Maestro te trimite in Italia!

Maestro, creat 100% din ingrediente naturale, îți răsplătește fidelitatea cu o experiență 100% inedită combinând impresionantele priveliști și bucătăria italiană. Cumpără produsele din Gama Maestro, trimite codul prin SMS la 1736 sau înscrie-l online pe www.casacaroliștilor.ro și poți fii tu cel care spune “Saluti dall’Italia!”. În plus, lunar, ai șansa de a câștiga coșul cu produsele tale preferate.

Perioada campaniei 15 aprilie - 31 decembrie 2019.

premii premii
Vacanță în Toscana

Oferită prin tragere la sorţi la 31.12.2019 dintre toţi cei care, pe perioada campaniei, au înscris coduri Maestro.

Pachet cadou

Pentru primele 10 persoane care la sfârşitul fiecărei luni, la ora 23:59:59, vor avea, în contul personal, cel mai mare număr de puncte Maestro adunate în luna respectivă dintre toți cei înscrişi.

cum particip cum particip
Pas 1

Cumpără produse Maestro participante la campanie și răzuiește codul unic de pe eticheta aflată pe spatele fiecărui produs Maestro.

Pas 2

Trimite-ne acest cod prin sms la numărul 1736 sau înscrie-l pe platforma www.casacarolistilor.ro după ce ţi-ai creat şi validat contul.

Pas 3

Colectează cât mai multe puncte în contul tău de pe platforma www.casacarolistilor.ro pentru a putea câștiga unul din nenumăratele premii ale campaniei.

Mult succes!

Alte premii pe care le poți câștiga

Vacanță în Caraibe
Vacanță în Anglia
Vacanță în Tenerife
Vacanță în Tenerife
Vacanță în Turcia