Lasa-te surprins cu o cina romantica!

Arata-i persoanei dragi din viata ta cat de mult o iubesti si surprinde-o cu un gest de apreciere! Printesa Sissi iti vine in ajutor si iti ofera sansa sa castigi o cina romantica pentru tine si jumatatea, in valoare de 1000 lei sau o inima de aur! Poti celebra dragostea si aprecierea cu ocazia Sfantului Valentin, de Dragobete sau 8 Martie la lumina lumanarii, intr-o atmosfera intima, aleasa de voi,  sau daca te afli in primii 10 participanti cu cel mai mare numar de coduri inscrise la finalul campaniei, sa castigi garantat simbolul iubirii, o inima de aur. Cumpara produsele SISSI participante la promotie din gama de crud-uscate: Muschi, Jambon, Pastrama, inscrie codul promotional din interiorul ambalajului online pe www.casacarolistilor.ro sau prin SMS la 1736, in perioada 07.02-06.03.2020 si intri automat in cele 3 trageri la sorti pentru o cina regala. Nu uita ca dragostea trece prin stomac si cu cat mai multe coduri inscrii, cu atat ai mai multe sanse la premiile campaniei si mai multe ocazii in care sa-I arati persoanei dragi aprecierea creand  platouri cu produsele  Sissi crud-uscate, branzeturi fine si struguri, alaturi de un pahar de vin!

premii premii
Cina romantică

Se va oferi contravaloarea a 3 cine romantice, de 1000 lei fiecare, prin tragere la sorţi. Vor avea loc 3 trageri la sorti în care vor fi incluşi toţi cei care au înscris coduri promoţionale pe perioada campaniei.

Inimă din aur

Se va oferi câte 1 lanţişor de aur cu pandativ în formă de inimă primilor 10 participanţi cu cel mai mare număr de coduri înscrise pe perioada campaniei.

cum particip cum particip
Pas 1

Cumpără produsele crud-uscate Sissi participante la campanie și răzuiește codul unic de pe eticheta aflată în interiorul fiecărui produs Sissi.

Pas 2

Trimite-ne acest cod prin sms la numărul 1736 sau înscrie-l pe platforma www.casacarolistilor.ro după ce ţi-ai creat şi validat contul.

Pas 3

Vor avea loc 3 trageri la sorţi în total, pe 12.02.2020, 22.02.2020 şi 06.03.2020 în urma cărora se va acorda 1 cină romantică pentru ziua Sfântului Valentin, Dragobete şi 8 Martie. Primii 10 participanţi cu cel mai mare număr de coduri înscrise câştigă garantat un lanţişor de aur cu pandantiv în formă de inimă.

Mult succes!

Pentru a participa la concurs trebuie să fii autentificat.

Ai cont? loghează-te.

Nu ai cont? înregistreză-te