Cu Carolino la prietenii lui din Loro Parque

Carolino îți pregătește o surpriză. Ți-a rezervat deja biletul la unul dintre cele mai faimoase bio-parcuri din Europa, Loro Parque, în decorul exotic din Tenerife, supranumită insula eternei primăveri. Coco, Ronți sau Dovlecel, abia așteaptă să-și viziteze prietenii din parc.
Cumpără produsele participante la campanie, trimite codul prin SMS la 1736 sau înscrie-l online pe www.casacarolistilor.ro și ia-ți prietenii preferați din colecția Carolino, într-o vacanță de vis.

Perioada campaniei 1 mai - 31 ianuarie 2020.

premii premii
Vacanță în Toscana

Oferită prin tragere la sorţi la 31.01.2020 dintre toţi cei care, pe perioada campaniei, au înscris coduri Carolino.

Pachet cadou

Pentru primele 10 persoane care la sfârşitul fiecărei luni, la ora 23:59:59, vor avea, în contul personal, cel mai mare număr de puncte Carolino adunate în luna respectivă dintre toți cei înscrişi.

cum particip cum particip
Pas 1

Cumpără produse Carolino participante la campanie și răzuiește codul unic de pe eticheta aflată pe spatele fiecărui produs Carolino.

Pas 2

Trimite-ne acest cod prin sms la numărul 1736 sau înscrie-l pe platforma www.casacarolistilor.ro după ce ţi-ai creat şi validat contul.

Pas 3

Colectează cât mai multe puncte în contul tău de pe platforma www.casacarolinostilor.ro pentru a putea câștiga unul din multele premii ale campaniei.

Mult succes!

Alte premii pe care le poți câștiga

Vacanță în Caraibe
Vacanță în Italia - Toscana
Vacanță în Anglia
Vacanță în Tenerife
Vacanță în Turcia