#DăSnooze plictiselii, intră în Campofrio Challenge!

CAMPANIA PUBLICITARA

“#DaSnooze plictiselii si intra in Campofrio Challenge!”

REGULAMENT OFICIAL

Regulamentul oficial se gaseste aici.

1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 • Campania publicitara “#DaSnooze plictiselii si intra in Campofrio Challenge!” organizata si desfasurata de Caroli Foods Group SRL, societate comerciala din Romania cu sediul social in Pitesti, Intrarea Abatorului nr. 30, jud. Arges, inmatriculata la Registrul Comertului cu J03/38/2003, cu cod unic de inregistrare RO 6543790, Capital social subscris (total RON): 2100.00, IBAN RO30RNCB0721027072290001 la BCR sucursala Mall Plaza, tel.021.444.08.09; fax:021.444.08.10 (”Organizator”).
 • Campania se deruleaza prin intermediul Front Line Marketing, cu sediul in Strada Andrei Barseanu nr. 14, sector 3, Bucuresti, inmatriculata la Registrul Comertului J40/16308/2003, C.U.I. RO15956672, Cod IBAN : RO95 INGB 0001 0081 8767 8910 la ING Bank sau Cod IBAN : RO72 BACX 0000 0045 1402 4001 la Unicredit Bank, prin Ocatvian Sava, Director General (”Agentie”).
 • Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos ("Regulamentul Oficial").
 • Regulamentul Oficial este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe si pe www.campofrio.ro/regulamente, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant, pe intreaga durata a Campaniei potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 sau trimitand o scrisoare la sediul Organizatorului.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea acestor modificari pe campofrio.ro

 

2.  ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 • Campania este organizata si se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei, cu respectarea conditiilor de participare din sectiunea 5. Pentru obtinerea de informatii suplimentare, participantii pot accesa Regulamentul Oficial si Actele/Anexele Aditionale realizate pe perioada campaniei care sunt publicate pe https://www.casacarolistilor.ro/campanii/regulamente si pe campofrio.ro/regulamente, pe intreaga durata a Campaniei, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica zona de desfasurare a Campaniei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a modifica prezentul Regulament Oficial si de a anunta acest lucru public pe https://www.casacarolistilor.ro/campanii/regulamente si pe campofrio.ro/regulamente.

 

3. DURATA CAMPANIEI

3.1.Campania va fi lansata cel mai devreme la data de 23.12.2020 ora 11:00:00 si se va desfasura pana cel mai tarziu in data de 03.01.2021 ora 23:59:59, perioada denumita in continuare „durata campaniei” sau „perioada campaniei”.

3.2. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

4. MARCILE PARTICIPANTE / SCOPUL CAMPANIEI

4.1 Marca participanta si promovata: Campofrio; Produsele promovate: Campofrio Active Snack din carne de porc, Campofrio Active Snack din carne de porc cu curcan, conform precizarilor de la pct. 5.3.

4.2.   Produsele participante in campanie sunt :

 • Campofrio Active Snack din porc - 25 gr/buc
 • Campofrio Active Snack cu curcan - 25 gr/buc

 

5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1 Campania este deschisa participarii persoanelor fizice, cu varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii in campanie, cetateni romani sau cetateni straini, rezidenti in Romania sau cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara in Romania, care detin adrese de e-mail si numere de telefon valabile pe toata durata campaniei, adrese create pe baza/asociate unui numar de telefon valid/real utilizat de participant; atat numarul de telefon cat si adresa de email precum si asocierea (prin unic sau acelasi titular/proprietar/utilizator) dintre cele doua date trebuia sa fie valide/reale si astfel associate/corelate pe toata durata campaniei si  pana la data de 03.01.2020 ora 23:59:59, inclusiv.

Conditiile privind email si numar de telefon, precizate, trebuie respectate de catre orice participant, in orice categorie s-ar incadra.

La aceasta Campanie nu au drept de participare urmatoarele persoane:

 1. prepusii (inclusiv insa fara a se limita la angajati) Organizatorului,
 2. prepusii (inclusiv insa fara a se limita la angajati) Agentiei;
 3. persoanele a caror varsta este mai mica de 18 ani, la data inscrierii in campanie. Data inscrierii in campanie este data la care utilizatorii introduc in contul lor de pe www.campofrio.ro  o dovada a achizitiei a 4 produse Campofrio Active Snack . Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile pentru a preveni inscrierea in Campanie a persoanelor sub varsta de 18 ani.

5.2.Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii sau care au participat la Campanie, desi se aflau sub incidenta art. 5.1 din Prezentul Regulament, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea premiilor si a prejudiciilor cauzate.

5.3.Orice incercare de fraudare, de incalcare si/sau nerespectare a conditiilor de participare se soldeaza cu eliminarea definitiva a participantului in cauza, acesta urmand a fi informat in scris la adresa de email cu care s-a creat contul, cu privire la aceasta decizie.

 5.4.Daca sunt identificate conturi create pe www.campofrio.ro  pe baza unei adrese de email sau numar de telefon care nu sunt valide la orice moment dat, pe perioada campaniei, Organizatorul (dupa o verificare in prealabil - de exemplu, dar fara a se limita la aceasta: se trimite mesaj la o adresa de mail selectata din lista celor inscrise pe platforma pt verificare si se primeste raspunsul serverului care confirma ca e-mail-ul nu exista) are dreptul de a bloca acel cont si de a anula toate inscrierile de bonuri fiscale/dovezi de achizitie acumulate in contul creat cu/prin asociere cu adresa de mail sau numarul de telefon nevalide pe toata perioada campaniei (blocarea contului conduce la imposibilitatea vizualizarii acelui cont in topurile saptamanale si implicit la descalificarea din competitie).

5.5.Organizatorul isi rezerva dreptul sa verifice in orice moment, pe perioada campaniei, validitatea tuturor adreselor de email inscrise in campanie; orice cont creat pe baza unei adrese de email nevalide care a fost notificat si de la care nu s-a primit raspuns in termen de 3  zile lucratoare va fi blocat de catre organizator, iar toate inscrierile de bonuri fiscale/dovezi de achizitie acumulate atat in contul respectiv, dar si in orice alt cont care a acumulat puncte pe baza adresei nevalide, vor fi anulate.

5.6.Organizatorul are dreptul de a anula inscrierile de bonuri fiscale/dovezi de achizitie acumulate pe baza unor /prin asociere cu adrese de email nevalide pe toata perioada campaniei, de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea premiilor si a prejudiciilor cauzate, tuturor celor care au influentat sau care au facilitat castigarea de puncte intr-un mod incorect (de exemplu dar fara a se limita la aceasta: folosind adrese care nu sunt valide pe toata perioada campaniei, influentand locul in clasamentul general si determinand castigarea premiilor din campanie, obtinand avantaje /beneficii nejustificate/necuvenite.

5.7. Un participant are dreptul sa intre in competitie si sa acumuleze puncte in joc doar prin logare unica, de pe contul unic creat pe www.campofrio.ro sau de pe celelalte platforme online Caroli Foods Group si de pe un singur terminal in timpul unei sesiuni de joc. In caz contrar, contul acestuia va fi blocat de organizator, iar participarea in competitie, anulata.

 

6. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a putea acumula puncte in jocul de browser disponibil pe https://www.campofrio.ro/campanii/dasnooze-plictiselii-intra-in-campofrio-challenge din cadrul campaniei, fiecare participant are de parcurs urmatoarele etape :

1)Isi creeaza cont de utilizator pe www.campofrio.ro, pe baza unei adrese de e-mail si a unui numar de telefon valide, precum si a unei parole unice :

 • Se completeaza formularul de inregistrare https://www.campofrio.ro/inregistrare
 • Se valideaza contul prin introducerea codului primit prin sms pe numarul de telefon inscris valid
 • Daca validarea contului de utilizatorului nu s-a realizat in termen de 3 zile lucratoare, contul va fi sters.
 • Logarea in contul de utilizator utilizand numarul de telefon si parola indicate

Inscrierea unei fotografii si numarul identificativ al dovezii de achizitie in formularul de pe https://www.campofrio.ro/campanii/dasnooze-plictiselii-intra-in-campofrio-challenge Data si ora emiterii dovezii de achizitie trebuie sa corespunda perioadei de derulare a campaniei, descrise mai jos.

 • Fiecare dovada inscrisa inseamna o sansa in tombola, mai multe dovezi de achizitie ofera mai multe sanse.
 • Pentru fiecare comunitate participanta la competitie, vor fi extrase prin mecanism aleator cu tombola un castigator si 3 rezerve, care pot castiga un voucher la Emag in valoare de 200 lei cu TVA inclus
 • Daca un castigator nu va fi validat in urma verificarilor, organizatorii competitiei vor aborda rezervele, in ordinea extragerii in tombola

 

2)Se logheaza in cont, atat pe baza datelor de autentificare utilizate pe www.campofrio.ro, cat si, daca este cazul, al datelor deja utilizate pe celelalte platforme online ale Caroli Foods Grup, unde are déjà un cont valid, cu parola si nume de utilizator validate.

3)Alege sa participe in competitie sustinand o comunitate a unui influencer, utilizand unul dintre urmatoarele coduri :

-comunitatea Dorian Popa – cod Dorian

-comunitatea Bianca Adam – cod BiancaAdam

-comunitatea Gami- cod Gami

-comunitatea Skivo-cod Skivo

-comunitatea Alexandra Badoi-cod Cosmos

-comunitatea Selly – cod Selly

4)Un utilizator nu poate sa schimbe comunitatea pentru care participa in campanie, pe durata campaniei

5)Pentru a fi eligibil pentru oricare dintre premiile oferite in cadrul prezentei campanii, participantii trebuie :

- sa inscrie in contul sau dovada achizitiei a minimum 4 Campforio Active Snack pe o singura dovada de achizitie (bon fiscal, comanda online, confirmare livrare online), pe intreaga perioada a campaniei. O dovada de achizitie ii aduce utilizatorului 20.000 de puncte.

- sa acumuleze cel putin 5000 de puncte din joc, pe intreaga perioada a campaniei

 

Utilizatorilor li se cumuleaza in conturile personale punctele obtinute astfel :

 • Puncte acumulate in joc, care are urmatorul mecanism :
  • Jocul incepe cu bara de energie la 100%
  • 1 Campofrio Active Snack luat in joc aduce 5 puncte si 25 % de energie in bara de energie din joc
  • Al patrulea Campofrio Active Snack luat in joc incarca bara de energie din joc la 100%
  • 1 obstacol scade punctajul utilzatorului cu 5 puncte si cu 25 % din bara de energie din joc
  • Trecerea la al 2-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 30 de puncte
  • Trecerea la al 3-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 60 de puncte
  • Trecerea la al 4-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 150 de puncte
  • Trecerea la al 5-lea nivel de dificultate se intampla cand userul acumuleaza 240 de puncte
 • Accesarea zilnica a contului aduce utilizatorului 1.000 de puncte in fiecare zi pentru un maxim de 12.000 puncte
 • Pentru acumularea de puncte si intrarea in topul celor mai energici jucatori, este obligatorie inscrierea unei fotografii si numarul identificativ al dovezii de achizitie in formularul de pe pagina https://www.campofrio.ro/campanii/dasnooze-plictiselii-intra-in-campofrio-challenge. Data si ora emiterii dovezii de achizitie trebuie sa corespunda perioadei de derulare a campaniei, descrise mai sus. O dovada de achizitie aduce utilizatorului 20.000 de puncte.
 • Pentru orice dovada suplimentara de achizitie a 4 Campofrio Active Snack, utilizatorul primeste 20.000 de puncte

 

Pentru fiecare dintre comunitatile mentionate la Articolul 6.3, va exista un top al celor mai energici jucatori.

De asemenea, pentru fiecare comunitate va fi calculat cumulul punctelor obtinute de fiecare  membru al comunitatii participant in campanie, pe baza codurile alese de catre acestia.

Comunitatea care a obtinut cel mai mare numar de puncte la sfarsitul campaniei va fi declarata castigatoare, iar membrii comunitatii care au obtinut cel mai mare numar de puncte vor castiga, in ordinea descrescatoare a punctelor :

 • LOCUL 1iPhone 12 mini
 • LOCUL 2AirPods
 • LOCUL 3Voucher Emag 400 Lei (TVA inclus)

Fiecare cel mai bun jucator al comunitatilor care nu au fost declarate castigatoare vor putea obtine un voucher Emag de 600 lei (TVA inclus).

Pentru fiecare comunitate, un participant la campanie va putea obtine prin tragere la sorti un voucher Emag de 200 lei (TVA incus).

Primii 20 jucatori care acumuleaza 100.000 de puncte, primesc o cutie de 40 bucati de Campofrio Active Snack din porc.

Pentru fiecare comunitate:

Fiecare participant  poate sa gaseasca totalul punctelor acumulate in joc in comunitatea in care a ales sa joace si  clasamentul primilor celor mai energici 10 jucatori, dupa numarul de puncte acumulate la urmatorul link https://www.campofrio.ro/campanii/dasnooze-plictiselii-intra-in-campofrio-challenge.

Primii 3 jucatori din topul celor mai energici jucatori din fiecare comunitate, la sfarsitul campaniei, sunt eligibili sa castige premiile puse la dispozitie in sectiunea 7. Daca un castigator nu va fi validat in urma verificarilor, organizatorii competitiei vor trece la validarea urmatoriilor clasati.

Pe toata perioada campaniei, un utilizator va avea posibilitatea castigarii aceluiasi tip de premiu o singura data.

 

6.2 Detaliile contului de utilizator pe Campofrio.ro

Pentru crearea unui cont pe www.campofrio.ro, partincipantii vor completa urmatoarele campuri: nume, prenume, username, telefon si adresa de email. Logarea in cont se poate face pe baza datelor de autentificare deja utilizate pe celelalte platforme online ale Caroli Foods Grup, unde utilizatorul are déjà un cont valid, cu parola si nume de utilizator validate.

Odata inregistrati pe www.Campofrio.ro participantii la campanie au posibilitatea de a adauga in sectiunea Cont personal : pe numarul dovezii de achizitie/bonului fiscal, data de emitere si o fotografie / pdf a acestuia. Participantii vor agasi in cont lista completa a bonurilor fiscale / dovezilor de achizitie cu care participa la campanie.

Pastrarea bonului fiscal de achizitie, in original, pana la finalul campaniei, este obligatorie pentru validarea premiului.

Este important ca bonul fiscal sa fie lizibil si sa se vada clar cel putin: numarul bonului fiscal/a dovezii de achizitie, denumirea persoanei juridice emitente, data si numarul/seria, numele produsului achizitionat/ a brandului. In cazul in care oricare din datele de pe bonul fiscal nu sunt vizibile si clare, castigatorul nu va fi validat si va fi descalificat.

7. PREMIILE CAMPANIEI SI VALOAREA ACESTORA

Pe toata perioada campaniei, un utilizator va avea posibilitatea castigarii aceluiasi tip de premiu o singura data.

Locul

Descriere 

Pret unitar lei, TVA inclus

Numar comunitati pe care se aplica premiile

Valoare totala lei, TVA inclus

 

Premii pentru comunitatea castigatoare

 

 

 

I

IPHONE 12 MINI

4000

1

3900

II

Airpods

752.99

1

753

III

VOUCHER EMAG

400

1

400

 

Premiu acordate random unui jucator din fiecare comunitate:

 

 

 

 

Voucher Emag 200RON

200

6

1200

 

Premiu cel mai bun jucator din comunitatile care nu sunt pe locul 1

 

 

 

 

Voucher EMAG

600

5

3000

TOTAL LEI

 

9253

 

Premii pentru primii 20jucatori care acumuleaza 100.000 puncte

 

 

 

 

Cutie Campofrio Active Snack

144

20

2,880 lei

 

TOTAL VALOARE PREMII ACTIVARE 6 COMUNITATI (LEI)

 

 

12,133 lei

 

8. PROCEDURA PENTRU VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

8.1Premiile  Campaniei se vor acorda pe baza verificarea intrunirii conditiilor de participare  si de acordare/predare a premiului, conform urmatoarei planificari, iar termenul de validare a castigatorilor este de maximum 7 zile lucratoare de la data afisarii listei castigatorilor in curs de validare.

8.2.Persoanele care au avut/dobandit calitatea de castigator al unui/oricarui premiu in cadrul/pe durata une campanii promotionale/a unui concurs/tombole organizate sau derulate de Caroli Foods Group SRL in intervalul de 12 luni anterioare datei de incepere a prezentei campanii nu sunt eligibili pentru a fi castigatori in cadrul prezentei campanii.

8.3.  In cazul in care castigatorii nu pot fi contactati telefonic (ca de exemplu, dar fara a se limita la situatiile in care acesta nu raspunde, numarul este nealocat, telefonul este inchis etc.) in termen de 7 zile lucratoare de la data afisarii listei castigatorilor in curs de validare, organizatorul isi rezerva dreptul sa nu mai acorde premiul respectiv si sa se indrepte catre contactarea urmatorului participant eligibil la premiul saptmanal pe baza de acumulare de puncte, respectiv al rezervei extrase prin tragere la sorti. In cazul nevalidarii unui castigator va fi contactat urmatorul participant eligibil la premiul saptmanal, respectiv rezerva extrasa prin tragere la sorti.

8.4 Castigatorii nu pot ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane, pe propria raspundere.

8.5. Premiile vor fi livrate castigatorilor sau rezervelor, dupa caz, numai in baza unui proces verbal de predare- primire a premiului, in care se vor consemna datele castigatorului (Numele si prenumele, numar de telefon, adresa de livrare, adresa de mail, codul numeric personal) si datele de individualizare ale tipului de premiu castigat, in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii castigatorului. Procesul verbal de predare-primire al premiului va fi intocmit in doua exemplare, in original.

8.6. In cazul premiilor care nu sunt inca disponibile pe piata din Romania, Organizatorul ii va pune la dispozitie castigatorului un voucher care sa dovedeasca pre-comanda. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea datei de livrare premiului de la partenerul cu care a realizat pre-comanda si ii va comunica toate informatiile facute disponibile de acesta din urma, castigatorului.

8.7.Pentru acordarea/inmanarea premiilor, reprezentantul Organizatorului va solicita castigatorilor urmatoarele date personale, in functie de tipul de premiu, conform descrierii de mai sus: nume, prenume, numar telefon, semnatura,  adresa de email, adresa de livrare. Aceste date vor fi mentionate intr-un formular centralizat /locatie care va fi ulterior trimis catre Caroli Foods Group. Acordarea premiilor este conditionata de obtinerea acestor date din partea castigatorilor, date necesare Organizatorului ca dovada a acordarii premiilor. In cazul premiilor cu valoare mai mare de 600 lei inclusiv tva, castigatorii vor comunica si CNP-ul , in vederea asigurarii informatiilor impuse de lege  pentru raportari fiscale

8.8.Campania se adreseaza persoanelor ce intrunesc conditiile de participare din sectiunea 5, cu varsta implinita de 18 ani la data inscrierii in campanie.

8.9.Nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiului oferit in cadrul Campaniei, inlocuirea premiului sau schimbarea parametrilor acestuia; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

8.10.Pentru acordarea premiilor este necesar ca utilizatorul sa pastreze dovada originala a achizitiei. Dovada achizitiei poate fi bonul fiscal, factura sau ID-ul comenzii de la vanzatorii online. Ex : Pentru a demonstra achizitia de la BRINGO este necesar o captura de ecran cu comanda in care sa se identifice clar produsele achizitionate si factura de livrare a comenzii.

8.11. Fiecare premiu acordat va fi inmanat castigatorului numai in baza unui tabel centralizator, in care se vor consemna nume si prenume castigator, cod numeric personal, numar telefon, semnatura, locatia in care au fost acordate/inmanate si datele de individualizare ale tipului de premiu castigat. Castigatorul ii va inmana organizatorului bonul fiscal/dovada achizitiei a minimum 3 produse Campofrio Active Snack in original.

8.12. Pentru situatii contradictorii, confuze, care genereaza interpretari privind calitatea de castigator sau de participant, organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita informatii/date/documente suplimentare de la participanti/castigator/rezerve,  fata de cele prevazute in regulament, in vederea stabilirii acordarii/neacordarii premiului , intrunirii/neintrunirii conditiilor de participare, predarii/nepredarii, validarii/nevalidarii premiilor. Termenele de acordare/predare a premiilor se vor prelungi in mod corespunzator pentru astfel de situatii cu durata cuprinsa intre momentul aparitiei motivului/situatiei precizate anterior si momentul la care informatiile/documentele solicitate sunt furnizate , durata ce nu va depasi  30 zile lucratoare. Daca in urma expirarii acestui termen organizatorii considera ca nici o lamurire/solutionare a situatiei nu s-a produs, acestia isi rezerva dreptul de a nu acorda/a nu valida premiul /castigatorul.

8.13. In conformitate cu art. 42(2) din OG 99/2000 este obligatia organizatorului de a face publice numele castigatorilor si castigurile acordate, obligatie ce va fi indeplinita prin publicarea acestor informatii pe www.campofrio.ro

 

9. RASPUNDERE

9.1 Prin participarea la Campanie, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

9.2. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial. Responsabilitatea Organizatorului cu privire la acordarea premiilor este limitata in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

9.3 Prin participarea la Campanie, participantul declara pe propria raspundere ca a luat la cunostinta, si este de acord cu urmatoarele:

 1. Participantul este singur raspunzator pentru orice declaratie neconforma cu realitatea;
 2. Participantul declara ca nu sufera de afectiuni fizice sau psihice care sa faca imposibila utilizarea premiilor;
 3. Participantul este constient de conditiile normale de utilizare a premiilor si poate face uz de acestea fara a constitui o amenintare la adresa sanatatii si integritatii sale corporale, si/sau a celor din jur.

9.4. Organizatorul si societatile comerciale implicate in Campanie:

 1. nu este raspunzator pentru calitatea premiilor oferite in cadrul acestei Campanii si nu acorda termen de garantie de utilizare pentru acestea;
 2. nu este raspunzator pentru deteriorarea, disparitia sau sustragerea premiilor dupa momentul preluarii lor de catre castigator;
 3. este exonerat de catre castigatori, acordul de vointa al acestora fiind dat prin simpla participare la prezenta Campanie, de orice raspundere pentru toate prejudiciile suferite de catre castigatori in legatura cu premiile, ulterior momentului preluarii acestora, indiferent de natura acestor prejudicii, incluzand dar fara a se limita la, vatamari corporale si/sau vatamari ale sanatatii, respectiv vatamari sau daune aduse patrimoniilor;
 4. nu este raspunzator de eventualele prejudicii sau daune cauzate de catre castigatori unor terti in legatura cu premiile, indiferent de natura acestor prejudicii;
 5. isi rezerva dreptul de a redistribui premiul sau de a nu-l mai distribui in cazul in care castigatorul nu se prezinta/nu poate fi contactat in vederea inmanarii premiului.

 

10. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR), participantii la prezenta Campanie sunt informati cu privire la urmatoarele aspecte legate de viata privata si protectia datelor.

Cine este operatorul care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal?

Operatorul este entitatea Caroli Foods Group SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului nr. 30, jud. Arges,  inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J03/38/2003, avand cod unic de inregistrare RO 6543790denumit in continuare, pentru scopul prezentei sectiuni (Prelucrarea datelor cu caracter personal) „Operatorul”.

Operatorul a desemnat in mod oficial un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal care sa va raspunda solicitarilor dumneavoastra, responsabil care poate fi contactat folosind urmatorul canal de comunicare: dpo.external@campofriofg.com

Informarea persoanelor vizate, cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal este efectuata de Operator prin afisarea notei de informare pe website-ul http://www.carolifoods.ro/protectia-datelor-personale.

Cum obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt obtinute astfel:

Sursele din care provin datele personale.

Furnizate de participant in cadrul relatiei sale cu Operatorul, prin participarea la Campania in cauza.

Tipologiile datelor cu caracter personal prelucrate de Operator.

Date de identificare:  nume, prenume, CNP (pentru premiile ale caror valoare unitara depaseste 600 lei cu TVA inclus), usermane, numar telefon, semnatura,  adresa de email, adresa de livrare.

 • Date cu caracteristici personale: semnatura
 • Date economice si financiare, exclusiv in cazul in care acestea sunt necesare pentru a se permite acordarea si intrarea in posesia premiului pentru castigatorul prezentei Campanii: locatia in care au fost acordate/inmanate premiile.

Care este scopul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal?

In cadrul acestei Campanii Operatorul prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile detaliate mai jos:

 • Gestionarea Campaniei si/sau participarea dumneavoastra la aceasta, precum si furnizarea de informatii, astfel incat participarea dumneavoastra la Campanie sa respecte prevederile Regulamentului Oficial si legislatiei in vigoare.
 • Asigurarea inexistentei unor actiuni sau participari frauduloase sau contrare Regulamentului Oficial si legislatiei in vigoare.
 • Gestionarea furnizarii si/sau facilitarea accesului si a intrarii in posesia premiului acordat castigatorilor.
 • Respectarea obligatiilor legale si/sau fiscale care ar putea reveni Operatorului in calitate de organizator al prezentei Campanii.

Datele castigatorilor nu se vor face publice pe niciunul din canalele de comunicare interne sau externe administrate de Organizator.

Care este temeiul juridic in baza caruia Operatorul prelucreaza datele dumneavoastra?

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastra se bazeaza pe executarea unei obligatii contractuale, avand in vedere ca Regulamentul Oficial al Campaniei reprezinta contractul dintre Organizator si participanti. Prin inregistrarea dumneavoastra in calitate de participant la Campanie si prin acceptarea conditiilor acestui Regulament, intre dumneavoastra si Organizator este incheiat un contract, pentru executarea caruia sunt prelucrate datele dumneavoastra in scopuri care sa faca posibila gestionarea participarii dumneavoastra la Campanie, inclusiv in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal ale castigatorilor Campaniei.

In cele din urma, va informam ca Operatorul va prelucra, de asemenea, datele dumneavoastra in vederea respectarii obligatiilor legale din domeniul fiscal in ceea ce priveste evidenta premiilor acordate (in masura in care legea impune indeplinirea unor astfel de formalitati), iar un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date poate atrage imposibilitatea de a ne indeplini obligatiile legale care ne revin in calitate de organizator al Campanie si de a va acorda premiul.

Ce informatii cu caracter personal trebuie sa ne furnizati?

Daca participarea la prezenta Campanie implica transmiterea de catre dumneavoastra a unor date cu caracter personal intr-un formular/ modalitate in care se indica faptul ca anumite date sunt obligatorii, trebuie sa furnizati cel putin datele marcate ca fiind obligatorii pentru ca participarea dumneavoastra la Campanie sa poata fi gestionata. In cazul in care nu furnizati cel putin aceste date, participarea dumneavoastra la Campanie nu va fi posibila.

 

Ce trebuie sa garantati atunci cand furnizati date cu caracter personal?

Atunci cand furnizati date, trebuie sa va asigurati ca acestea sunt reale, exacte, complete si actualizate, fiind responsabil pentru orice prejudiciu, direct sau indirect, care ar putea fi ocazionat ca urmare a incalcarii acestei obligatii. In plus, prin furnizarea datelor dumneavoastra, garantati ca aveti peste 18 ani, fiind pe deplin responsabil pentru aceasta declaratie.

 

Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastra cu caracter personal?

Pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus, Operatorul utilizeaza serviciile unor parteneri, cum este Agentia cu care colaboram pentru organizarea si derularea acestei Campanii. Acestia vor putea utiliza datele doar in limitele obligatiilor pe care si le asuma fata de Operator. Datele cu caracter personal pe care le transmitem catre Agentie sunt limitate la informatiile cu caracter personal minime care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii si ii solicitam acestora sa nu utilizeze datele cu caracter personal in niciun alt scop. Totodata, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca toate entitatile cu care lucram stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.

Datele cu caracter personal pot fi de asemenea puse la dispozitie autoritatilor fiscale, in scopul indeplinirii obligatiilor fiscale privind castigatorii concursurilor, in conditiile legii sau transmise catre autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor societatii noastre, care solicita societatii sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia, precum si pot fi puse la dispozitia instantelor de judecata, pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor societatii noastre sau ale altor entitati sau persoane, sau unor terti achizitori, in masura in care activitatea societatii ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.

De asemenea, in scopurile prelucrarii de mai sus, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre societati din grupul nostru, care isi desfasoara activitatea in Romania, societati care vor respecta instructiunile Operatorului in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In conformitate cu cele de mai sus, comunicarile de date mentionate anterior urmaresc garantarea unei desfasurari corecte a relatiei stabilite intre participant si Operator, precum si respectarea obligatiilor legale care impun efectuarea comunicarilor mentionate.

 

Cat timp pastram datele dumneavoastra?

Datele personale vor fi pastrate cat timp relatia stabilita intre participant si Operator este in derulare, pe durata derularii Campaniei si acordarii premiilor, precum si perioada necesara pentru protejarea drepturilor Organizatorului, avand in vedere legea aplicabila, inclusiv perioada de prescriptie si termenele prevazute de legislatia fiscala. Ulterior, cu conditia de a nu se fi exercitat dreptul la stergere, aceste date vor fi pastrate in conformitate cu termenele legale aplicabile in fiecare caz specific, tinand cont de tipul de date, precum si de scopul prelucrarii.

Puteti solicita Operatorului mai multe informatii cu privire la termenul de conservare a datelor cu caracter personal la adresa: dpo.external@campofriofg.com

 

Cum protejam datele dumneavoastra cu caracter personal?

Ca raspuns la preocuparea noastra de a asigura securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastra, am adoptat nivelurile de securitate necesare pentru protectia datelor cu caracter personal si am instalat mijloacele tehnice aflate la dispozitia dumneavoastra pentru a preveni pierderea, utilizarea abuziva, modificarea, accesul neautorizat si furtul datelor cu caracter personal furnizate.

 

Ce drepturi aveti in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra?

Operatorul va informeaza ca aveti dreptul de a va accesa datele cu caracter personal si de a obtine confirmarea prelucrarii, daca este cazul, precum si informatii cu privire la modul in care sunt prelucrate acestea.

 

Astfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

 • De a accesa datele dumneavoastra:aveti dreptul de a va accesa datele pentru a sti care dintre datele cu caracter personal pe care le prelucram va privesc si care sunt conditiile in care sunt prelucrate.
 • De a solicita rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra:aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor inexacte sau, daca este cazul, sa solicitati stergerea acestora atunci cand, printre alte motive, datele nu mai sunt necesare in scopurile in care au fost colectate de catre Operator.
 • De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra: in anumite circumstante, puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra, caz in care Operatorul va pastra datele in legatura cu care ati solicitat restrictionarea prelucrarii numai pentru exercitarea sau apararea unui drept in justitie.
 • La portabilitatea datelor dumneavoastra: in anumite circumstante, veti avea dreptul sa primiti datele personale care va privesc, si pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, precum si ca acestea sa fie transmise de Operator catre alt operator.
 • De a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra:in anumite circumstante si din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra, caz in care prelucrarea va inceta, cu exceptia cazului in care Operatorul trebuie sa continue sa faca acest lucru din motive legitime imperioase sau pentru exercitarea sau apararea unui drept in justitie. De asemenea, va reamintim ca puteti oricand sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra in scopuri publicitare sau promotionale.
 • De a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza pe aceasta in mod similar intr-o maniera semnificativa.

 

Aceste drepturi pot fi exercitate prin urmatoarele canale:

-Caroli Foods Group S.R.L., cu sediu social in Pitesti, Intrarea Abatorului nr. 30, jud. Arges, in atentia Departamentului Juridic prin intermediul unei scrisori care trebuie sa includa mentiunea „Protectia datelor”.

-dpo.external@campofriofg.com

 

In ambele cazuri, Operatorul are dreptul, in conditiile prevederilor legale, de a solicita furnizarea de informatii suplimentare necesare pentru a confirma identitatea persoanei vizate, atunci care are indoieli intemeiate cu privire la identitatea persoanei fizice solicitante 

Operatorul va va furniza informatiile solicitate in termen de maximum o luna de la primirea cererii. Acest termen poate fi prelungit cu inca doua luni, daca este necesar, in functie de complexitatea cererilor si de numarul acestora.

Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, in cazul in care acesta a fost acordat pentru un anumit scop, fara ca acest lucru sa afecteze legalitatea prelucrarii bazate pe consimtamant anterior retragerii acestuia.

Puteti depune o plangere la Autoritatea de supraveghere competenta in materie de protectie a datelor. Cu toate acestea, va incurajam sa transmiteti in prima instanta reclamatia dumneavoastra responsabilului cu protectia datelor, pentru a fi solutionata in mod amiabil.

 

11. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din premii, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il vireze la bugetul de stat conform prevederilor codului fiscal.

 

12. INTRERUPEREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, decizie ce va fi anuntata public si care va respecta prevederile legale. In cazul intreruperii acestei Campanii, Organizatorul nu isi asuma nici un fel de raspundere referitor la premiul care ar trebui oferit in urma indeplinirii conditiilor de premiere survenite ulterior acestei date.

 

13. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

 

14. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participantii pe www.campofrio.ro/regulamente.

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Lista castigatorilor in curs de validare si validati va fi facuta publica pe www.campofrio.ro

 

Organizator,

Caroli Foods Group SRL

  

Prin Agentie,

SC Frontline Marketing SRL