Turcia de la Turcoaz

Supranumită și capitala „Rivierei turcești”, Antalya, abia așteaptă să fie descoperită de tine! Vei rămâne fermecat de împărăția turcoazului, vei desluși tainele unui adevărat mozaic de istorie și cultură. Si tot ceea ce trebuie să faci e să te bucuri de mezelurile tale preferate.
Cumpără produsele participante, trimite codul prin SMS la 1736 sau înscrie-l online pe www.casacarolistilor.ro și hai în vacanța din Antalya.

Perioada campaniei 1 mai - 31 ianuarie 2020.

premii premii
Vacanță în Toscana

Oferită prin tragere la sorţi la 31.01.2020 dintre toţi cei care, pe perioada campaniei, au înscris coduri Caroli.

Pachet cadou

Pentru primele 10 persoane care la sfârşitul fiecărei luni, la ora 23:59:59, vor avea, în contul personal, cel mai mare număr de puncte Caroli adunate în luna respectivă dintre toți cei înscrişi.

cum particip cum particip
Pas 1

Cumpără produse Caroli participante la campanie și răzuiește codul unic de pe eticheta aflată pe spatele fiecărui produs Caroli.

Pas 2

Trimite-ne acest cod prin sms la numărul 1736 sau înscrie-l pe platforma www.casacarolistilor.ro după ce ţi-ai creat şi validat contul.

Pas 3

Colectează cât mai multe puncte în contul tău de pe platforma www.casacarolistilor.ro pentru a putea câștiga unul din multele premii ale campaniei.

Mult succes!

Alte premii pe care le poți câștiga

Vacanță în Caraibe
Vacanță în Italia - Toscana
Vacanță în Anglia
Vacanță în Tenerife
Vacanță în Tenerife