Sissi te trimite la Nisa

REGULAMENTUL OFICIAL

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

 1. Campania publicitara “SISSI TE TRIMITE LA NISA” este organizata si desfasurata de Caroli Foods Group SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului, nr. 30, jud. Arges, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J03/38/2003, avand cod unic de inregistrare RO 6543790, Capital social subscris (total RON): 1840.00, IBAN RO30RNCB0721027072290001, BCR, sucursala Mall Plaza, tel.021.444.08.09; fax:021.444.08.10 (”Organizator”).
 2. Campania se deruleaza prin intermediul Frontline Marketing SRL, societate comerciala cu sediul social in Strada Vasile Lascar, nr. 150, sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/16308/2003, CUI RO 15956672 (“Agentia”). Agentia este inregistrata in registrul de evidenta al ANSPDCP cu numarul 1664. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos ("Regulamentul Oficial").
 3. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos ("Regulamentul Oficial").
 4. Regulamentul Oficial este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe pagina de Facebook com/sissiromania si pe site-ul https://www.casacarolistilor.ro/, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant, pe intreaga durata a Campaniei potrivit celor mentionate in Sectiunea 3, sau trimitand o scrisoare la sediul Organizatorului.
 5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea acestor modificari pe pagina de Facebook com/sissiromania.

 

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI

 

2.1 Campania va fi lansata cel mai devreme la data de 10.10.2018 (ora 08:00:00 a.m) si se va desfasura pana cel mai tarziu in data de 31.01.2019 (ora 23.59:59 pm) perioada denumita in continuare „durata campaniei” sau „perioada campaniei”.

2.2 Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

2.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada Campaniei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a modifica prezentul Regulament Oficial si de a anunta acest lucru public pe site-ul https://www.facebook.com/sissiromania/ si pe site-ul https://www.casacarolistilor.ro/.

 

SECTIUNEA 3. MARCILE PARTICIPANTE / SCOPUL CAMPANIEI

 

3.1 Produsele participante si promovate: produsele Caroli, comercializate sub marca/brand-ul SISSI, conform precizarilor de la pct. 5.3.

 

3.2 Prin intermediul campaniei “SISSI TE TRIMITE LA NISA”, organizata pe durata prevazuta in art .2.1., pe platforma www.casacarolistilor.ro, consumatorii ce vor lua parte la aceasta campanie vor trebui

sa achizitioneze produsele Sissi participante la promotie si sa inscrie codul unic razuibil de pe etichetele promotionale si numarul bonului fiscal de achizitie pe site-ul https://www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa sau prin SMS la 1736 si vor intra in competitia pentru unul din cele 2 mari premii, a cate un voucher de calatorie la Nisa in valoare de 1,500 euro.

 

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

4.1 Campania este deschisa participarii persoanelor fizice, cetateni romani, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

4.2 La aceasta Campanie nu au drept de participare urmatoarele persoane:

 • prepusii (inclusiv insa fara a se limita la angajati) Organizatorului;
 • persoanele a caror varsta este mai mica de 18 ani, la data inscrierii in campanie, aceasta fiind data trimiterii primului cod la nr 1736 sau data inscrierii primului cod pe platforma

https://www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa (conform procedurii descrise in prezentul regulament). Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile pentru a preveni inscrierea in Campanie a persoanelor sub varsta de 18 ani.

4.3 Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii sau care au participat la Campanie desi se aflau sub incidenta art. 4.2 din prezentul Regulament, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea premiilor si a prejudiciilor cauzate.

4.4 Orice incercare de fraudare, de incalcare si/sau nerespectare a conditiilor de participare se soldeaza cu eliminarea definitiva a participantului in cauza, acesta urmand a fi informat in scris cu privire la aceasta decizie.

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

 

5.1 Mecanismul campaniei poate fi sumarizat in 4 pasi simpli:

 • Achizitionarea produselor Sissi participante in Campania “Sissi te trimite la Nisa”
 • Inscrierea codului unic razuibil de pe eticheta verso a produsului si numarul bonului fiscal de achizitie pe site-ul https://www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa sau prin SMS la 1736, cost per SMS 0.05 euro + TVA (numar valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange, Digi).

Atat persoanele care trimit codul unic si numarul bonului fiscal prin SMS cat si cei care inscriu codul unic si numarul bonului fiscal pe platforma www.casacarolistilor.ro vor fi primi automat Carolei (15 Carolei pentru produsele Sissi cu gramajul de 650g si 10 Carolei pentru produsele Sissi feliate, cu gramajul de 170g)

 • Acumularea de Carolei (fie prin inscrierea codurilor unice razuibile de pe eticheta produselor participante in campanie si numarului bonului fiscal de achizitie, cat si alte actiuni desfasurate pe www.casacarolistilor.ro detaliate mai jos
 • Extragerea castigatorilor

 

Toti participanatii la campanie care decid sa participe utilizand site-ul https://www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa trebui sa detina un cont activ de utilizator creat pe platforma www.casacarolistilor.ro si/sau www.sissiromania.ro.

 

5.2 Mecanismul detaliat al campaniei este urmatorul:

 

Pentru a intra in campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze produsele Sissi participante la promotie si sa inscrie codul razuibil de pe eticheta verso a produsului si numarul bonului fiscal de achizitie fie pe site-ul https://www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa fie prin SMS la 1736, cost per SMS 0.05 euro + TVA (numar valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange, Digi).

 

Ambele modalitati de inscriere sunt valide.

 

Pe site-ul https://www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa participantii se pot inscrie in campanie si introduce codurile unice razuibile si numarul bonului fiscal de achizitie dupa crearea unui cont pe platforma digitala. Pentru crearea unui cont vor completa urmatoarele campuri: nume, prenume, username, telefon si adresa de email. Persoanele care au deja cont pe www.casacarolistilor.ro sau pe www.sissiromania.ro vor folosi contul existent fara o alta inregistrare pe platforma.

Odata inregistrati pe platforma www.casacarolistilor.ro si/sau www.sissiromania.ro participantii la campanie au posibilitatea de a adauga pe platforma numarul, data bonului fiscal cat si poza bonului.  

In cazul in care fotografia bonului fiscal nu a fost salvata in contul de pe platforma www.casacarolistilor.ro, pastrarea bonului fiscal de achizitie, in original, pana la finalul campaniei, este obligatorie pentru validarea premiului.

Pentru persoanele care trimit codul unic de pe eticheta verso a produselor participante in campanie si numarul bonului fiscal de achizitie prin SMS la numarul 1736 (cost per SMS 0.05 euro + TVA, numarul fiind valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange, Digi), fara a-si face cont pe www.casacarolistilor.ro, si fara a incarca fotografia bonului fiscal pe platforma, pastrarea bonului de achizitie este obligatorie pentru validarea premiului.

Este important ca bonul fiscal sa fie lizibil si sa se vada clar cel putin: numarul bonului fiscal, denumirea persoanei juridice emitente, data si numarul/seria, numele produsului achizitionat/ a brandului Sissi. In cazul in care oricare din datele de pe bonul fiscal nu sunt vizibile si clare, castigatorul nu va fi validat si va fi descalificat.

 

Pentru a se inscrie in competitia pentru unul din cele 2 mari premii “Voucher de calatorie la NISA”, participantii trebuie sa acumuleze cat mai multi Carolei (sa ocupe primul loc in topul din platforma digitala www.casacarolistilor.ro) prin inscrierea codurilor unice razuibile de pe etichetele verso ale produselor participante in campanie si numarului bonului fiscal de achizitie, dar si prin realizarea altor activitati aditionale in cadrul platformei www.casacarolistilor.ro.

 

Activitati pe www.casacarolistilor prin care pot fi fi obtinuti Carolei:

 

 • Inscrierea codului unic razuibil de pe etichetele promotionale:

10 Carolei pentru codurile de pe etichetele verso ale produselor Sissi feliate de 170g:

 • Sissi Sunca din pulpa de porc 170g
 • Sissi Sunca din piept de pui 170g
 • Sissi Sunca din piept de curcan 170g
 • Sissi Jambon din pulpa de porc 170g
 • Sissi Jambon din piept de curcan 170g

si 15 Carolei pentru codurile de pe etichetele verso ale produselor Sissi de 650g:

 • Sissi Sunca din pulpa de porc 650g
 • Sissi Sunca din piept de pui 650g

 

 • Alte activitati aditionale pe casacarolistilor.ro:
 • Pentru a strange carolei suplimentari, utilizatorii pot invita alte persoane sa se inscrie in campanie. Fiecare cont nou creat pe baza unei recomandari venite de la un utilizator deja validat in competitie, va atrage un numar de 3 carolei suplimentari pentru persoana care a facut recomandarea si 1 caroleu suplimentar celui care a acceptat recomandarea. Mecanismul pentru acordarea acestor puncte suplimentare este urmatorul:
  - Pentru identificarea utilizatorului in sistemul casacarolistilor, acestuia ii va fi atribuit un cod de identificare, spre exemplu, Carolist-4857298434. Utilizatorul alege sa recomande aceasta campanie si unei alte persoane care, la randul ei, decide ca vrea sa participe si isi face cont pe platforma www.casacarolistilor.ro. In momentul in care aceasta persoana isi valideaza contul facand click pe link-ul primit in email, ea va avea acces la profilul ei. In profilul ei, noul utilizator inscris in competitie va avea un formular simplu in care va trebui sa introduca codul identificativ , spre exemplu, Carolist-4857298434 primit de la persoana care i-a recomandat campania. O data introdus acest cod de identificare, cel care a facut recomandarea primeste 3 carolei in campania "Sissi te trimite la Nisa", cel care s-a inscris in campanie la recomandarea cuiva care facea deja parte din campanie primeste 1 punct. Daca se inceacrca introducerea si a altor coduri de identificare ale altor persoane ca fiind cele care au facut recomandarea, se va primi un mesaj de eroare si nu se vor atribui alte puncte suplimentare fata de cele deja atribuite.
 • Participare la Quiz-urile aferente brandului Sissi, actiune recompensata o singura data pentru fiecare Quiz unic;
 • Trimitere felicitari personalizate de pe platforma sissiromania.ro (pentru fiecare adresa e-mail de destinatie unica si valida pentru care participantul va trimite o felicitare, acesta va primi in contul sau 3 Carolei. Caroleii se vor acorda o singura data la prima trimitere la adresa respectiva de email.

De exemplu: Participantul este recompensat cu 3 Carolei o singura data pentru trimiterea catre o adresa unica de email, chiar daca el trimite mai multe carduri catre adresa respectiva de email.

Daca participantul va trimite catre mai multe adrese valide acesta va fi recompensat cu cate 3 Carolei pentru adresa unica de email valida.

 

 • Pentru fiecare activitate mentionata mai sus (in categoria “Alte activitati pe casacarolistilor.ro”) consumatorii vor primi automat in contul de pe www.casacarolistilor.ro cate 3 Carolei pentru fiecare activitate.

 

Participarea la concurs implica existenta unui clasament in baza caruia se va acorda: un voucher de calatorie la NISA. Clasamentul este disponibil tuturor participantilor dupa autentificarea pe platforma www.casacarolistilor.ro .

Topul se actualizeaza in timp real, astfel incat fiecare participant poate vedea in orice moment, pe durata campaniei, cati Carolei a acumulat si pe ce loc se afla in topul per Total (ce include si clasamentul “Fix la Fix”) dar si cate puncte au acumulat ceilalti participanti/concurenti in campanie.

 

Toti participantii la campanie care inscriu in contul creat pe www.casacarolistilor.ro si Codul Special furnizat de catre Mirela Retegan pe grupul Facebook “Fix la Fix” (https://www.facebook.com/groups/mirelaretegan), vor participa pentru premiul cel mare in clasamentul dedicat grupului “Fix la Fix”.

 

Premiul mare acordat celor din grupul “Fix la Fix” consta intr-un voucher de 1,500 euro pentru o calatorie la Nisa alaturi de Mirela Retegan (CI: seria RX numar 751224) si se acorda persoanei care:

 1. A intrat pe: https://www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa, si-a facut cont (dupa crearea contului se acceseaza link-ul din inboxul emailului personal si se confirma contul)
 2. A inscris Codul Special comunicat de catre Mirela Retegan pe grupul de facebook “Fix la Fix”
 3. A acumulat in contul sau de pe https://www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa cei mai multi Carolei pe perioada intregii campanii si se pozitioneaza in topul dedicat grupului Fix la Fix” pe locul 1.

 

5.3 Produsele din portofoliul brandului Sissi participante in Campania “Sissi te trimite la Nisa”:

 • Sissi Sunca din pulpa de porc 650g
 • Sissi Sunca din piept de pui 650g
 • Sissi Sunca din pulpa de porc 170g
 • Sissi Sunca din piept de pui 170g
 • Sissi Sunca din piept de curcan 170g
 • Sissi Jambon din pulpa de porc 170g
 • Sissi Jambon din piept de curcan 170g

 

5.4 Premiile acordate vor fi de 3 tipuri:

 • premii acordate la fiecare saptamana
 • premii acordate la fiecare luna (octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie)
 • cele 2 premii mari (2 excursii la Nisa) acordate la finalul campaniei „Sissi te trimite la Nisa”

 

5.5 PREMIILE SAPTAMANLE:

Castigatorii celor 5 premii/saptamana se vor desemna prin extragere aleatorie cu ajutorul site-ului www.random.org. Astfel, in fiecare saptamana, se vor acorda:


5 x Kit-uri de Apreciere

Un Kit de Apreciere contine: gentuta termo cu produse Sissi si accesorii de par Sissi (2 agrafe si o bentita placate cu argint).

In extragerea random, pentru premiile saptamanale, vor intra doar persoanele care au inregistrat coduri unice insotite de numarul bonurilor fiscale de achizitie pe www.casacarolistilor.ro sau prin SMS la 1736, in saptamana anterioara extragerii, pana la data extragerii precizata mai jos.

 

O persoana poate castiga acest tip de premiu o singura data pe perioada campaniei “Sissi te trimite la Nisa”.

 

Lista castigatorilor premiilor saptamanale poate fi gasita pe platforma www.casacarolistilor.ro la sectiunea: castigatori.

Extragerea si anuntarea castigatorilor pentru premiile saptamanale va avea loc astfel:

 

1

2

3

4

Saptamana

Perioada incarcarii codurilor unice pe platforma

Data extragerii, dintre persoanele care au incarcat in perioada indicate in coloana 2

Data anuntarii castigatorilor premiilor saptamanale

Saptamana 1

10.10.2018

(ora 08:00:00 a.m) –

14-10-2018

(ora 23.59:59 pm).

15-10-2018

19-10-2018

Saptamana 2

15-10-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 21-10-2018

(ora 23.59:59 pm).

22.10.2018

26-10-2018

Saptamana 3

22-10-2018

(ora 00:00:00 a.m.) –

28-10-2018

(ora 23.59:59 pm).

29-10-2018

02-11-2018

Saptamana 4

29-10-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 04-11-2018

(ora 23.59:59 pm).

05.11.2018

09-11-2018

Saptamana 6

05-11-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 11-11-2018

(ora 23.59:59 pm).

12-11-2018

16-11-2018

Saptamana 7

12-11-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 18-11-2018

(ora 23.59:59 pm).

19-11-2018

23-11-2018

Saptamana 8

19-11-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 25-11-2018

(ora 23.59:59 pm).

26.11.2018

30-11-2018

Saptamana 9

26-11-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 02-12-2018

(ora 23.59:59 pm).

03.12.2018

07-12-2018

Saptamana 10

03-12-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 09-12-2018

(ora 23.59:59 pm).

10.12.2018

14-12-2018

Saptamana 11

10-12-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 16-12-2018

(ora 23.59:59 pm).

17.12.2018

21-12-2018

Saptamana 12

17-12-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 23-12-2018

(ora 23.59:59 pm).

24.12.2018

28-12-2018

Saptamana 13

24-12-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 30-12-2018

(ora 23.59:59 pm).

31-12-2019

07-01-2019

Saptamana 14

31-12-2018

(ora 00:00:00 a.m.) – 06-01-2019

(ora 23.59:59 pm).

 

07-01-2019

11-01-2019

Saptamana 15

07-01-2019

(ora 00:00:00 a.m.) – 13-01-2019

(ora 23.59:59 pm).

14-01-2019

18-01-2019

Saptamana 16

14-01-2019

(ora 00:00:00 a.m.) – 20-01-2019

(ora 23.59:59 pm).

21-01-2019

25-01-2019

Saptamana 17

21-01-2019

(ora 00:00:00 a.m.) – 27-01-2019

(ora 23.59:59 pm).

28-01-2019

01-02-2019

Saptamana 18

28-01-2019

(ora 00:00:00 a.m.) –

31-01-2019

(ora 23.59:59 pm).

01-02-2019

08-02-2019

 

 

5.6 PREMIILE LUNARE:

Castigatorii celor 4 premii lunare se vor desemna prin extragere cu ajutorul site-ului www.random.org. Astfel, in fiecare luna de campanie (octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie), se va acorda: 1 voucher la ORHIDEEA SPA din Bucuresti (Calea Plevnei 145).

 

In extragerea lunara www.random.org, pentru acest tip de premiu, vor intra doar persoanele care au inscris coduri unice si numarul bonurilor fiscale de achizitie pe www.casacarolistilor.ro sau prin SMS la 1736, in luna anterioara extragerii, pe durata campaniei.

 

1

2

3

4

Persoanele care au inscris coduri unice si numarul bonurilor fiscal in perioada:

Data extragerii, dintre persoanele care au incarcat in perioada indicate in coloana 2

Data anuntarii castigatorilor premiilor lunare

Predarea Premiilor lunare

 

10.10.2018

(ora 08:00:00 a.m) –

31-10-2018

(ora 23.59:59 pm).

02.11.2018

 

09.11.2018

 

 

 

 

Predarea premiului lunar (voucher la ORHIDEEA SPA din Bucuresti) se va face prin email, utilizand adresa furnizata de catre castigator

01-11-2018

(ora 00:00:00 a.m.) –

30-11-2018 (ora 23.59:59 pm).

03.12.2018

07.12.2018

01-12-2018

(ora 00:00:00 a.m.) –

31-12-2018 (ora 23.59:59 pm).

03.01.2019

11.01.2019

01-01-2019

(ora 00:00:00 a.m.) –

31-01-2019

(ora 23.59:59 pm).

01.02.2019

08.02.2019

  

Lista castigatorilor premiilor lunare poate fi gasita pe platforma www.casacarolistilor.ro la sectiunea: castigatori.

O persoana poate castiga acest tip de premiu o singura data pe perioada campaniei “Sissi te trimite la Nisa”.

 

5.7 CELE 2 PREMII MARI:

5.7.1 Primul premiu mare al campaniei „SISSI TE TRIMITE LA NISA constand, intr-un voucher de 1,500 euro pentru o calatorie la Nisa de doua persoane, se va acorda la finalul campaniei astfel:

 • Se acorda persoanei care va fi acumulat in contul sau cei mai multi Carolei pe perioada intregii campanii si se pozitioneaza in topul per Total (ce include si clasamentul “Fix la Fix”) pe locul 1. Fiecare cod unic razuibil din cadrul campaniei este considerat valid daca este corelat cu valoarea bonului pentru produsul/produsele achizitionat/achizitionate.

Topul este public pe platforma digitala  https://www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa si se actualizeaza in timp real, astfel incat fiecare participant poate vedea in orice moment, pe durata campaniei, cati Carolei a acumulat prin trimiterea de coduri unice de pe etichetele produselor Sissi sau din alte activitati desfasurate pe platforma si pe ce loc se afla in topul per Total (ce include si clasamentul “Fix la Fix”), dar si cate puncte au acumulat ceilalti participanti/concurenti in campanie.

La competitia pentru castigarea premiului cel mare vor participa toate persoanele inscrise in prezenta campanie, cu respectarea sectiunii 4 a prezentului regulament, si care nu fac parte din grupul Facebook Fix la Fix (si implicit nu au inscris Codul Special furnizat de Mirela Retegan pe acest grup). Castigator va fi desemnata persoana care in ziua de 31.01.2019, pana cel mai tarziu ora 23:59:59 inclusiv, va avea cel mai mare numar de Carolei dintre toti cei inscrisi. Anuntarea castigatorului se va face pana la data de 21 februarie 2019, ora 23:59:59. In eventualitatea existentei mai multor persoane cu acelasi punctaj maxim (acelasi numar de Carolei), extragerea, dintre acestea, se va face prin intermediul site-ului www.random.org.

 

5.7.2 Cel de-al doilea premiu mare al campaniei „SISSI TE TRIMITE LA NISA constand, intr-un voucher de 1,500 euro pentru o calatorie la Nisa alaturi de Mirela Retegan, se va acorda la finalul campaniei astfel:

 • Se acorda persoanei care va fi acumulat in contul sau cei mai multi Carolei pe perioada intregii campanii, a inscris si Codul special furnizat de catre Mirela Retegan pe grupul Facebook        

“Fix la Fix”: https://www.facebook.com/groups/mirelaretegan si se pozitioneaza in clasamentul dedicat grupului Fix la Fix” pe locul 1.

 

Fiecare cod unic razuibil din cadrul campaniei este considerat valid daca este corelat cu valoarea bonului produsului achizitionat si inscris in campanie.

 

Clasamentul “Fix la Fix” de pe platforma digitala  https://www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa este vizibil doar celor care au introdus codul special comunicat de catre Mirela Retegan pe grupul de Facebook “Fix la Fix” si se actualizeaza in timp real, astfel incat fiecare participant care a introdus si codul special poate vedea in orice moment, pe durata campaniei, cati Carolei a acumulat prin trimiterea de coduri unice de pe etichetele verso ale produselor Sissi sau din alte activitati desfasurate pe platforma digitala pentru care se acorda Carolei si pe ce loc se afla in topul dedicat grupului “Fix la Fix”, dar si cate puncte au acumulat ceilalti participanti/concurenti in campanie.

 

La competitia pentru castigarea premiului dedicat celor ce fac parte din grupul “Fix la Fix”- un voucher de 1,500 euro pentru o calatorie la Nisa alaturi de Mirela Retegan vor participa toate persoanele inscrise in prezenta campanie si au inscris pe platforma www.casacarolistilor.ro codul special furnizat de catre Mirela Retegan, cu respectarea sectiunii 4 a prezentului regulament.

Castigator va fi desemnata persoana care intruneste conditiile din prezentul articol 5.7.2., si care in ziua de 31.01.2019, pana cel mai tarziu ora 23:59:59 inclusiv, va avea cel mai mare numar de Carolei dintre toti cei inscrisi. Anuntarea castigatorului se va face pana la data de 21 februarie 2019, ora 23:59:59. In eventualitatea existentei mai multor persoane cu acelasi punctaj maxim (acelasi numar de Carolei), extragerea, dintre acestea, se va face prin intermediul site-ului www.random.org.

 

O persoana poate castiga acest tip de premiu: 1 voucher de calatorie la Nisa (din sectiunea 5.7 CELE 2 PREMII MARI) o singura data pe perioada campaniei “Sissi te trimite la Nisa”.

Astfel, daca o persoana din clasamentul “Fix la Fix” a castigat: 1 voucher de calatorie la Nisa, persoana respectiva nu va primi inca un voucher de calatorie la Nisa, chiar daca si-a creat un nou cont folosind o adresa de mail diferita si a acumulat punctaj maxim in clasamentul per Total (ce include si clasamentul “Fix la Fix”).

De asemenea, daca o persoana din clasamentul per Total (ce include si clasamentul “Fix la Fix”) a castigat 1 voucher de calatorie la Nisa, persoana respectiva nu mai poate castiga cel de-al doilea premiu mare al campaniei „SISSI TE TRIMITE LA NISA” constand, intr-un voucher de 1,500 euro pentru o calatorie la Nisa alaturi de Mirela Retegan, chiar daca s-a inscris pe platforna pe www.casacarolistilor.ro si/sau www.sissiromania.ro, cu o alta adresa de email si a acumulat punctaj maxim in clasamentul “Fix la Fix”.

 

In cazul in care aceeasi persoana are mai multe conturi create pe www.casacarolistilor.ro si/sau www.sissiromania.ro (chiar si cu adrese de email diferite), in urma verificarii datelor personale: Numele si prenumele, numar telefon, Codul numeric personal, adresa, e-mail, persoana respectiva va fi descalificata.

Perioada in care se va merge cu Mirela Retegan (CI: seria RX numar 751224) va fi decisa impreuna cu aceasta in functie de disponibilitatea ei, pana pe 01.08.2019.

 

5.8 CELE 2 PREMII MARI acordate in aceasta campanie: 2 vouchere de calatorie la Nisa, in valoare de 1.500 euro fara TVA /fiecare, la agentia mentionata mai jos, cu o valabilitate de 6 luni de la momentul emiterii.

 

Furnizorul de servicii turism aferente voucher-ului reprezentand „marele premiu“, este:

ROIS TRAVEL PARTNERS & EVENTS SRL

Sediu social: Bd. Tineretului nr.43, Bl.53, ap.66, sector 4, 040349

Punct de lucru: str. Matasari nr.48, sector 2, Bucuresti, 021428

CUI: RO34743387

J40/8296/2015

RO24BACX0000001165241000

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR

6.1 In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii, ce au urmatoarea valoare :

 

       Denumire                   Cantitate   Pret fara TVA   Valoare fara TVA        Valoare cu TVA

Voucher de calatorie pentru 2 persoane la NISA

1 buc

1,500 euro

1,500 euro

1,785 euro

Voucher de calatorie la NISA 1 persoana impreuna cu Mirela Retegan

1 buc

1,500 euro

1,500 euro

1,785 euro

Voucher pentru o persoana la Orhideea SPA

4 buc

92 euro

368 euro

438 euro

Kit de Apreciere (o Gentuta termo cu produse Sissi si Accesorii de par Sissi (2 Agrafe si o Bentita placate cu argint).

85 buc

22 euro

1,870 euro

2,225 euro

Total

 

 

5,238 euro fara TVA

6,233 euro cu TVA

Valoarea premiilor va fi evaluata in lei, la curs BNR valabil la data achizitiilor acestora.

 

SECTIUNEA 7. PROCEDURA PENTRU VALIDAREA SI ACORDAREA CELOR 2 PREMII MARI:

 

7.1 CELE 2 PREMII MARI ale Campaniei se vor acorda pana la data de 21 februarie 2019 in urma validarii castigatorului (si implicit rezervelor, ulterior, daca este cazul) prin verificarea si validarea: datelor de identificare a castigatorului, datele bonului/bonurilor fiscal/e, codurile unice incarcate/primite prin metodele mai sus mentionate.

7.2 In cazul in care castigatorul nu poate fi validat si contactat prin email sau telefonic (ca de exemplu, dar fara a se limita la situatiile in care acesta nu raspunde, numarul este nealocat, telefonul este inchis etc.) in termen de max 5 zile lucratoare consecutive datei inchiderii campaniei, se va trece la contactarea rezervelor, cu respectarea aceluiasi termen de maxim 5 zile lucratoare consecutive, calculate de la data expirarii termenului de contactare al castigatorilor.

In situatia in care nici rezervele nu pot fi contactate in termenul indicat, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

Rezervele sunt primii doi participanti care au acumulat punctaj maxim, in ordine descrescatoare fata de castigator. Pentru punctaj egal intre rezerve, departajarea se va face prin intermediul site-ului www.random.org.

7.3 Castigatorii nu pot ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane.

7.4 Premiul va fi predat/livrat castigatorilor, sau rezervelor, dupa caz, numai in baza unui proces verbal de predare-primire al premiului, in care se vor consemna datele castigatorului (Numele si prenumele, numar telefon, Codul numeric personal, adresa, e-mail) si datele de individualizare ale tipului de premiu castigat, precum si datele care il califica drept castigator al marelui premiu. Procesul verbal de predare-primire al premiului va fi intocmit si semnat in doua exemplare, in original.

7.5. Cele 2 premii mari vor fi acordate/predate sub forma de voucher si va fi inmanat in termen de maxim 15 zile lucratoare de la terminarea campaniei, dupa validarea calitatii de castigator.

7.6. Campania se adreseaza participantilor cu varsta implinita de 18 ani, la data emiterii inscrierii in campanie.

7.7. Castigatorul unui premiu nu poate ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane.

7.8. Nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiului oferit in cadrul Campaniei, inlocuirea premiului sau schimbarea parametrilor acestuia; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

7.9. Pentru situatii contradictorii, confuze, care genereaza interpretari, privind calitatea de castigator, de participant, organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita informatii/date/documente suplimentare de la participanti/castigator/rezerve, fata de cele prevazute in regulament, in vederea stabilirii acordarii/neacordarii premiului, intrunirii/neintrunirii conditiilor de participare, predarii/nepredarii, validarii/nevalidarii premiilor. Termenele de acordare/predare a premiilor se vor prelungi in mod corespunzator pentru astfel de situatii cu durata cuprinsa intre momentul aparitiei motivului/situatiei precizate anterior si momentul la care informatiile/documentele solicitate sunt furnizate, durata ce nu va depasi 30 zile lucratoare. Daca in urma expirarii acestui termen organizatorii considera ca nici o lamurire/solutionare a situatiei nu s-a produs, acestia isi rezerva dreptul de a nu acorda/a nu valida premiul / castigatorul.

 

SECTIUNEA 8. PROCEDURA PENTRU VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

 

8.1 Pentru acordarea/inmanarea premiilor, reprezentantul Organizatorului va solicita castigatorilor urmatoarele date personale: Numele si prenumele, Codul numeric personal, numar telefon, adresa, e-mail, semnatura. Aceste date vor fi mentionate intr-un formular centralizat/locatie care va fi ulterior trimis catre Caroli Foods Group. Acordarea premiilor este conditionata de obtinerea acestor date din partea castigatorilor, date necesare Organizatorului ca dovada a acordarii premiilor.

8.2 Castigatorii premiilor saptamanale se vor anunta conform graficului din art.5.5, in urma validarii castigatorului prin verificarea si validarea: datelor de identificare a castigatorului, datele bonului fiscal aferent achizitiei, codurile unice incarcate/primite prin metodele mai sus mentionate.

Astfel, predarea Kit-ului de Apreciere (Gentuta termo cu produse Sissi si accesorii de par Sissi: 2 agrafe si o bentita placate cu argint), se va face de catre Organizator, prin livrare personala, utilizand adresa furnizata de castigator, pana la 28.02.2019.

8.3 Castigatorii premiilor lunare se vor anunta conform graficului din art.5.6, in urma validarii castigatorului prin verificarea si validarea: datelor de identificare a castigatorului, datele bonului fiscal aferent achizitiei, codurile unice incarcate/primite prin metodele mai sus mentionate.

Predarea premiului (voucher la ORHIDEEA SPA din Bucuresti) se va face prin email, utilizand adresa furnizata de catre castigator, in termen de maxim 3 zile de la validarea castigatorului.

8.4 In cazul in care castigatorul nu poate fi validat si contactat prin email sau telefonic (ca de exemplu, dar fara a se limita la situatiile in care acesta nu raspunde, numarul este nealocat, telefonul este inchis etc.) in termen de max 3 zile lucratoare consecutive datei extragerii cu ajutorul site-ului www.random.org. (pentru premiile saptamanale si lunare), organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

8.5 Castigatorul unui premiu nu poate ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane.

8.6 Nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiului oferit in cadrul Campaniei, inlocuirea premiului sau schimbarea parametrilor acestuia; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire al premiului.

8.7 Fiecare premiu acordat va fi inmanat castigatorului numai in baza unui proces verbal de predare-primire, in care se vor consemna nume si prenume castigator, numar telefon, semnatura si datele de individualizare ale tipului de premiu castigat. Toate procesele verbale ale premiilor vor fi intocmite in doua exemplare in original unul pentru Caroli Foods Group si unul pentru castigatorul semnatar.

8.8 Pentru situatii contradictorii, confuze, care genereaza interpretari , privind calitatea de castigator, de participant, organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita informatii/date/documente suplimentare de la participanti/castigator/rezerve, fata de cele prevazute in regulament, in vederea stabilirii acordarii/neacordarii premiului, intrunirii/neintrunirii conditiilor de participare, predarii/nepredarii, validarii/nevalidarii premiilor. Termenele de acordare/predare a premiilor se vor prelungi in mod corespunzator pentru astfel de situatii cu durata cuprinsa intre momentul aparitiei motivului/situatiei precizate anterior si momentul la care informatiile/documentele solicitate sunt furnizate, durata ce nu va depasi 30 zile lucratoare. Daca in urma expirarii acestui termen organizatorii considera ca nici o lamurire/solutionare a situatiei nu s-a produs, acestia isi rezerva dreptul de a nu acorda/a nu valida premiul /castigatorul.

 

SECTIUNEA 9. RASPUNDERE

 

9.1.      Prin participarea la Campanie, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

9.2.      Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial. Responsabilitatea Organizatorului cu privire la acordarea premiilor este limitata in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

9.3.     Prin participarea la Campanie, participantul declara pe propria raspundere ca a luat la cunostinta si este de acord cu urmatoarele.

 1. Participantul este singur raspunzator pentru orice declaratie neconforma cu realitatea;
 2. Participantul declara ca nu sufera de afectiuni fizice sau psihice care sa faca imposibila utilizarea premiilor;
 3. Participantul este constient de conditiile normale de utilizare a premiilor si poate face uz de aceastea fara a constitui o amenintare la adresa sanatatii si integritatii sale corporale si/sau a celor din jur.

9.4.     Organizatorul si societatile comerciale implicate in Campanie:

 1. nu este raspunzator pentru calitatea premiilor oferite in cadrul acestei Campanii si nu acorda termen de garantie de utilizare pentru acestea;
 2. nu este raspunzator pentru deteriorarea, disparitia sau sustragerea premiilor dupa momentul preluarii lor de catre castigator;
 3. este exonerat de catre castigatori, acordul de vointa al acestora fiind dat prin simpla participare la prezenta Campanie, de orice raspundere pentru toate prejudiciile suferite de catre castigatori in legatura cu premiile, ulterior momentului preluarii acestora, indiferent de natura acestor prejudicii, incluzand dar fara a se limita la, vatamari corporale si/sau vatamari ale sanatatii, respectiv vatamari sau daune aduse patrimoniilor;
 4. nu este raspunzator de eventualele prejudicii sau daune cauzate de catre castigatori unor terti in legatura cu premiile, indiferent de natura acestor prejudicii;
 5. isi rezerva dreptul de a redistribui premiul sau de a nu-l mai distribui in cazul in care castigatorul nu se prezinta/nu poate fi contactat in vederea inmanarii premiului.

9.5. Litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra dovezilor de achizitionare a Produselor Participante nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul participantului care a respectat prevederile prezentului Regulament Oficial.

  

Sectiunea 10. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

In conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR), participantii la prezenta [campanie promotionala] sunt informati cu privire la urmatoarele aspecte legate de viata privata si protectia datelor.

 

Cine este operatorul care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal?

 

Operatorul este entitatea Caroli Foods Group SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului, nr. 30, jud. Arges, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J03/38/2003, avand cod unic de inregistrare RO 6543790, denumit in continuare, pentru scopul prezentei sectiuni (Prelucrarea datelor cu caracter personal) „Operatorul”.

Operatorul a desemnat in mod oficial un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal care sa va raspunda solicitarilor dumneavoastra, responsabil care poate fi contactat folosind urmatorul canal de comunicare: dpo.external@campofriofg.com

 

Operatorul a desemnat in mod oficial un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal care sa va raspunda solicitarilor dumneavoastra, responsabil care poate fi contactat folosind urmatorul canal de comunicare: dpo.external@campofriofg.com

  

Cum obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal?

 

Datele cu caracter personal sunt obtinute astfel:

 

 1. Sursele din care provin datele personale.

 

 • Furnizate de participant in cadrul relatiei sale cu Operatorul, prin participarea la Campania in cauza.

 

 1. Tipologiile datelor cu caracter personal prelucrate de Operator.

 

 • Date de identificare: Numele, username, orasul de domiciliu ori de resedinta, numar de telefon, adresa email, CNP, serie si numar carte de identitate
 • Date cu caracteristici personale: semnatura

 

Care este scopul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal?

 

In cadrul acestei Campanii Operatorul prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile detaliate mai jos:

 • Gestionarea Campaniei si/sau participarea dumneavoastra la aceasta, precum si furnizarea de informatii, astfel incat participarea dumneavoastra la Campanie sa respecte prevederile Regulamentului Oficial si legislatiei in vigoare.
 • Asigurarea inexistentei unor actiuni sau participari frauduloase sau contrare Regulamentului Oficial si legislatiei in vigoare.
 • Gestionarea furnizarii si/sau facilitarea accesului si a intrarii in posesia premiului acordat castigatorilor.
 • Respectarea obligatiilor legale si/sau fiscale care ar putea reveni Operatorului in calitate de organizator al prezentei Campanii.

Datele castigatorilor nu se vor face publice pe niciunul din canalele de comunicare interne sau externe administrate de Organizator.

 

Care este temeiul juridic in baza caruia Operatorul prelucreaza datele dumneavoastra?

 

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastra se bazeaza pe executarea unei obligatii contractuale, avand in vedere ca Regulamentul Oficial al Campaniei reprezinta contractul dintre Organizator si participanti. Prin inregistrarea dumneavoastra in calitate de participant la Campanie si prin acceptarea conditiilor acestui Regulament, intre dumneavoastra si Organizator este incheiat un contract, pentru executarea caruia sunt prelucrate datelor dumneavoastra in scopuri care sa faca posibila gestionarea participarii dumneavoastra la Campanie, inclusiv in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal ale castigatorilor Campaniei.

 

In cele din urma, va informam ca Operatorul va prelucra, de asemenea, datele dumneavoastra in vederea respectarii obligatiilor legale din domeniul fiscal in ceea ce priveste evidenta premiilor acordate (in masura in care legea impune indeplinirea unor astfel de formalitati), iar un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date poate atrage imposibilitatea de a ne indeplini obligatiile legale care ne revin in calitate de organizator al Campanie si de a va acorda premiul.

 

Ce informatii cu caracter personal trebuie sa ne furnizati?

 

Daca participarea la prezenta Campanie implica transmiterea de catre dumneavoastra a unor date cu caracter personal intr-un formular/ modalitate in care se indica faptul ca anumite date sunt obligatorii, trebuie sa furnizati cel putin datele marcate ca fiind obligatorii pentru ca participarea dumneavoastra la Campanie sa poata fi gestionata. In cazul in care nu furnizati cel putin aceste date, participarea dumneavoastra la Campanie nu va fi posibila.

 

Ce trebuie sa garantati atunci cand furnizati date cu caracter personal?

 

Atunci cand furnizati date, trebuie sa va asigurati ca acestea sunt reale, exacte, complete si actualizate, fiind responsabil pentru orice prejudiciu, direct sau indirect, care ar putea fi ocazionat ca urmare a incalcarii acestei obligatii. In plus, prin furnizarea datelor dumneavoastra, garantati ca aveti peste 18 ani, fiind pe deplin responsabil pentru aceasta declaratie.

 

Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastra cu caracter personal?

 

Pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus, Operatorul utilizeaza serviciile unor parteneri, cum este Agentia cu care colaboram pentru organizarea si derularea acestei Campanii. Acestia vor putea utiliza datele doar in limitele obligatiilor pe care si le asuma fata de Operator. Datele cu caracter personal pe care le transmitem catre Agentie sunt limitate la informatiile cu caracter personal minime care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii si ii solicitam acestora sa nu utilizeze datele cu caracter personal in niciun alt scop. Totodata, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca toate entitatile cu care lucram stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.

Datele cu caracter personal pot fi de asemenea puse la dispozitie autoritatilor fiscale, in scopul indeplinirii obligatiilor fiscale privind castigatorii concursurilor, in conditiile legii sau transmise catre autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor societatii noastre, care solicita societatii sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia, precum si pot fi puse la dispozitia instantelor de judecata, pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor societatii noastre sau ale altor entitati sau persoane, sau unor terti achizitori, in masura in care activitatea societatii ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.

De asemenea, in scopurile prelucrarii de mai sus, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre societati din grupul nostru, precum Caroli Management Services S.R.L., care isi desfasoara activitatea in Romania, societati care vor respecta instructiunile Operatorului in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In conformitate cu cele de mai sus, comunicarile de date mentionate anterior urmaresc garantarea unei desfasurari corecte a relatiei stabilite intre participant si Operator, precum si respectarea obligatiilor legale care impun efectuarea comunicarilor mentionate.

 

Cat timp pastram datele dumneavoastra?

 

Datele personale vor fi pastrate cat timp relatia stabilita intre participant si Operator este in derulare, pe durata derularii Campaniei si acordarii premiilor, precum si perioada necesara pentru protejarea drepturilor Organizatorului, avand in vedere legea aplicabila, inclusiv perioada de prescriptie si termenele prevazute de legislatia fiscala. Ulterior, cu conditia de a nu se fi exercitat dreptul la stergere, aceste date vor fi pastrate in conformitate cu termenele legale aplicabile in fiecare caz specific, tinand cont de tipul de date, precum si de scopul prelucrarii.

 

Puteti solicita Operatorului mai multe informatii cu privire la termenul de conservare a datelor cu caracter personal la adresa: dpo.external@campofriofg.com

 

Cum protejam datele dumneavoastra cu caracter personal?

 

Ca raspuns la preocuparea noastra de a asigura securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastra, am adoptat nivelurile de securitate necesare pentru protectia datelor cu caracter personal si am instalat mijloacele tehnice aflate la dispozitia dumneavoastra pentru a preveni pierderea, utilizarea abuziva, modificarea, accesul neautorizat si furtul datelor cu caracter personal furnizate.

 

Ce drepturi aveti in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra?

 

Operatorul va informeaza ca aveti dreptul de a va accesa datele cu caracter personal si de a obtine confirmarea prelucrarii, daca este cazul, precum si informatii cu privire la modul in care sunt prelucrate acestea.

 

Astfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

 • De a accesa datele dumneavoastra: aveti dreptul de a va accesa datele pentru a sti care dintre datele cu caracter personal pe care le prelucram va privesc si care sunt conditiile in care sunt prelucrate.
 • De a solicita rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra: aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor inexacte sau, daca este cazul, sa solicitati stergerea acestora atunci cand, printre alte motive, datele nu mai sunt necesare in scopurile in care au fost colectate de catre Operator.
 • De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra: in anumite circumstante, puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra, caz in care Operatorul va pastra datele in legatura cu care ati solicitat restrictionarea prelucrarii numai pentru exercitarea sau apararea unui drept in justitie.
 • La portabilitatea datelor dumneavoastra: in anumite circumstante, veti avea dreptul sa primiti datele personale care va privesc, si pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, precum si ca acestea sa fie transmise de Operator catre alt operator.
 • De a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra: in anumite circumstante si din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra, caz in care prelucrarea va inceta, cu exceptia cazului in care Operatorul trebuie sa continue sa faca acest lucru din motive legitime imperioase sau pentru exercitarea sau apararea unui drept in justitie. De asemenea, va reamintim ca puteti oricand sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra in scopuri publicitare sau promotionale.
 • De a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza pe aceasta in mod similar intr-o maniera semnificativa.

  

Aceste drepturi pot fi exercitate prin urmatoarele canale:

 

 • Caroli Foods Group S.R.L., cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului, nr. 30, jud. Arges, in atentia Departamentului Juridic prin intermediul unei scrisori care trebuie sa includa mentiunea „Protectia datelor”.

 

 • external@campofriofg.com

 

In ambele cazuri, Operatorul are dreptul, in conditiile prevederilor legale, de a solicita furnizarea de informatii suplimentare necesare pentru a confirma identitatea persoanei vizate, atunci care are indoieli intemeiate cu privire la identitatea persoanei fizice solicitante

 

Operatorul va va furniza informatiile solicitate in termen de maximum o luna de la primirea cererii. Acest termen poate fi prelungit cu inca doua luni, daca este necesar, in functie de complexitatea cererilor si de numarul acestora.

 

Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, in cazul in care acesta a fost acordat pentru un anumit scop, fara ca acest lucru sa afecteze legalitatea prelucrarii bazate pe consimtamant anterior retragerii acestuia.

 

Puteti depune o plangere la Autoritatea de supraveghere competenta in materie de protectie a datelor. Cu toate acestea, va incurajam sa transmiteti in prima instanta reclamatia dumneavoastra responsabilului cu protectia datelor, pentru a fi solutionata in mod amiabil. 

 

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE

 

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din premii, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il vireze la bugetul de stat conform prevederilor codului fiscal.

 

SECTIUNEA 12. INTRERUPEREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN

 

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, decizie ce va fi anuntata public si care va respecta prevederile legale. In cazul intreruperii acestei Campanii, Organizatorul nu isi asuma nici un fel de raspundere referitor la premiul care ar trebui oferit in urma indeplinirii conditiilor de premiere survenite ulterior acestei date.

 

SECTIUNEA 13. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

 

 

SECTIUNEA 14. REGULAMENTUL OFICIAL

 

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participantii pe pagina de Facebook facebook.com/SissiRomania, si pe site-ul https://www.casacarolistilor.ro/ .

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

 

Organizator,

Caroli Foods Group SRL

  

Prin Agentie,                                                              

SC Frontline Marketing SRL