Promoţii în desfăşurare

Alege vacanta visurilor tale

Ești cel mai gurmand membru al Casei Caroliștilor? Dovedește-o, iar noi îți răsplătim fidelitatea cu o excursie garantată. Fără tragere la sorți, o croazieră în Caraibe pentru o croazieră de gusturi. Cumpără produsele participante din gamele Caroli, Maestro, Carolino, Sissi, Campofrio, trimite codul prin SMS la 1736 sau înscrie-l online pe www.casacarolistilor.ro, iar dacă la 31.01.2020, tu ești cel care a trimis cele mai multe coduri valide, îți poți împacheta deja bagajele pentru o aventură exotică în Caraibe. În plus, fiecare gamă te răsplătește pentru fidelitatea ta. În cursa pentru biletul de croazieră, poți câștiga și excursii în Toscana, Tenerife, Antalya sau poți fi suporterul înfocat în tribunele unui meci de fotbal in 2020!

Detalii Regulament

Câştigă o inimă din aur

Cumpără salamurile Caroli aflate în promoţie în perioada 15 iulie - 15 septembrie 2019, răzuieşte lozul de pe eticheta produsului și află pe loc dacă ai câștigat unul din cele 1000 de lănțișoare cu pandantiv - inimă din aur.

Detalii Regulament

Cumperi salam si Te Vezi castigator!

Cumpara in perioada 01.07.2019 – 31.08.2019 orice SALAM Caroli  din magazinele Profi de minim 10 lei, trimite SMS la numarul 3793 cu numele, prenumele tau, numarul bonului fiscal si mesajul “CAROLI” si Te Vezi castigator!

Regulament

Provocarea lui Flick pentru Maestro din ingrediente 100% naturale - Iunie

Flick este mai pe natural și continuă provocările: trimite cea mai creativă poezie estivala folosind cuvintele uvintele «Mare» și «Natural»

Detalii Regulament