Campanii în defăşurare

Castiga o figurina din colectia Carolino si prietenii

Câștigă una din cele 45 de figurine din noua colecție  “Carolino&prietenii lui”

Detalii Regulament

Ho,ho,ho, Craciun cu Carolino!

Cumpără cel puțin o caserola de minicremwurști Carolino din magazinele Mega Image, trimite un SMS la 3793 cu numărul bonului fiscal, nume, prenume si textul ”Carolino”, și poți câștiga o mascotă Carolino sau o petrecere pentru copilul tău în valoare de 2000lei.

Regulament

Ce cadou ai vrea să oferi de Crăciun persoanei apreciate?

Cumpără orice produs Sissi din magazinele Profi de minim 10 lei, trimite SMS la numarul 3793 cu numele, prenumele tău, numărul bonului fiscal și mesajul „APRECIERE”, iar Moș Crăciun și Sissi te pot surprinde.

Premii 25 x 100 euro

Regulament

Sissi te trimite la Nisa

Sissi, cea mai fină șuncă, îți răsplătește fidelitatea printr-un adevărat regal al simțurilor. Înscrie codurile răzuibile de pe produsele Sissi și numărul bonului fiscal de achiziție pe site-ul www.casacaroliștilor.ro după ce ți-ai creat cont sau trimite-le prin SMS la 1736 și colectează cât mai mulți Carolei pentru a te bucura de premiile oferite.

Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Probabil cel mai bine plătit job din Marketing

Caroli și Maestro - gama cu produse din ingrediente 100 % naturale - te invită la cea mai Creativă competiție din România. Poți câștiga cel mai dorit salariu din România, 10.000 de dolari pe lună, timp de trei luni, o excursie în Bali și premii săptămânale

Detalii Regulament