active Snack la link-ul http://joc.campofrio.ro/. La inceputul jocului sunt afisate instructiunile de joc.

Jocul are 5 niveluri de dificultate, iar trecerea de la un nivel de dificultate la altul este marcata prin schimbarea vizuala a mediului de joc.

Prin participarea in joc, vizitarea zilnica a contului si prin inscrierea de bonuri de achizitie Campofrio Active Snack, se acumuleaza puncte. Achizitia pe aceeasi dovada de achizitie a minimum 3 Campofrio Active Snack este obligatorie pentru ca utilizatorul sa acumuleze puncte, sa intre in topul celor mai energici jucatori si sa poata astfel sa castige premii.

Jocul presupune evitarea unor obstacole de catre personajul ales de utilizator si obtinerea de energie prin captarea unui Campofrio Active Snack. Jocul se sfarseste cand bara de energie din josul ecranului ajunge la zero.

Prin joc, utilizatorul acumuleaza puncte. Pentru ca acestea sa fie atribuite celui care joaca, utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont pe www.campofrio.ro sau sa se logheze cu datele de autentificare de pe celalte platforme online ale Caroli Foods Group.

 • Pentru ca utilizatorii sa intre in topul saptamanal cu premii al celor mai energici jucatori, trebuie sa introduca in fiecare din urmatoarele saptamani de campaniei cate o dovada a achizitie a 3 Campofrio Active Snack:
  • 15 octombrie 2020 ora 10:00 :00 - 21 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
  • 22 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 28 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
  • 29 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 05 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59
  • 05 noiembrie 2020 ora 00 :00 :00 - 12 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59

 

Utilizatorilor li se cumuleaza in conturile personale punctele obtinute astfel :

 • Pentru acumularea de puncte si intrarea in topul saptamanal al celor mai energici jucatori, este obligatorie inscrierea unei fotografii si numarul identificativ al dovezii de achizitie in formularul de pe pagina https://www.campofrio.ro/campanii/campofrio-active-snack-expert. Data si ora emiterii dovezii de achizitie trebuie sa corespunda saptamanii de derulare a campaniei, descrise mai sus. O dovada de achizitie aduce utilizatorului 500 de puncte de joc.
 • Pentru orice dovada suplimentara de achizitie a 3 Campofrio Active Snack, utilizatorul primeste 500 de puncte
 • Jocul incepe cu bara de energie la 100%
 • Fiecare secunda petrecuta in joc scade bara de energie cu 1% si adauga 1 punct in cumulul de puncte pe care le poate obtine utilizatorul
 • 1 Campofrio Active Snack luat in joc aduce 25 de puncte si inca un 25 % de energie in bara de energie din joc
 • Al treilea Campofrio Active Snack luat in joc incarca bara de energie din joc la 100%
 • 1 obstacol scade punctajul utilzatorului cu 25 de puncte si cu 25 % in bara de energie din joc
 • Trecerea la al 2-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 150 de puncte
 • Trecerea la al 3-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 400 de puncte
 • Trecerea la al 4-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 750 de puncte
 • Trecerea la al 5-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 1200 de puncte
 • Accesarea zilnica a contului aduce utilizatorului 100 de puncte in fiecare zi

Punctele acumulate in fiecare saptamana in baza calendarului de joc sunt resetate la inceputul saptamanei ulterioare de joc

In fiecare saptamana de campanie, utilizator poate sa gaseasca totalul punctelor acumulate in joc si  clasamentul primilor celor mai energici 10 jucatori, dupa numarul de puncte acumulate la urmatorul link https://www.campofrio.ro/campanii/campofrio-active-snack-expert.

Primii 3 jucatori din topul celor mai energici jucatori la sfarsitul fiecarei saptamani sunt eligibili sa castige premiile puse la dispozitie in sectiunea 7. Daca un castigator nu va fi validat in urma verificarilor, organizatorii competitiei vor trece la validarea urmatoriilor clasati.

Pe toata perioada campaniei, un utilizator va avea posibilitatea castigarii aceluiasi tip de premiu o singura data.

6.2 Detaliile contului de utilizator pe Campofrio.ro

Pentru crearea unui cont pe www.campofrio.ro, partincipantii vor completa urmatoarele campuri: nume, prenume, username, telefon si adresa de email. Logarea in cont se poate face pe baza datelor de autentificare deja utilizate pe celelalte platforme online ale Caroli Foods Grup, unde utilizatorul are déjà un cont valid, cu parola si nume de utilizator validate.

Odata inregistrati pe www.Campofrio.ro participantii la campanie au posibilitatea de a adauga in sectiunea Cont personal : pe numarul dovezii de achizitie/bonului fiscal, data de emitere si o fotografie / pdf a acestuia. Participantii vor agasi in cont lista completa a bonurilor fiscale / dovezilor de achizitie cu care participa la campanie.

Pastrarea bonului fiscal de achizitie, in original, pana la finalul campaniei, este obligatorie pentru validarea premiului.

Este important ca bonul fiscal sa fie lizibil si sa se vada clar cel putin: numarul bonului fiscal/a dovezii de achizitie, denumirea persoanei juridice emitente, data si numarul/seria, numele produsului achizitionat/ a brandului. In cazul in care oricare din datele de pe bonul fiscal nu sunt vizibile si clare, castigatorul nu va fi validat si va fi descalificat.

 

7.     PREMIILE CAMPANIEI SI VALOAREA ACESTORA

In cadrul campaniei “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”  se vor acorda urmatoarele tipuri de premii :

Mecanism

Premiu

Valoare unitara

Lei, TVA inclus

Cantitate

Valoare totala

Lei, TVA inclus

Mecanism 1

Voucher Emag

400,00

4

1.600,00

Mecanism 2

Consola Play Station 5*

2500,00

4

10.000,00

Scaun gaming Serioux Torin, Black/Red

549,99

4

2.199,96

Tastatura gaming Razer Cynosa Lite, Iluminare RGB, Negru

149,99

4

599,96

Mouse gaming Razer DeathAdder Essential, Negru

129,99

4

519,96

Casti gaming Razer Kraken X, multiplatforma, Negru

229,99

4

919,96

Valoare totala

15.839,84

 

*Consola Play Station 5 va fi achizitionata pe baza de precomanda, de indata ce stocul va fi disponibil in magazinele specializate din Romania, ulterior lansarii prevazute in luna noiembrie 2020, conform

Valoarea actuala a premiului poate sa difere in momentul acordarii acestuia.

 

8.      PROCEDURA PENTRU VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR:

8.1. Premiile  Campaniei se vor acorda pe baza verificarea intrunirii conditiilor de participare  si de acordare/predare a premiului, conform urmatoarei planificari, iar termenul de validare a castigatorilor este de maximum 7 zile lucratoare de la data afisarii listei castigatorilor in curs de validare.

8.2.  In cazul in care castigatorii nu pot fi contactati telefonic (ca de exemplu, dar fara a se limita la situatiile in care acesta nu raspunde, numarul este nealocat, telefonul este inchis etc.) in termen de 7 zile lucratoare de la data afisarii listei castigatorilor in curs de validare, organizatorul isi rezerva dreptul sa nu mai acorde premiul respectiv si sa se indrepte catre contactarea urmatorului participant eligibil la premiul saptmanal pe baza de acumulare de puncte, respectiv al rezervei extrase prin tragere la sorti. In cazul nevalidarii unui castigator va fi contactat urmatorul participant eligibil la premiul saptmanal, respectiv rezerva extrasa prin tragere la sorti.

8.3 Castigatorii nu pot ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane, pe propria raspundere.

8.4. Premiile vor fi livrate castigatorilor sau rezervelor, dupa caz, numai in baza unui proces verbal de predare- primire a premiului, in care se vor consemna datele castigatorului (Numele si prenumele, numar de telefon, adresa de livrare, adresa de mail, codul numeric personal) si datele de individualizare ale tipului de premiu castigat, in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii castigatorului. Procesul verbal de predare-primire al premiului va fi intocmit in doua exemplare, in original.

8.5. In cazul premiilor care nu sunt inca disponibile pe piata din Romania, Organizatorul ii va pune la dispozitie castigatorului un voucher care sa dovedeasca pre-comanda. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea datei de livrare premiului de la partenerul cu care a realizat pre-comanda si ii va comunica toate informatiile facute disponibile de acesta din urma, castigatorului.

8.6.Pentru acordarea/inmanarea premiilor, reprezentantul Organizatorului va solicita castigatorilor urmatoarele date personale, in functie de tipul de premiu, conform descrierii de mai sus: nume, prenume, numar telefon, semnatura,  adresa de email, adresa de livrare. Aceste date vor fi mentionate intr-un formular centralizat /locatie care va fi ulterior trimis catre Caroli Foods Group. Acordarea premiilor este conditionata de obtinerea acestor date din partea castigatorilor, date necesare Organizatorului ca dovada a acordarii premiilor. In cazul premiilor cu valoare mai mare de 600 lei inclusiv tva, castigatorii vor comunica si CNP-ul , in vederea asigurarii informatiilor impuse de lege  pentru raportari fiscale

8.7.Campania se adreseaza persoanelor ce intrunesc conditiile de participare din sectiunea 5, cu varsta implinita de 18 ani la data inscrierii in campanie.

8.8.Nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiului oferit in cadrul Campaniei, inlocuirea premiului sau schimbarea parametrilor acestuia; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

8.9.Pentru acordarea premiilor este necesar ca utilizatorul sa pastreze dovada originala a achizitiei. Dovada achizitiei poate fi bonul fiscal, factura sau ID-ul comenzii de la vanzatorii online. Ex : Pentru a demonstra achizitia de la BRINGO este necesar o captura de ecran cu comanda in care sa se identifice clar produsele achizitionate si factura de livrare a comenzii.

8.10. Fiecare premiu acordat va fi inmanat castigatorului numai in baza unui tabel centralizator, in care se vor consemna nume si prenume castigator, cod numeric personal, numar telefon, semnatura, locatia in care au fost acordate/inmanate si datele de individualizare ale tipului de premiu castigat. Castigatorul ii va inmana organizatorului bonul fiscal/dovada achizitiei a minimum 3 produse Campofrio Active Snack in original.

8.11. Pentru situatii contradictorii, confuze, care genereaza interpretari privind calitatea de castigator sau de participant, organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita informatii/date/documente suplimentare de la participanti/castigator/rezerve,  fata de cele prevazute in regulament, in vederea stabilirii acordarii/neacordarii premiului , intrunirii/neintrunirii conditiilor de participare, predarii/nepredarii, validarii/nevalidarii premiilor. Termenele de acordare/predare a premiilor se vor prelungi in mod corespunzator pentru astfel de situatii cu durata cuprinsa intre momentul aparitiei motivului/situatiei precizate anterior si momentul la care informatiile/documentele solicitate sunt furnizate , durata ce nu va depasi  30 zile lucratoare. Daca in urma expirarii acestui termen organizatorii considera ca nici o lamurire/solutionare a situatiei nu s-a produs, acestia isi rezerva dreptul de a nu acorda/a nu valida premiul /castigatorul.

8.12.. In conformitate cu art. 42(2) din OG 99/2000 este obligatia organizatorului de a face publice numele castigatorilor si castigurile acordate, obligatie ce va fi indeplinita prin publicarea acestor informatii pe www.campofrio.ro

 

9. RASPUNDERE

9.1 Prin participarea la Campanie, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

9.2. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial. Responsabilitatea Organizatorului cu privire la acordarea premiilor este limitata in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

9.3 Prin participarea la Campanie, participantul declara pe propria raspundere ca a luat la cunostinta, si este de acord cu urmatoarele:

 1. Participantul este singur raspunzator pentru orice declaratie neconforma cu realitatea;
 2. Participantul declara ca nu sufera de afectiuni fizice sau psihice care sa faca imposibila utilizarea premiilor;
 3. Participantul este constient de conditiile normale de utilizare a premiilor si poate face uz de acestea fara a constitui o amenintare la adresa sanatatii si integritatii sale corporale, si/sau a celor din jur.

9.4. Organizatorul si societatile comerciale implicate in Campanie:

 1. nu este raspunzator pentru calitatea premiilor oferite in cadrul acestei Campanii si nu acorda termen de garantie de utilizare pentru acestea;
 2. nu este raspunzator pentru deteriorarea, disparitia sau sustragerea premiilor dupa momentul preluarii lor de catre castigator;
 3. este exonerat de catre castigatori, acordul de vointa al acestora fiind dat prin simpla participare la prezenta Campanie, de orice raspundere pentru toate prejudiciile suferite de catre castigatori in legatura cu premiile, ulterior momentului preluarii acestora, indiferent de natura acestor prejudicii, incluzand dar fara a se limita la, vatamari corporale si/sau vatamari ale sanatatii, respectiv vatamari sau daune aduse patrimoniilor;
 4. nu este raspunzator de eventualele prejudicii sau daune cauzate de catre castigatori unor terti in legatura cu premiile, indiferent de natura acestor prejudicii;
 5. isi rezerva dreptul de a redistribui premiul sau de a nu-l mai distribui in cazul in care castigatorul nu se prezinta/nu poate fi contactat in vederea inmanarii premiului.

 

10 PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR), participantii la prezenta Campanie sunt informati cu privire la urmatoarele aspecte legate de viata privata si protectia datelor.

 

Cine este operatorul care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal?

Operatorul este entitatea Caroli Foods Group SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului nr. 30, jud. Arges,  inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J03/38/2003, avand cod unic de inregistrare RO 6543790denumit in continuare, pentru scopul prezentei sectiuni (Prelucrarea datelor cu caracter personal) „Operatorul”.

Operatorul a desemnat in mod oficial un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal care sa va raspunda solicitarilor dumneavoastra, responsabil care poate fi contactat folosind urmatorul canal de comunicare: dpo.external@campofriofg.com

Informarea persoanelor vizate, cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal este efectuata de Operator prin afisarea notei de informare pe website-ul http://www.carolifoods.ro/protectia-datelor-personale.

 

Cum obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt obtinute astfel:

Sursele din care provin datele personale.

Furnizate de participant in cadrul relatiei sale cu Operatorul, prin participarea la Campania in cauza.

Tipologiile datelor cu caracter personal prelucrate de Operator.

Date de identificare:  nume, prenume, CNP (pentru premiile ale caror valoare unitara depaseste 600 lei cu TVA inclus), usermane, numar telefon, semnatura,  adresa de email, adresa de livrare.

 • Date cu caracteristici personale: semnatura
 • Date economice si financiare, exclusiv in cazul in care acestea sunt necesare pentru a se permite acordarea si intrarea in posesia premiului pentru castigatorul prezentei Campanii: locatia in care au fost acordate/inmanate premiile.

Care este scopul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal?

In cadrul acestei Campanii Operatorul prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile detaliate mai jos:

 • Gestionarea Campaniei si/sau participarea dumneavoastra la aceasta, precum si furnizarea de informatii, astfel incat participarea dumneavoastra la Campanie sa respecte prevederile Regulamentului Oficial si legislatiei in vigoare.
 • Asigurarea inexistentei unor actiuni sau participari frauduloase sau contrare Regulamentului Oficial si legislatiei in vigoare.
 • Gestionarea furnizarii si/sau facilitarea accesului si a intrarii in posesia premiului acordat castigatorilor.
 • Respectarea obligatiilor legale si/sau fiscale care ar putea reveni Operatorului in calitate de organizator al prezentei Campanii.

Datele castigatorilor nu se vor face publice pe niciunul din canalele de comunicare interne sau externe administrate de Organizator.

 

Care este temeiul juridic in baza caruia Operatorul prelucreaza datele dumneavoastra?

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastra se bazeaza pe executarea unei obligatii contractuale, avand in vedere ca Regulamentul Oficial al Campaniei reprezinta contractul dintre Organizator si participanti. Prin inregistrarea dumneavoastra in calitate de participant la Campanie si prin acceptarea conditiilor acestui Regulament, intre dumneavoastra si Organizator este incheiat un contract, pentru executarea caruia sunt prelucrate datele dumneavoastra in scopuri care sa faca posibila gestionarea participarii dumneavoastra la Campanie, inclusiv in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal ale castigatorilor Campaniei.

 

In cele din urma, va informam ca Operatorul va prelucra, de asemenea, datele dumneavoastra in vederea respectarii obligatiilor legale din domeniul fiscal in ceea ce priveste evidenta premiilor acordate (in masura in care legea impune indeplinirea unor astfel de formalitati), iar un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date poate atrage imposibilitatea de a ne indeplini obligatiile legale care ne revin in calitate de organizator al Campanie si de a va acorda premiul.

 

Ce informatii cu caracter personal trebuie sa ne furnizati?

Daca participarea la prezenta Campanie implica transmiterea de catre dumneavoastra a unor date cu caracter personal intr-un formular/ modalitate in care se indica faptul ca anumite date sunt obligatorii, trebuie sa furnizati cel putin datele marcate ca fiind obligatorii pentru ca participarea dumneavoastra la Campanie sa poata fi gestionata. In cazul in care nu furnizati cel putin aceste date, participarea dumneavoastra la Campanie nu va fi posibila.

 

Ce trebuie sa garantati atunci cand furnizati date cu caracter personal?

Atunci cand furnizati date, trebuie sa va asigurati ca acestea sunt reale, exacte, complete si actualizate, fiind responsabil pentru orice prejudiciu, direct sau indirect, care ar putea fi ocazionat ca urmare a incalcarii acestei obligatii. In plus, prin furnizarea datelor dumneavoastra, garantati ca aveti peste 18 ani, fiind pe deplin responsabil pentru aceasta declaratie.

 

Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastra cu caracter personal?

Pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus, Operatorul utilizeaza serviciile unor parteneri, cum este Agentia cu care colaboram pentru organizarea si derularea acestei Campanii. Acestia vor putea utiliza datele doar in limitele obligatiilor pe care si le asuma fata de Operator. Datele cu caracter personal pe care le transmitem catre Agentie sunt limitate la informatiile cu caracter personal minime care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii si ii solicitam acestora sa nu utilizeze datele cu caracter personal in niciun alt scop. Totodata, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca toate entitatile cu care lucram stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.

Datele cu caracter personal pot fi de asemenea puse la dispozitie autoritatilor fiscale, in scopul indeplinirii obligatiilor fiscale privind castigatorii concursurilor, in conditiile legii sau transmise catre autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor societatii noastre, care solicita societatii sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia, precum si pot fi puse la dispozitia instantelor de judecata, pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor societatii noastre sau ale altor entitati sau persoane, sau unor terti achizitori, in masura in care activitatea societatii ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.

De asemenea, in scopurile prelucrarii de mai sus, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre societati din grupul nostru, care isi desfasoara activitatea in Romania, societati care vor respecta instructiunile Operatorului in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In conformitate cu cele de mai sus, comunicarile de date mentionate anterior urmaresc garantarea unei desfasurari corecte a relatiei stabilite intre participant si Operator, precum si respectarea obligatiilor legale care impun efectuarea comunicarilor mentionate.

 

Cat timp pastram datele dumneavoastra?

Datele personale vor fi pastrate cat timp relatia stabilita intre participant si Operator este in derulare, pe durata derularii Campaniei si acordarii premiilor, precum si perioada necesara pentru protejarea drepturilor Organizatorului, avand in vedere legea aplicabila, inclusiv perioada de prescriptie si termenele prevazute de legislatia fiscala. Ulterior, cu conditia de a nu se fi exercitat dreptul la stergere, aceste date vor fi pastrate in conformitate cu termenele legale aplicabile in fiecare caz specific, tinand cont de tipul de date, precum si de scopul prelucrarii.

Puteti solicita Operatorului mai multe informatii cu privire la termenul de conservare a datelor cu caracter personal la adresa: dpo.external@campofriofg.com

 

Cum protejam datele dumneavoastra cu caracter personal?

Ca raspuns la preocuparea noastra de a asigura securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastra, am adoptat nivelurile de securitate necesare pentru protectia datelor cu caracter personal si am instalat mijloacele tehnice aflate la dispozitia dumneavoastra pentru a preveni pierderea, utilizarea abuziva, modificarea, accesul neautorizat si furtul datelor cu caracter personal furnizate.

 

Ce drepturi aveti in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra?

Operatorul va informeaza ca aveti dreptul de a va accesa datele cu caracter personal si de a obtine confirmarea prelucrarii, daca este cazul, precum si informatii cu privire la modul in care sunt prelucrate acestea.

 

Astfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

 • De a accesa datele dumneavoastra:aveti dreptul de a va accesa datele pentru a sti care dintre datele cu caracter personal pe care le prelucram va privesc si care sunt conditiile in care sunt prelucrate.
 • De a solicita rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra:aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor inexacte sau, daca este cazul, sa solicitati stergerea acestora atunci cand, printre alte motive, datele nu mai sunt necesare in scopurile in care au fost colectate de catre Operator.
 • De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra: in anumite circumstante, puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra, caz in care Operatorul va pastra datele in legatura cu care ati solicitat restrictionarea prelucrarii numai pentru exercitarea sau apararea unui drept in justitie.
 • La portabilitatea datelor dumneavoastra: in anumite circumstante, veti avea dreptul sa primiti datele personale care va privesc, si pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, precum si ca acestea sa fie transmise de Operator catre alt operator.
 • De a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra:in anumite circumstante si din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra, caz in care prelucrarea va inceta, cu exceptia cazului in care Operatorul trebuie sa continue sa faca acest lucru din motive legitime imperioase sau pentru exercitarea sau apararea unui drept in justitie. De asemenea, va reamintim ca puteti oricand sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra in scopuri publicitare sau promotionale.
 • De a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza pe aceasta in mod similar intr-o maniera semnificativa.

 

Aceste drepturi pot fi exercitate prin urmatoarele canale:

-Caroli Foods Group S.R.L., cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului nr. 30, jud. Arges, in atentia Departamentului Juridic prin intermediul unei scrisori care trebuie sa includa mentiunea „Protectia datelor”.

-dpo.external@campofriofg.com

 

In ambele cazuri, Operatorul are dreptul, in conditiile prevederilor legale, de a solicita furnizarea de informatii suplimentare necesare pentru a confirma identitatea persoanei vizate, atunci care are indoieli intemeiate cu privire la identitatea persoanei fizice solicitante 

Operatorul va va furniza informatiile solicitate in termen de maximum o luna de la primirea cererii. Acest termen poate fi prelungit cu inca doua luni, daca este necesar, in functie de complexitatea cererilor si de numarul acestora.

Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, in cazul in care acesta a fost acordat pentru un anumit scop, fara ca acest lucru sa afecteze legalitatea prelucrarii bazate pe consimtamant anterior retragerii acestuia.

Puteti depune o plangere la Autoritatea de supraveghere competenta in materie de protectie a datelor. Cu toate acestea, va incurajam sa transmiteti in prima instanta reclamatia dumneavoastra responsabilului cu protectia datelor, pentru a fi solutionata in mod amiabil.

 

 1. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din premii, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il vireze la bugetul de stat conform prevederilor codului fiscal.

 

 1. INTRERUPEREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, decizie ce va fi anuntata public si care va respecta prevederile legale. In cazul intreruperii acestei Campanii, Organizatorul nu isi asuma nici un fel de raspundere referitor la premiul care ar trebui oferit in urma indeplinirii conditiilor de premiere survenite ulterior acestei date.

 

 1. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

 

 1. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participantii pe www.campofrio.ro/regulamente.

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Lista castigatorilor in curs de validare si validati va fi facuta publica pe www.campofrio.ro

 

Organizator,

Caroli Foods Group SRL

 

Prin Agentie,                                                                

SC Frontline Marketing SRL

 

ACT ADITIONAL 1 

REGULAMENT CAMPANIE PUBLICITARA

“Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”

 

Subscrisa

Caroli Foods Group SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului, nr. 30, jud. Arges, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J03/38/2003, avand cod unic de inregistrare RO 6543790, Capital social subscris (total RON): 2110, IBAN RO30RNCB0721027072290001, BCR, sucursala Mall Plazza, tel.021.444.08.09 ; fax:021.444.08.10

(”Organizator” sau „CFG”).

A hotărât de comun acord si in mod expres completarea regulamentului, avand urmatoarea formulare:

 

3.DURATA CAMPANIEI

3.1.Campania va fi lansata cel mai devreme la data de 15.10.2020 ora 00:00 :00 si se va desfasura pana cel mai tarziu in data de 11.11.2020 ora 23:59:00, perioada denumita in continuare „durata campaniei” sau „perioada campaniei”.

 

5.DREPTUL DE PARTICIPARE

 

5.3.Orice incercare de fraudare, de incalcare si/sau nerespectare a conditiilor de participare se soldeaza cu eliminarea definitiva a participantului in cauza si blocarea contului de utilizator de pe toate platformele online ale Caroli Foods Grup.

 

6.MECANISMELE CAMPANIEI

Mecanismul 1 – Nivel Avansat:

Pentru fiecare dintre perioadele urmatoare va avea loc o tragere la sorti ale persoanelor care au inscris bonuri fiscale/dovezi de achitie conform pasilor mecanismului 1, sus-mentionati.

 • 15 octombrie 2020 ora 10:00 :00 - 21 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 22 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 28 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 29 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 04 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 05 noiembrie 2020 ora 00 :00 :00 - 11 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59

 

Mecanismul 2 – Nivel Expert:

Pentru ca utilizatorii sa intre in topul saptamanal cu premii al celor mai energici jucatori, trebuie sa introduca in fiecare din urmatoarele  saptamani de campaniei cate o dovada a achizitie a 3 Campofrio Active Snack:

 • 15 octombrie 2020 ora 10:00 :00 - 21 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 22 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 28 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 29 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 05 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 05 noiembrie 2020 ora 00 :00 :00 - 11 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59

 

Utilizatorilor li se cumuleaza in conturile personale punctele obtinute astfel :

-Pentru acumularea de puncte si intrarea in topul saptamanal al celor mai energici jucatori, este obligatorie inscrierea unei fotografii si numarul identificativ al dovezii de achizitie in formularul de pe pagina https://www.campofrio.ro/campanii/campofrio-active-snack-expert. Data si ora emiterii dovezii de achizitie trebuie sa corespunda saptamanii de derulare a campaniei, descrise mai sus. O dovada de achizitie aduce utilizatorului 500 de puncte de joc.

-Pentru orice dovada suplimentara de achizitie a 3 Campofrio Active Snack, utilizatorul primeste 500 de puncte

- Accesarea zilnica a contului aduce utilizatorului 100 de puncte in fiecare zi (maxim 700 de puncte pentru logarea in cont in fiecare zi a saptamanii de campanie)

 

-Cum se obtin puncte din joc pe platforma joc.campofrio.ro

-Jocul incepe cu bara de energie la 100%

-Fiecare secunda petrecuta in joc scade bara de energie cu 1% si adauga 1 punct in cumulul de puncte pe care le poate obtine utilizatorul

-1 Campofrio Active Snack luat in joc aduce 25 de puncte si inca un 25 % de energie in bara de energie din joc

-Al treilea Campofrio Active Snack luat in joc incarca bara de energie din joc la 100%

-1 obstacol scade punctajul utilzatorului cu 25 de puncte si cu 25 % in bara de energie din joc

-Trecerea la al 2-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 150 de puncte

-Trecerea la al 3-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 400 de puncte

-Trecerea la al 4-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 750 de puncte

-Trecerea la al 5-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 1200 de puncte-

 

-In topul celor mai energici jucatori sunt inscrise cele mai bune scoruri din saptamana de joc ale utilizatorilor

-Nu se cumuleaza punctele de joc obtinute din scorurile intermediare din timpul saptamanii de joc

-Punctele acumulate in fiecare saptamana in baza calendarului de joc sunt resetate la inceputul saptaminii ulterioare de joc

-Pentru fiecare saptamana de joc sunt luate in considerare doar punctele acumulate in saptamana respectiva. In cazul in care sunt utilizatori cu sesiuni de joc active la ora 23:59:59 din ultima zi a saptamanii de joc, scorul inregistrat va fi cel la care s-a ajuns la ora 23:59:59.

 

Pentru a avea un joc valid, utilizatorii trebuie sa inceapa si sa se sfarseasca sesiunile de joc in saptamana de joc.

In fiecare saptamana de campanie, utilizator poate sa gaseasca totalul punctelor acumulate in joc si  clasamentul primilor celor mai energici 10 jucatori, dupa numarul de puncte acumulate la urmatorul link https://www.campofrio.ro/campanii/campofrio-active-snack-expert.

 

Primii 3 jucatori din topul celor mai energici jucatori la sfarsitul fiecarei saptamani sunt eligibili sa castige premiile puse la dispozitie in sectiunea 7. Daca un castigator nu va fi validat in urma verificarilor, organizatorii competitiei vor trece la validarea urmatoriilor clasati.

 

Pe toata perioada campaniei, un utilizator va avea posibilitatea castigarii aceluiasi tip de premiu o singura data.

 

8.PROCEDURA PENTRU VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

8.1. Termenul de validare a castigatorilor este de maximum 7 zile lucratoare de la data afisarii listei castigatorilor in curs de validare pe campofrio.ro. Premiile  Campaniei se vor acorda pe baza intrunirii conditiilor de participare  si de acordare/predare a premiului.

8.5. In cazul premiilor care nu sunt inca disponibile pe piata din Romania, Organizatorul ii va pune la dispozitie castigatorului documentatia care sa dovedeasca pre-comanda, de indata ce pre-comanda poate fi plasata distribuitorilor autorizati in Romania ale producatorilor premiilor incluse in campanie.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea datei de livrare premiului de la partenerul cu care a realizat pre-comanda si ii va comunica toate informatiile facute disponibile de acesta din urma, castigatorului.

 

 

ACT ADITIONAL 2

REGULAMENT CAMPANIE PUBLICITARA

“Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”

 

Subscrisa

Caroli Foods Group SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului, nr. 30, jud. Arges, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J03/38/2003, avand cod unic de inregistrare RO 6543790, Capital social subscris (total RON): 2110, IBAN RO30RNCB0721027072290001, BCR, sucursala Mall Plazza, tel.021.444.08.09 ; fax:021.444.08.10

(”Organizator” sau „CFG”).

A hotarat de comun acord si in mod expres completarea regulamentului, avand urmatoarea formulare:

7.PREMIILE CAMPANIEI SI VALOAREA ACESTORA

In cadrul campaniei “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”  se vor acorda urmatoarele tipuri de premii :

Mecanism

Descriere Premiu

Tipologie premiu

Valoare unitara

Lei, TVA inclus

Cantitate

Valoare totala

Lei, TVA inclus

Mecanism 1

Voucher Emag

Acordat pe baza de tombola

400,00

4

1.600,00

Mecanism 2

Consola Play Station 5*

Premiul 1, acordat persoanei care are cel mai mare punctaj in topul saptamanal al celor mai energici jucatori

2500,00

4

10.000,00

Scaun gaming Serioux Torin, Black/Red

Premiul 2, acordat persoanei care are cel de-al doilea cel mai mare punctaj in topul saptamanal al celor mai energici jucatori

549,99

4

2.199,96

Tastatura gaming Razer Cynosa Lite, Iluminare RGB, Negru

Premiul 3, parte a unui kit, acordat persoanei care are cel de-al treilea cel mai mare punctaj in topul saptamanal al celor mai energici jucatori

149,99

4

599,96

Mouse gaming Razer DeathAdder Essential, Negru

Premiul 3, parte a unui kit, acordat persoanei care are cel de-al treilea cel mai mare punctaj in topul saptamanal al celor mai energici jucatori

129,99

4

519,96

Casti gaming Razer Kraken X, multiplatforma, Negru

Premiul 3, parte a unui kit, acordat persoanei care are cel de-al treilea cel mai mare punctaj in topul saptamanal al celor mai energici jucatori

229,99

4

919,96

Valoare totala

15.839,84

 

*Consola Play Station 5 va fi achizitionata pe baza de precomanda, de indata ce stocul va fi disponibil in magazinele specializate din Romania, ulterior lansarii prevazute in luna noiembrie 2020.

Valoarea actuala a premiului poate sa difere in momentul acordarii acestuia.

 

8.8. Nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiului oferit in cadrul Campaniei, inlocuirea premiului sau schimbarea parametrilor acestuia; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Doar in cazul in care Organizatorul nu poate achizitiona Consolele Play Station de la furnizorii care le pun la dispoziție in Romania pana la 31.12.2020, Organizatorul ii va oferi fiecarui castigator al premiului 1 castigat conform punctajului topului saptamanal al celor mai energici jucatori, un voucher E-mag de aceeeasi valoare in lei (TVA inclus) cu Consola PlayStation 5, valoare exprimata pe site-ul emag.ro

 

ACT ADITIONAL 3 

REGULAMENT CAMPANIE PUBLICITARA

“Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”

 

Subscrisa

Caroli Foods Group SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului, nr. 30, jud. Arges, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J03/38/2003, avand cod unic de inregistrare RO 6543790, Capital social subscris (total RON): 2110, IBAN RO30RNCB0721027072290001, BCR, sucursala Mall Plazza, tel.021.444.08.09 ; fax:021.444.08.10

(”Organizator” sau „CFG”).

A hotărât de comun acord si in mod expres completarea regulamentului, avand urmatoarea formulare:

 

6.MECANISMELE CAMPANIEI

Mecanismul 1 – Nivel Avansat:

Pentru fiecare dintre perioadele urmatoare va avea loc o tragere la sorti ale persoanelor care au inscris bonuri fiscale/dovezi de achitie conform pasilor mecanismului 1, sus-mentionati.

 • 15 octombrie 2020 ora 10 :00 :00 - 21 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 22 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 28 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 29 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 04 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 05 noiembrie 2020 ora 00 :00 :00 - 11 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59

 

Mecanismul 2 – Nivel Expert:

Pentru ca utilizatorii sa intre in topul saptamanal cu premii al celor mai energici jucatori, trebuie sa introduca in fiecare din urmatoarele  saptamani de campaniei cate o dovada a achizitie a 3 Campofrio Active Snack:

 • 15 octombrie 2020 ora 10 :00 :00 - 21 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 22 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 28 octombrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 29 octombrie 2020 ora 00 :00 :00 - 04 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59
 • 05 noiembrie 2020 ora 00 :00 :00 - 11 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59

Utilizatorilor li se cumuleaza in conturile personale punctele obtinute astfel :

-Pentru acumularea de puncte si intrarea in topul saptamanal al celor mai energici jucatori, este obligatorie inscrierea unei fotografii si numarul identificativ al dovezii de achizitie in formularul de pe pagina https://www.campofrio.ro/campanii/campofrio-active-snack-expert. Data si ora emiterii dovezii de achizitie trebuie sa corespunda perioadei de derulare a campaniei, descrise mai sus. O dovada de achizitie aduce utilizatorului 500 de puncte de joc.

-Pentru orice dovada suplimentara de achizitie a 3 Campofrio Active Snack, utilizatorul primeste 500 de puncte

- Accesarea zilnica a contului aduce utilizatorului 100 de puncte in fiecare zi (maxim 700 de puncte pentru logarea in cont in fiecare zi a saptamanii de campanie)

 

-Cum se obtin puncte din joc pe platforma joc.campofrio.ro

   -Jocul incepe cu bara de energie la 100%

   -Fiecare secunda petrecuta in joc scade bara de energie cu 1% si adauga 1 punct in cumulul de puncte pe care le poate obtine utilizatorul

   -1 Campofrio Active Snack luat in joc aduce 25 de puncte si inca un 25 % de energie in bara de energie din joc

   -Al treilea Campofrio Active Snack luat in joc incarca bara de energie din joc la 100%

   -1 obstacol scade punctajul utilzatorului cu 25 de puncte si cu 25 % in bara de energie din joc

   -Trecerea la al 2-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 150 de puncte

   -Trecerea la al 3-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 400 de puncte

   -Trecerea la al 4-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 750 de puncte

   -Trecerea la al 5-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 1200 de puncte-

-Se cumuleaza punctele de joc obtinute din scorurile intermediare din timpul saptamanii de joc

 

-In fiecare saptamana de campanie, un utilizator poate sa isi gaseasca in clasamentul celor mai energici jucatori totalul punctelor acumulate: in joc, impreuna cu punctele acumulate din accesarea zilnica si din inscrierea bonurilor la urmatorul link https://www.campofrio.ro/campanii/campofrio-active-snack-expert

 

-Punctele acumulate in fiecare saptamana in baza calendarului de joc sunt resetate la inceputul saptamanii ulterioare de joc

 

-Pentru fiecare saptamana de joc sunt luate in considerare doar punctele acumulate in saptamana respectiva. In cazul in care sunt utilizatori cu sesiuni de joc active la ora 23:59:59 din ultima zi a saptamanii de joc, scorul inregistrat va fi cel la care s-a ajuns la ora 23:59:59.

 

Pentru a avea un joc valid, utilizatorii trebuie sa inceapa si sa se sfarseasca sesiunile de joc in saptamana de joc.

 

Primii 3 jucatori din topul celor mai energici jucatori la sfarsitul fiecarei saptamani sunt eligibili sa castige premiile puse la dispozitie in sectiunea 7. Daca un castigator nu va fi validat in urma verificarilor, organizatorii competitiei vor trece la validarea urmatorului clasat, in ordinea obtinerii celui mai mare numar de puncte.

 

Daca doi jucatori obtin la sfarsitul saptamanii de joc acelasi numar de puncte, este eligibil pentru premiul aferent locului din clasament utilizatorul care a obtinut primul punctele de joc.

 

In perioada15 octombrie 2020 ora 10 :00 :00 - 28 octombrie 2020 ora 23 :59 :59, un utilizator va avea posibilitatea castigarii aceluiasi tip de premiu o singura data.

 

In perioada 29 octombrie 2020 ora 00 :00 :00  - 11 noiembrie 2020 ora 23 :59 :59, un utilizator va avea posibilitatea castigarii oricarui tip de premiu o singura data.

 

ACT ADITIONAL 4

LA REGULAMENTUL CAMPANIEI PUBLICITARE

"Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”

 

Subscrisele

Caroli Foods Group SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului nr. 30, jud. Arges, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J03/38/2003, avand cod unic de inregistrare RO 6543790 , Capital social subscris (total RON): 2110, IBAN RO30RNCB0721027072290001, BCR, sucursala Mall Plazza, tel.021.444.08.09 ; fax:021.444.08.10

(”Organizator” sau „CFG”).

 

Front Line Marketing, cu sediul in Strada Andrei Barseanu nr. 14, sector 3, Bucuresti, inmatriculata la Registrul Comertului J40/16308/2003, C.U.I.  RO15956672, Cod IBAN : RO95 INGB 0001 0081 8767 8910 la ING Bank sau Cod IBAN : RO72 BACX 0000 0045 1402 4001 la Unicredit Bank, prin Ocatvian Sava, Director General (”Agentie”).

 

Au hotarat de comun acord si in mod expres completarea regulamentului existent cu urmatoarele astfel:

 

3.     DURATA CAMPANIEI

Durata campaniei este modificata cu adaugarea articolului de mai jos :

3.3 In perioada 05.11.2020 ora 19:30:00 - 08.11.2020 ora 21:00,  in completarea campaniei publicitare “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!” se va desfasura si minicampania „Intra in joc cu Flick”.

6.   MECANISMELE CAMPANIEI

 

Mecanismele campaniei sunt completate cu urmatorul, exprimat la punctul 6.2

 

6.2.In cadrul campaniei " Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”, se adauga minicampania „Alege Campofrio Active Snack si intra in joc cu Flick”, urmatorul mecanism :

 

a) Pe durata minicampaniei prevazute la punctul 3.3., vizitatorii site-ului campofrio.ro vor putea accesa pagina dedicata www.campofrio.ro/campanii/intra-in-joc-cu-flick

b) In perioada 05.11.2020 ora 19 :30- 08.11.2020 – ora 21 :00, participantii vor avea ocazia sa acumuleze puncte prin introducerea de dovezi de achizitie a cate 3 Campofrio Active Snack, la fel ca in mecanismele prevazute in Regulamentul campaniei “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare! la punctul 6.1 si Actele aditionale 1, 2 si 3 ale acestuia

c) In perioada 08:11.2020 ora 20 :00 – 08.11.2020 ora 21 :00 participantii vor avea ocazia sa acumuleze puncte intr-un joc dedicat,disponibil timp de 60 de minute, disponibil pe www.campofrio.ro/campanii/intra-in-joc-cu-flick. Acumularea de puncte din joc este la fel ca cel prevazut in Regulamentul campaniei “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare! la punctul 6.1 si Actele aditionale 1, 2 si 3 ale acestuia

d) Accesarea zilnica a contului ii aduce utilizatorului 100 de puncte in fiecare zi, iar pe durata minicampaniei descrisa la punctul 3.3. un maxim de 400 de puncte.

e) Pentru participarea la minicampanie, persoanele vor introduce codul de referinta indicat de Flick pe pagina sa de Facebook facebook.com/FlickDomnulRima.

In urma introducerii codului pe linkul www.campofrio.ro/campanii/intra-in-joc-cu-flick, participantii vor avea acces la formularul de incarcare a dovezii de achizitie a 3 Campofrio Active Snack, formular creat special pentru minicampanie.

Dovezile de achizitie incarcate in acest formular vor fi valabile si pentru « Nivelul avansat » si « Nivelul Expert » al campaniei “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”, conform mecanismului de la articolul 6.1. al acestuia, completat si modificat prin Actele aditionale 1, 2 si 3 , dar dovezile de achizitie introduse in formularele de pe paginile mecanismelor de « Avansat » si « Expert » ale campaniei al campaniei “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!” nu vor fi luate in considerare pentru minicampania « Intra in joc cu Flick ». 

Punctele valide in minicampanie campanie se acumuleaza astfel :

-Fiecare dovada de achizitie a 3 Campofrio Active Snack introduse in formularul dedicat de pe pagina  www.campofrio.ro/campanii/intra-in-joc-cu-flick aduce utilizatorului 500 de puncte. Este necesara minim o dovada de achizitie 3 Campofrio Active Snack pentru a fi considerata valabila participarea la minicampanie

-Jocul disponibil timp de 60 de minute in cadrul minicampaniei va functiona conform regulilor descrise la Mecanismul Expert din regulamentul campaniei « Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!” de la articolul 6.1. al acestuia, completat si modificat prin Actele aditionale 1, 2 si 3.

-Punctele acumulate in cele 60 de minute de joc din minicampanie vor ramane cumulate in contul utilizatorului si vor ramane valabile in cazul in care utilizatorul decide sa participe si la campania « Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!”

- Punctele din jocul dedicat, disponibil timp de 60 de minute, vor putea fi acumulate strict in intervalul 08.11.2020 ora 20 :00 – 08.11.2020 ora 21 :00.

-Clasamentul jucatorilor cu cele mai multe puncte in minicampanie va fi disponibil pe pagina www.campofrio.ro/campanii/intra-in-joc-cu-flick.

-Primii 3 jucatori din „Hall of Fame” (top 10) sunt eligibili sa castige premiile puse la dispozitie in sectiunea 7 a Regulamentului. Daca un castigator nu va fi validat in urma verificarilor, organizatorii competitiei vor trece la validarea urmatorului clasat. Validarea castigatorilor se va face in maxim 7 zile de la incheierea minicampaniei.

-Daca doi jucatori obtin la sfarsitul orei de joc acelasi numar de puncte, este eligibil pentru premiul aferent locului din clasament utilizatorul care a obtinut primul punctele de joc.

-Un jucator are dreptul sa intre in competitie doar prin logare unica, de pe contul unic creat pe www.Campofrio.ro sau de pe celelalte platforme online Caroli Foods Group si de pe un singur terminal in timpul unei sesiuni de joc.

- Persoanele care au avut/dobandit calitatea de castigator al unui/oricarui premiu in cadrul/pe durata une campanii promotionale/a unui concurs/tombole organizate sau derulate de Caroli Foods Group SRL in intervalul de 12 luni anterioare datei de incepere a prezentei campanii nu sunt eligibili pentru a fi castigatori in cadrul prezentei mini-campanii.

7. PREMIILE CAMPANIEI SI VALOAREA ACESTORA

Articolul 7 al Regulamentului campaniei “Alege Campofrio Active Snack si castiga premii inovatoare!” se completeaza cu urmatoarele:

 

In cadrul minicampaniei « Alege Campofrio Active Snack si intra in joc cu Flick!” se vor acorda urmatoarele tipuri de premii :

 

Descriere Premiu

Tipologie premiu

Valoare unitara

Lei, TVA inclus

Cantitate

Valoare totala

Lei, TVA inclus

Televizor LED Samsung 80 cm (32") UE32T5372A, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+

Premiul 1, acordat persoanei care are cel mai mare punctaj in top 10 in minicampania “Alege Campofrio Active Snack si intra in joc cu Flick”

1049

1

1049

Boxa portabila Sony SRS-XB23B, Extra Bass, Efect de lumini, Rezistenta la apa IP67

Premiul 2, acordat persoanei care are cel mai mare punctaj in top 10 in minicampania “Alege Campofrio Active Snack si intra in joc cu Flick”

296,99

1

296,99

Casti wireless Philips SHB2515BK/10, Bluetooth, Microfon (Negru)

Premiul 3, acordat persoanei care are cel mai mare punctaj in top 10 in minicampania “Alege Campofrio Active Snack si intra in joc cu Flick”

199

1

199

Valoare totala

1544,99